Sevseydi yanımda olurdu, şartlar ne olursa olsun.

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba,

Kitap okuyorum, müzik dinliyorum, dil öğreniyorum, ders çalışıyorum, geziyorum, sosyal aktivite yapıyorum yine yok yok kafamdan atamıyorum bir türlü. Kesinlikle takıntılı biriyim ve psikolojik desteğe başlamayı düşünüyorum, demek ki artık kendi kendime yetemiyorum.

İlk aşkımı unutamadığıma dair konu açmıştım burada, farklı bir ülkede, sevgilisi var, her anlamda benden çok farklı, karakter, yaşam tarzı, hayata bakış açısı. Tüm olumsuzluklarına rağmen onunla olma fırsatını elde etmişken sırf kotu huyları var diye arkamı dönmem, "Olsaydı şu an devam eder miydi?" soruları, "Neden hayatımda değil?", "Neden geçmişteki gibi değiliz?" vs vs. Eskiden böyle değildim kızlar şimdi çok düşünüyorum. Flort ettiklerimle, sevgililerimle hep onu kıyaslıyorum. Hiç cinsel birliktelik yaşamamama rağmen libidom ona karşı artıyor, arzuluyorum. Müzik dinlerken onu hayal ediyorum, sonra korkunç kişiliği aklıma geliyor, hayatı kendime zindan ettiğimi düşünüp, onu düşünmeyi bırakıyorum, sonra sosyal medyadan birşey paylaşıyor, bakmamak için kendimi tutuyorum, sonra "Aaaa 2 saattir bakmamışım oha gelişme var bende" deyip, 5 dakika sonra "Amaan bakıyım ne olacak" deyip bakıyorum sonra "Sen nasıl unutucaksın bu adamı?" oluyorum. Geçen gün bir video gordum, bir erkek sizi sevse hep yanınızda olur, ne olursa olsun diyor, o benim yanımda değil, ona son zamanlarda yeşil ışık yakmama rağmen yanımda değil, halbuki zamanında seviyorduk birbirimizi, sanırım şimdi beni sevmiyor, mesajıma bile geri dönmedi, halbuki 3 yılda bir ulaşırım kendisine.

Araya mesafe girince sonuç hep böyle olur hicbirzaman eskisi gibi olamazsınız 😒 ondan sonraki iliskilerindemi unutturmadı

21? En fazla 22 yaşındasınızdır.
Eğer doğru tahmin ettiysem, zamana ihtiyacınız var.
Henüz ciddi bir ilişki yaşamadığınız için muhtemelen, o yarim kalmış yada olmamış ilişkinin merakını yaşıyorsunuz.
Daha ileri yaştaysanız psikolog doğru karar.

Araya mesafe girince sonuç hep böyle olur hicbirzaman eskisi gibi olamazsınız 😒 ondan sonraki iliskilerindemi unutturmadı

Hayır, çünkü ondan sonrakiler de birbirinden beterdi. Gerçekten sevip ilgi göstermeme rağmen çoğu yalancıydı ve defalarca aldatıldım, üstelik eğitim için gittiğim Erasmustayken. Ülke dışında olunca hiçbir şey yapamadım, daha da kötü oldum. Bu süreçlerde de yine eski aşkımı takip ettim hep, kaç kere konuştuk, karışık oldu işler biraz. Şimdi hayatımda biri var, "Hep ben daha çok seven taraf oldum, öyle ilişkiye başladım ve üzüldüm, şimdi de beni sevene gideyim" kafasıyla mantık olarak başladım, aşık olmadığım için bazı huyları tartışma yaratsa dahi bana çok değer veriyor, kırmıyor, bu da onunla daha mutlu bir ilişki yaşamamı sağlıyor.

Kötü huyları nelerdi?

Birkaç kere uyuşturu yakaladım, hatta kendi ağzından duydum. Sonra, eğitim hedefi vs yoktu, bütün gün evde olurdu, ya da hayatı çok hızlı yaşardı tabir-i caizse (Kız arkadaşlarını evine çağırması, alkol ve uyuşturucu alımı ya da cinsel şeyler) ben bunları yapabilecek biri olmadığım için hiç ilişkiye başlamadım.

21? En fazla 22 yaşındasınızdır.
Eğer doğru tahmin ettiysem, zamana ihtiyacınız var.
Henüz ciddi bir ilişki yaşamadığınız için muhtemelen, o yarim kalmış yada olmamış ilişkinin merakını yaşıyorsunuz.
Daha ileri yaştaysanız psikolog doğru karar.

95 doğumluyum 25 yaşındayım ve bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Yüksek Lisans ve Doktora hedefim var, onlar tutana kadar bir işe girersem ilk maaşımla bir doktora gideceğim açıkcası.

Ne kadar zaman geçti siz ayrılalı?

Bizim iş biraz karışık, 2008-2009'da tanıştık, 2020'ye kadar uzanıyor arkadaşlığımız neredeyse 10 yıldan fazladır takıntı yaptım yani. 2010'dan 2014'e kadar lise zamanı çok konuşmadık çünkü hem küçüktüm aklım farklı yerlerdeydi hem de üniversiteye hazırlanma telaşı vs vardı. Bu yıllarda ara ara görüştük ama ben kendisine neredeyse hiç ulaşmadım. Sonra geçen yıllar da görüştük işte, böyle. Yani aslında bizim hiç ilişkimiz olmadı, biz birbirini seven ama ilişkiye bir türlü başlayamayan iki kişiydik.

Hayır, çünkü ondan sonrakiler de birbirinden beterdi. Gerçekten sevip ilgi göstermeme rağmen çoğu yalancıydı ve defalarca aldatıldım, üstelik eğitim için gittiğim Erasmustayken. Ülke dışında olunca hiçbir şey yapamadım, daha da kötü oldum. Bu süreçlerde de yine eski aşkımı takip ettim hep, kaç kere konuştuk, karışık oldu işler biraz. Şimdi hayatımda biri var, "Hep ben daha çok seven taraf oldum, öyle ilişkiye başladım ve üzüldüm, şimdi de beni sevene gideyim" kafasıyla mantık olarak başladım, aşık olmadığım için bazı huyları tartışma yaratsa dahi bana çok değer veriyor, kırmıyor, bu da onunla daha mutlu bir ilişki yaşamamı sağlıyor.

Birkaç kere uyuşturu yakaladım, hatta kendi ağzından duydum. Sonra, eğitim hedefi vs yoktu, bütün gün evde olurdu, ya da hayatı çok hızlı yaşardı tabir-i caizse (Kız arkadaşlarını evine çağırması, alkol ve uyuşturucu alımı ya da cinsel şeyler) ben bunları yapabilecek biri olmadığım için hiç ilişkiye başlamadım.

95 doğumluyum 25 yaşındayım ve bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Yüksek Lisans ve Doktora hedefim var, onlar tutana kadar bir işe girersem ilk maaşımla bir doktora gideceğim açıkcası.

Devlet hastaneleri tıp fakülteleri sağloknsigortalarıyla hizmet veriyor ve özel ile inanın verilen hizmette pek fark yok. Bence kesinlikle geciktirmeyşn bu tarz şeyler kariyerinize de engel olur.

Devlet hastaneleri tıp fakülteleri sağloknsigortalarıyla hizmet veriyor ve özel ile inanın verilen hizmette pek fark yok. Bence kesinlikle geciktirmeyşn bu tarz şeyler kariyerinize de engel olur.

Allaha binlerce şükür bu durumu ne eğitim hayatıma ne de meslek hayatıma hiç yansıtmadım, iyi bir üniversite kazandım, derslerimi hep yüksek tuttum, yazın iyi yerlerde çalıştım, Avrupa'ya gittim, okudum, gezdim vs. ve takıntı yaptığım ne varsa bu durumlarda hep geride bıraktım. Takıntı geçer ama bu günler geri gelmez dedim, ama ne zaman boş anım olsa, ne zaman şimdiki erkek arkadaşımla tartışsam hep eski aşkımı özlüyorum, bir eskiye özlem, eskiye kaçış oluyor bende. Sonu aramayla ya da mesaj atmayla son buluyor.

Allaha binlerce şükür bu durumu ne eğitim hayatıma ne de meslek hayatıma hiç yansıtmadım, iyi bir üniversite kazandım, derslerimi hep yüksek tuttum, yazın iyi yerlerde çalıştım, Avrupa'ya gittim, okudum, gezdim vs. ve takıntı yaptığım ne varsa bu durumlarda hep geride bıraktım. Takıntı geçer ama bu günler geri gelmez dedim, ama ne zaman boş anım olsa, ne zaman şimdiki erkek arkadaşımla tartışsam hep eski aşkımı özlüyorum, bir eskiye özlem, eskiye kaçış oluyor bende. Sonu aramayla ya da mesaj atmayla son buluyor.

O bağlılık değil bağımlılık olmuş siz de. O sebeple bunu bir şekilde aşmak gerekiyor. Siz kendi çabalarınız halledemediğiniz için kalbinizde daha derin yaralar açmadan çözmek lazım

Bence sevgilisiz kalmışsınız yaşınız da 25 i astiysa hormonlar iyice durtukluyodur sonra 3 yıl önceki sevgiliye sarmalar dmden yurumeler biyolojik saat işliyor iste..

Back
X