• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:((((
Muafiyet belgesi yeterli olur izin belgesine gerek olmaz

Siz turkiyede olmadıgınız için bu kadar rahat olabılır mısınız ? Çünkü aylarca ailemi aylarca nişanlımı görmedim. Türkiyede karınca sürüsü gibi miting yaparlarken vırus nerdeydı hanımefendı ? Ben aılemden nişanlımdan ayrıyken ulkemın başındakı ınsanlar neden dusunmedı benı ? Şimdi ben ailemden birini ya da nişanlımı görmeden onları kaybetsem bana bunun hesabını kım verecek ? düşüncesiz olan sizsiniz.
yalniz ben tam da o bahsettiginiz kisiyim.

benim annem öldü ben goremedim son kez cunku covid yogun bakimdaydi. hatta detayini da vereyim, buyuk ihtimalle sizin gibi bir sorumsuzun hastalik bulastirdigi birini tedavi ederken kapti, 1 hafta icinde de gitti.

yaziklar olsun sizin vicdaniniza, insanliginiza. dunyada sadece sizin aileniz yok. asil ailesini seven insan su durumda gitmez.

KudrAlobar KudrAlobar sikayetini yapmis, su saatten sonra ben burada internetten sikayet edemem ama gercekten direkt ic islerinden sikayette bulunacagim burada bu sekilde gordugum her konuyla ilgili. yettiniz artik milletin annesi babasi kardesi sizin gibiler yuzunden evine gidemiyor, su savunmaniza bakin. lanet olsun.

İnsanlar ölüyor ama diğer yandan insanlar nişanlımı görmeye gideceğim diyor ne garip bir ülkedeyiz. Evet mitingler kongreler yapıldı buna engel olabilirmisin? hayır gücün bunu yetmez ama kendine yetebilir dimi gücün ? İnsanlar anne babasını göremiyor sen nişanlım diye yasakları nasıl illegal yollarla aşarım diyorsun helal olsun.

İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)
Umarım keyif için gidip de birsürü insanı riske atamazsınız başka temennim yok

İnanın hiçbir tepki umrumda değil çünkü burdaki insanların çoğu hayatı boyunca zevk ve hayat enerjısıne sahıp olamamış ve sadece olumsuzluk gören insanlar gözümde başka bi s sorum yok :)
Siz benim verdiğim linke baktınız mı? İş yerinizin verdiği belge seyahat izni almanıza yarar sadece. Seyahat etmenize değil. Öyle olsa herkes ricayla iş yerine belge düzenletir yolculuk yapar. Sadece onunla gitmeye kalkarsanız ola ki otobüs aldı sizi yolda kontrol falan olursa yersiniz cezayı.

nişanlinizi bir daha hic gormeme ihtimalinizi dusunurseniz belki sizinde biraz hayat enerjiniz ve zevkiniz eksilir

Sizin gibi abartildığını dusunen ay ben hayat doluyum evde oturamam diyen yasakları hic takmayan 2 cocuk annesi bir akrabam su an koronadan kocasıyla beraber hastanede yatıyor ve ve oksurmekten telefonda bile konusamıyor iki kucuk cocuguna da akrabaları bakıyor.

Biz mutsuz olumsuz insanlariz. sizin gibi zevk ve enerjiye sahip değiliz. peki.

Evet çok haklısınız, sizin gibi sorumsuz ve bencil insanlar yüzünden mutsuz ve hayatımızdan zevk alamaz hale geldik..

Bedel ödemediğiniz için size kolay geliyor.

Ben once bin bir emek kurduğum işimi kaybettim, ailemden kayıplar oldu, çocuklarım bir çok çocuğa nazaran şanslılar yaşadığımız yer açısından en azından açık havaya çıkabiliyorlar ama arkadaşsız ve yalnız büyüyorlar.
2 yaşındaki kızım için maske ayakkabı gibi bir şey, henuz dışarı maskesiz adımını atamadı.
Önce bedel ödeyin. Sonra konuşalım

Sizin gibi abartildığını dusunen ay ben hayat doluyum evde oturamam diyen yasakları hic takmayan 2 cocuk annesi bir akrabam su an koronadan kocasıyla beraber hastanede yatıyor ve ve oksurmekten telefonda bile konusamıyor iki kucuk cocuguna da akrabaları bakıyor.

Biz mutsuz olumsuz insanlariz. sizin gibi zevk ve enerjiye sahip değiliz. peki.
Ben yasakları takmıyorsam neden aylardır aılemı ve nısanlımı gormeye gıtmedı hemde seyahat engelı yokken. AMA SUAN ASKERE GIDIYOR VE BENIM BAZI KORKULARIMDAN DOLAYI ONUN YANINA GITMEM GEREKIYOR. konu bu.. :)

Biz mi dedik kongreler yapılsın diye ?
Biz mi istedik böyle olsun.
14 aydır deli gibi emek veriyorum sizin şu yazdıklarınıza bir bakın ya.
Aklım almıyor artık sizin gibi insanları!
Zevk uğruna canını tehlikeye at git.
Nasılsa seni kimse düşünmüyor sende düşünme kendini.
Yarın bir gün hastaneye düşersen ah vah etme ama!
Yazıklar olsun cidden insanlardan.

Bu kadar düşüncesiz, vicdansız nasıl olabiliyorlar aklım almıyor!

Evet çok haklısınız, sizin gibi sorumsuz ve bencil insanlar yüzünden mutsuz ve hayatımızdan zevk alamaz hale geldik..

Bedel ödemediğiniz için size kolay geliyor.

Ben once bin bir emek kurduğum işimi kaybettim, ailemden kayıplar oldu, çocuklarım bir çok çocuğa nazaran şanslılar yaşadığımız yer açısından en azından açık havaya çıkabiliyorlar ama arkadaşsız ve yalnız büyüyorlar.
2 yaşındaki kızım için maske ayakkabı gibi bir şey, henuz dışarı maskesiz adımını atamadı.
Önce bedel ödeyin. Sonra konuşalım
Nerden bılıyorsunuz ödemediğimi ? Nerden bılıyorsunuz yasaskları hıc ama hıc takmadıgımı ? Ben burda bırıne yazdım suan da bu yasağı takmayıp gıtmek ıstemektekı tek sebebım onun askere gıdıyor olması ve benım bazı korkularım olması

Ben yasakları takmıyorsam neden aylardır aılemı ve nısanlımı gormeye gıtmedı hemde seyahat engelı yokken. AMA SUAN ASKERE GIDIYOR VE BENIM BAZI KORKULARIMDAN DOLAYI ONUN YANINA GITMEM GEREKIYOR. konu bu.. :)
Gitmeniz gerekmiyor gitmek istiyorsunuz. Ortada bir gereklilik yok. Gereklilik olsa bu gerekliliği belirtip izin alabilirdiniz. Korkularınızı törpülemeyi seve seve öğreneceksiniz. Bu kadar basit.

Ya ne zevkınden bahsedılıyor burda bi deli taşı atıyor herkes arkasından atlıyor asıl siz vicdan yoksunuz bıraz oturup dusunun ıkı satırlık yazıyla nelerı eleştrip laf yapıyorum dıye

Ya siz bu akılla şey yapın FBI felan yazılın çünkü bu akıl çağ dışı. Ben teknoloji ile ilgili bilgilerin tümüne hakimim hanıemefendı hatta ben sıze karakol numarası vereyım ozel iş yerıme yakın olan bulmaları kolay olur hahhaa :)
O kadar utanmazsınız ki size lafla bir şey anlatılabileceğini düşünmüyorum artık
Gidin gidin mutlaka gidin gerçekten
İş ayrıcalığınızı kötüye kullanarak gidin hatta
Tüy dikin böylece

Gitmeniz gerekmiyor gitmek istiyorsunuz. Ortada bir gereklilik yok. Gereklilik olsa bu gerekliliği belirtip izin alabilirdiniz. Korkularınızı törpülemeyi seve seve öğreneceksiniz. Bu kadar basit.
Öğrenmıyorum törpülemeyi. Çünkü bu hayatta korkularım bedavadan oluşmadı hanımefendi. Göremeden gömdüğümüz sevdiklerinmiz oldu ve ben artık bunu yaşamak ıstemıyorum

Kendi canını tehlikeye atmasında benim için hiç sorun yok. Ama kendi canıyla kalmıyor işte...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X