SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 yıllık ilişki, 2-3 yılı mesafe, Askere gidecek olan bir adam ve nasıl giderim diye gitme yolu arayan kadın olunca insan ister istemez düşünüyor. Genelgede yönetmelikte açık ararkenn, Arada az bdv okuyun. Ben burdan bakınca sorunlu bir ilişki görüyorum. Hatta o askerden dönünce de siz buraya konu açarsınız.
aynen kanka dıyorum ya sana benden nefret edıyor dıye neden dıretıyorsun

1 ay önce virüs yoktu da benım haberım yoktu ? seks arzusu olmayan kadın ayrıca bence gıdıp test yaptırsın o çok ayrı konu.
Hmm maksat görmek değil şimdi anladım görüntülü konuşun önerilerine neden kapalı olduğunu :rapci:

Kesınlıkle oyle hıc anlayıs sıfır sızde ne olmus yanı usulsuz yoldan gıtmek ıstedıysem hsabhbf şaka gıbısınız açıklamaları da okuyamayacak kadar sinir harbı yasıyor ınsanlar efbjsdfs
Komik mi gerçekten?

İnşallah gidemezsiniz, ne desek bir anlamı yok nasıl olsa.

Hayır mısılleme yapmadan ve ınsan psıkolojısıne dusunerek guzelce de yazılar yazıp anlatabılırdınız ? ama bu cok zor pardon kırıp dökmenız lazım sızde haklısınız bu loserlık nasıl gıdecek ustunuzden yoksa
Insan psikolojisi mı!? Ha ha haaa! SEN EVİNE KAPANAN İNSANLARIN PSİKOLOJİSİNİ NE KADAR DÜŞÜNÜYORSUN!

Hayır mısılleme yapmadan ve ınsan psıkolojısıne dusunerek guzelce de yazılar yazıp anlatabılırdınız ? ama bu cok zor pardon kırıp dökmenız lazım sızde haklısınız bu loserlık nasıl gıdecek ustunuzden yoksa

kendinizle celismeyin. burada beni tanimadan anlamadan dinelemden 2 mesajimla bana saldirildi diyorsunuz. simdi siz beni tanımadan bana loser diyorsunuz.

Evet oyleyim diyip sizi tatmin etmek isterdim ama malesef loser felan değilim. şu hayatta yapmak istedigim meslegi yapiyorumm sevdigim adamla evliyim ki cogu uye oyle. Cok sukur sağlikli sihatli cocugum var ki bunlardan biri olmayada bilirdi ben o zaman kendimi yine de loser görmezdim cunku bana gore bunlar cokta matah seyler degil (sagliklı olmamız dısında) sizin kastettiginizin bu oldugunu dusunerek boyle cevap verdim.

Yok loserliktan kastim bunlar degildi diyorsanız nedir? soyleyinde ben de cevap vereyim belki iciniz rahatlar.

Eyvah şimdi sahte belge hazırlayacak :eek:
İstanbul çıkışlarını uyarsak bari :duduk:

Koca meraklılığının ne gıbı bı ılgısı var ? sevdiğim insanı görmek ıstememle ? Ben konuyu yazdım bıraktım madem oyle yargısız ınfazan once sorular sorulsaydı duzgunce ? herkes sınırlenebılır ama bu sıtedekı uyelerın sınırı bence tedavı olunmalık
Ben tedavi veren kısimdayim merak etmeyin.
Bizlerde sevdiğimiz insanları görmek istiyoruz ama toplum sorumluluğu duygusu tasiyoruz kendimizden başka insanları da düşünüyoruz fark burada. Size sormuştum...nisanliniz sizi yalancı bir insan olarak algilamaz mi??

bir nişanlı kolay bulunmuyor sonuçta, sizin aşkla sevgiyle öpüşüp koklaşıp bir birinize mendil sallamaniz söyle bir sürecte herkesin icinde bulundugu durumdan daha önemli tabi, siz ve sizin gibi yerinde duramayan şoyle bir durumda bile şehir şehir gezmekten keyfinden ödün vermeyen insanlar yüzündün bizler bu haldeyiz.
eşimin pandemi başından beri calisma izni var daha bir gun bir hafta sonunda, yahu iznimiz var gezelim diyemedik birak hafta sonunu cocuklara sokaga cikma izni saat 16.00da bitiyor diye saat 16 dan sonra sehir icinde bize yasak degilken bile gezemedik.
1.5 senede 2.kez anneme kalmaya geldim oda kadın aşı olacak saglik sorunları var ne olur ne olmaz diye ,3 gun evde bakkala bile gitmeden oturup tedbir aldim.
alti ustu ilçe değısecegim l,geri evime gidemiyorum mesela 17 gun burda kalmak zorundayim elimizde her turlu izin olmasina ragmen.
sizler yuzunden butun bunlar!! 3 yasindaki cocugum yarindan itibaren 15 20 gun eve hapsolacak, sizin gibiler bir bahane bulup gezsin bi tarafinda findik kirsin diye.

Mutsuz hayat enerjisi olmayan hayattan zevk alamayan insanlar olarak loser da olduk hayırli olsun.

Evet hic birimizin yasakları delip kimseyi dinlemeyip koşarcasina yanina gitmek icin arzuladığımiz bir nisanlimiz olmadı o yuzden sinirlenip saldirdik.

Valla ne guzel kafalar var. Su kafalardan ben de istiyorum. Yoruldum gercekci olmaktan. azicik biz de hayal dünyasında yaşayalım ve cevremizdekiler tu kaka en iyisi benim gozuzyle bakalim.

bizim millete yasak de ondan sonra otur seyret.
yasak demek yerine hepiniz dışari cikin, sokaklara dokulun, kitlesel bagisiklik olusturacagiz evde durani yakariz deseler kimse yerinden kımıldamazdi adim gibi eminim.

Birde isteksizseniz tedavi olun dedi konu sahibi bizlere :halay:
aaa kiz bana soylemis 😂😂😂 sevisemiyoruz korona var diye evdeki adamdan kaciyoruz hanim efendi çiki çiki yaoacak diye şehir degisiyor.
libidosunun onunde saygiyla egiliyorum neyse egilmeyeyim selam durayim.
simdi bu kadar libidolu insanin onunde egilmek hos olmaz 😁😁😁

aaa kiz bana soylemis 😂😂😂 sevisemiyoruz korona var diye evdeki adamdan kaciyoruz hanim efendi çiki çiki yaoacak diye şehir degisiyor.
libidosunun onunde saygiyla egiliyorum neyse egilmeyeyim selam durayim.
simdi bu kadar libidolu insanin onunde egilmek hos olmaz 😁😁😁

Bunu bir de ezercesine soyledi. biz losermışız ondan ona saldirıyormuşuz :halay:

İnşallah gidemezsiniz :KK70:

Bu raddedeyim artık
ben daha başka raddelerdeyim de linç edilirim 😁
keşke korona boyle sevişmek için sokaga cikma yasaklarini bile dinlemeyen, 17 gun bile kendisine sahip cikamayan insanlarin kukusuyla pipicigine bulaşsada çogalamasalar ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X