Hayır, çünkü ondan sonrakiler de birbirinden beterdi. Gerçekten sevip ilgi göstermeme rağmen çoğu yalancıydı ve defalarca aldatıldım, üstelik eğitim için gittiğim Erasmustayken. Ülke dışında olunca hiçbir şey yapamadım, daha da kötü oldum. Bu süreçlerde de yine eski aşkımı takip ettim hep, kaç kere konuştuk, karışık oldu işler biraz. Şimdi hayatımda biri var, "Hep ben daha çok seven taraf oldum, öyle ilişkiye başladım ve üzüldüm, şimdi de beni sevene gideyim" kafasıyla mantık olarak başladım, aşık olmadığım için bazı huyları tartışma yaratsa dahi bana çok değer veriyor, kırmıyor, bu da onunla daha mutlu bir ilişki yaşamamı sağlıyor.
Birkaç kere uyuşturu yakaladım, hatta kendi ağzından duydum. Sonra, eğitim hedefi vs yoktu, bütün gün evde olurdu, ya da hayatı çok hızlı yaşardı tabir-i caizse (Kız arkadaşlarını evine çağırması, alkol ve uyuşturucu alımı ya da cinsel şeyler) ben bunları yapabilecek biri olmadığım için hiç ilişkiye başlamadım.
95 doğumluyum 25 yaşındayım ve bu yıl üniversiteden mezun oluyorum. Yüksek Lisans ve Doktora hedefim var, onlar tutana kadar bir işe girersem ilk maaşımla bir doktora gideceğim açıkcası.