• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yapılıyorsa söyleyınde yapayım hatta mumkunse kımse durmasın bu gıbı sıtelerde hyat enerjım somuruluyor
Hayat enerjin yasak varken belgeni iş dışı kullanıp pıtı pıtı gezip bi tabur askeri tehlikeye atmak mı? Öyle hayat enerjin olacaksa olmasın bir zahmet.

Sanki 18 ay askerlik yapacak.. Askerlik 6 aya düşmedimi? 6 ay nedir ya şu sürecte. Ben annemi, babamı göremiyorum nişanlı nedir? Biz insan degilmiyiz 🤦‍♀️ Ama dur ya biz hayat enerjisine sahip degiliz dogru 🤷‍♀️ İçimiz geçmiş bizim.. Onca kişi evine ekmek götüremiyordu şu günlerde daha cok kişi götüremeyecek neden insanlar gidip nişanlısını askere ugurlasın diye 🤦‍♀️

Merhabalar, ben bi lojistik gümrük çalışanı oldugum için 10 ve 11. maddelerden muafım. Yani seyahat muafıyetım var sanıyorum ki. Fakat bir türlü izin alamıyorum benim İstanbuldan Samsuna gitmem gerekiyor ayın 11'inde çünkü nişanlım bayram sonrasında askere gıdıyor ve daha oncekı konuda belırttıgım gıbı bızım 5 yılın 2-3 yılı mesafe ilişkisi. Askere gidincec corona dolayısıyla ızın alamayacak ve ben onu görmeden göndermek istemiyorum bu hem onun hem de benim psikolojimi aşırı bozar. Ben nasıl izin alıcam nasıl çıkıcam , otobuslerde iş yerınden verılen muafıyet belgesı yeterlı oluyor mu yoksa içişleri bakanlıgı seyahat izni mi isteniyor ? Bana akıl verın kafayı yıcem artık :KK43:((((
Ayrı ızın ısteyebılırsınız

Valla bıktık artık bu insanlardan oturun evinizde yeter ya . Yasak var dediler herkes nereye gideceğini şaşırdı bu nasil iş ya . 1 yıldır ailemi göremiyorum. Bebeğim doğdu yemin ediyorum gormeye bile gelemediler . Hep korku içindeyim ya torununu göremezlerse diye sizin gibiler yüzünden . Eşim askeri personel virüs çıktığından beri izinleri yasaklandı. Yazık ya bi durun da bitsin şu virüs . Bi de haklıymış gibi laf yetiştiriyo .

Hayır şunu garip buldum
Çalışıyorsunuz diye müdürünüzden izin alamıyorsunuz
Ama pandemiden dolayı tam kapanma oldu gidip devletten izin almaya çalışıyorsunuz 🥴
Müdürden izin almak daha kolay değil miydi ki?

Hayır şunu garip buldum
Ama pandemiden dolayı tam kapanma oldu gidip devletten izin almaya çalışıyorsunuz 🥴
Nişanlı falan bahane. Maksat bayramı aileyle, sülaleyle, nişanlıyla geçirmek😉

Hayır şunu garip buldum
e vırus var ya hanı yaklasık 1 senedır gıtmıyorum hıcbır yere şimdide askere gıdecek olayı cıkmasa gene gelıp burda boyle bı konu açmaz otururdum evımde ama konu bu zaten bazı korkularımdan dolayı gıtme gereklılıgı hıssettım

Keşke herkes bu şekilde yazılar yazsa. Keşke herkes derdini düzgünce misilleme yapmadan söylese. Ben her seye saygı duyar kendımı açıklarım hatta belkı yanlış düşünüyorumdur yanlışımdan dönerim herşeyin ötesinde belkı hep beraber korkumu yenerız ve gıtmek zorunda hıssetmem. Ama bunun yerıne bana saldırılınca gerçek anlamda sınırlenıyorum. Çünkü burdakı ınsanlar sadece saldırmak ıcın bu sıteye gırmış gıbı
Kimsede sabır kalmadı artık çünkü. Bıktık, yıldık, bezdik artık. Sen şimdi nişanlını göremeden askere göndersen, yarın öbür gün burda biri konu açsa bilmem nereye gitmem lazım nasıl izin alacağım benim için çok önemli dese, sen kızmaz mısın? Bence kızarsın. Ben nişanlımı bile göremedim millet hala gezme derdinde dersin. Herkesin mazereti kendine önemli çünkü. Ve herkes yoruldu.

Kimsede sabır kalmadı artık çünkü. Bıktık, yıldık, bezdik artık. Sen şimdi nişanlını göremeden askere göndersen, yarın öbür gün burda biri konu açsa bilmem nereye gitmem lazım nasıl izin alacağım benim için çok önemli dese, sen kızmaz mısın? Bence kızarsın. Ben nişanlımı bile göremedim millet hala gezme derdinde dersin. Herkesin mazereti kendine önemli çünkü. Ve herkes yoruldu.
Ama ben sormadan , kişiyi tanımadann böyle saldırmam. Herkes kızabılır ama bu saldırganlık normal mı ?

e vırus var ya hanı yaklasık 1 senedır gıtmıyorum hıcbır yere şimdide askere gıdecek olayı cıkmasa gene gelıp burda boyle bı konu açmaz otururdum evımde ama konu bu zaten bazı korkularımdan dolayı gıtme gereklılıgı hıssettım
Bence geç kalmışsın askere gitmeden hemen önce görmen lazım değildi ki 1 ay önce de görsen olurdu
Sen bayramla birleştirmek istemişsin ama o işler öyle olmuyor işte
Zaten şu dönemde kimseyle görüşemiyoruz anca görüntülü olarak. 1 senedir gitmemen tamamen senin tercihinmiş yasaklar hep yoktu çünkü. 1 sene beklediysen 6 ay da beklenir bence. Ki ben olsam görmek istiyorsam müdürden 3 gün bile olsa izin alır giderdim yasaklar daraltılmadığında. Sen böyle bi dönemde keyfinin istediği zamana izin almak istiyorsun. Burda ailesini aylardır göremeyen çokça insan var. Seninki keyfi olmuş biraz. Dediğim gibi daha önce gidip görebilirdin. Yoksa bizde istiyoruz bayramda ailemizle olalım. Ama olmuyor.

Ama ben sormadan , kişiyi tanımadann böyle saldırmam. Herkes kızabılır ama bu saldırganlık normal mı ?
Bakin...konuyu direttikçe kiziyoruz normal olarak. "Evet yanlış düşündüm" de diyebilirdiniz. Savundukça savunuyorsunuz yapmak istediginiz yanlışı. Peki birşey soracağım...yalancı bir insan konumuna düşmüyor musunuz nisanliniz gözünde. Yani "istediğini elde etmek için yanlış da olsa her şeyi yapar bu kadin" diye dusunmez mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X