Sevsin isterdim..Lise aşkı işte.

aftiell

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
10
0
16
İstanbul
Anlatmam gerektiğini düşündüm eminim bana yardım edersiniz bu konuda çünkü gerçekten çok karmaşık bir durumda kaldım :(
Lise öğrencisiyim. Lise değiştirdiğim için sınıfa yeni bir öğrenci olarak gelmiştim. Onu gördüğümden beri Hislerimi kontrol edemiyorum ondan başkasını sevemiyorum. İlk günler aramız çok iyiydi benimle çok güzel anlaşıyordu hatta sınıfta seni seviyor diye konuşma bile açılmıştı . Sorun şu ki tüm kızlara yakındı hemde aşırı. Zamanında çıkmadık ama sevgiliymiş gibi kavgalarımız olurdu ona sarıldın vs. O sen tek ol derdi inanmıştım. Günün birinde bunun facebook şifresini öğrendim gelene geçene selam yazmış okurken hem ağladım hem sinir oldum üzüldüm.
Ama bana herkesten bir farklı davranırdı. Arkadaşları beni gördüğüne davranışları değişirdi ona kaş göz işaretleri yapmaya başlarlardı. Bir gün onu sevdiğimi arkadaşlarımdan biri ya söyledi yada artık kendi farketti ve davranışları değişti etrafta off beni seviyosun inkar etme söyle beni sevdiğini bak lise bitiyo liseee. Demişti. Söyleyemezdim dalga geçer diye korkmuştum. Sonra Ben başka biriyle sevgili oldum sınıfta benden aldığı kalemi bana geri uzatmıştı. Sanki aramızda herşey bitti der gibi. İçten içe gülmüştüm. Ama o çocukla ilişkim uzun sürmedi onu sevmediğim için ondan ayrıldım. Tabi bu benim ayrıldığımı duyduğunda bana yine sataşmaya yakınlaşmaya başladı. Bazen çok yakın davranırken bazen çok soğuk davranıyor. Birde zamanında seni seviyorum demişti inanmamıştım.Güvenmiyor ama çok seviyordum :(. Benim onu sevdiğimi öğrendiğini bak benim sevgilim var zaten diye millete bahsediyordu ama sanki beni denemek için yapıyordu. Şimdi gördüm hala ilişkisi var olarak görünüyor ne kadar doğru bilemiyorum. Ama herkesin gözünde ''bence senden hoşlanıyor baksana yoksa senle bu kadar uğraşmazdı'' diyorlar. Birde diğer kızlardan bana farklı davranması onun yakın arkadaşlarının bana farklı davranması aklımda bolca soru işaret bıraktı doğrusu :(( Ondan emin olamıyorum ama böylede çok acı çıkıyorum :( Sizin fikriniz nedir kızlar ? Umarım bana akıl verirsiniz.

bence seni seviyo ama kiskandirmak istiyo,sen baskasiyla sevgili oldugun icin simdide o bak sevgilim var demye getiriyo,tamamen kiskandirmak icin
ama tabi ne kdr seviyo, neler dusunuyo senin hkkinda bilemem

Umarım dediğin gibidir :((
Kıskandırma olayı zaten onda baya bir geniş sevgili değiliz ama beni kıskandırma çabaları içerisinde valla bende anlamadım bu işi :((

canım okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi.gerçi biz o kadar belli etmemiştik sevdiyimizi ama o da beni sevdi zamanla.eskiden sevmiyodu tabi.şuan evliyiz.:49:merak etme.zamanla düzelir herşey.

:))) Umarım lise bitiyo zaten ne biliyim birde ilişki durumunu gözüme gözüme sokunca biraz insana koyuyor doğrusu. Ama bana ilginç gelen herşeyime karışması uğraşması umarım dediğiniz gibi olur :)) Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler :) Evlenmenizede çok sevindiim ne kadar güzel :) Hayırlısı neyse o olsun :).

Back
X