Olmaz bence ayrica sevmiyorum diyip giden bosuna gitmemistir ustelik 2 ay da olmus önüne bak2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. benle yapamıyormuş. böyle diyip de dönen oldu mu arkadaşlar? belki kafası karıştı, belki çok bunaldı, belki kendi de farkında değil ne çok sevdiğinin.. yaşadıklarımız sevmeyen bir insanın yaşatacakları türden değildi. nasıl artık seni sevmiyorum derpişman olur mu sizce?
2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. benle yapamıyormuş. böyle diyip de dönen oldu mu arkadaşlar? belki kafası karıştı, belki çok bunaldı, belki kendi de farkında değil ne çok sevdiğinin.. yaşadıklarımız sevmeyen bir insanın yaşatacakları türden değildi. nasıl artık seni sevmiyorum derpişman olur mu sizce?
Seni sevmiyormuş gitmiş. Öyle kafa karışıklığı falan gibi bahanelerin arkasına saklanıp kendine hayal dünyası yaratma. Seven insan farkında olmaz mı hiç. Kendi kendini kandırıyorsun.2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. benle yapamıyormuş. böyle diyip de dönen oldu mu arkadaşlar? belki kafası karıştı, belki çok bunaldı, belki kendi de farkında değil ne çok sevdiğinin.. yaşadıklarımız sevmeyen bir insanın yaşatacakları türden değildi. nasıl artık seni sevmiyorum derpişman olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?