SEYAHAT ENGELİ LÜTFEN YARDIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence geç kalmışsın askere gitmeden hemen önce görmen lazım değildi ki 1 ay önce de görsen olurdu
Sen bayramla birleştirmek istemişsin ama o işler öyle olmuyor işte
Zaten şu dönemde kimseyle görüşemiyoruz anca görüntülü olarak. 1 senedir gitmemen tamamen senin tercihinmiş yasaklar hep yoktu çünkü. 1 sene beklediysen 6 ay da beklenir bence. Ki ben olsam görmek istiyorsam müdürden 3 gün bile olsa izin alır giderdim yasaklar daraltılmadığında. Sen böyle bi dönemde keyfinin istediği zamana izin almak istiyorsun. Burda ailesini aylardır göremeyen çokça insan var. Seninki keyfi olmuş biraz. Dediğim gibi daha önce gidip görebilirdin. Yoksa bizde istiyoruz bayramda ailemizle olalım. Ama olmuyor.
ya askerlik belgesı yenı cıktı yanı gıdecegı dönemın bu ay oldugunu 1 hafta once ogrendık ne keyfınden bahsedılıyor ? Ben bu vırus olmasa 3 gun degıl yıllık ıznımın tamamını kullanıp gıderdım.

Bakin...konuyu direttikçe kiziyoruz normal olarak. "Evet yanlış düşündüm" de diyebilirdiniz. Savundukça savunuyorsunuz yapmak istediginiz yanlışı. Peki birşey soracağım...yalancı bir insan konumuna düşmüyor musunuz nisanliniz gözünde. Yani "istediğini elde etmek için yanlış da olsa her şeyi yapar bu kadin" diye dusunmez mi.
Ama benım tamam bu yanlıs demem ıcın ınsanların benı dınlemesı lazım , benı dınlemeden dırek mısılleme ve saldırganlık yaparlarsa ben yanlışımı nasıl savunabılırım

Ama ben sormadan , kişiyi tanımadann böyle saldırmam. Herkes kızabılır ama bu saldırganlık normal mı ?
İşte bilmiyorum ki kim ne yaşadı. Bir çoğu sevdiklerini bu virüsten kaybetti belki? Ya da işinden oldu çok zor durumda. Bilmiyorum ama bildiğim tek şey sabır taştı artık. Mesela birkaç ayı bırak 1 seneden fazladır gönül rahatlığıyla evine gidip çocuğuna sarılamayan sağlık çalışanları var, aylardır koruyucu ekipman ve maskeyle hastaların içinde çalışanlar, bu otogar görüntülerini görünce ne hissediyorlar acaba merak ediyorum. 😕

Yine yaptık yapacağımizı hayattan zevk almayan hayat enerjisi olmayan insanlar olarak bir uyenin daha yaşam enerjisini sömurdük ve kendimize benzettik.

Zaten tek amacımız bu gercekci olmak yasam enerjisi somurmek halbuki git tabiki gencsin kanin kayniyor gormeden nisanlın askere gidemez bak bir de soyle bir usulsuzluk var yakalanma ihtimaline karsı onu dene demeliydik. enerjisine enerji katmalıydık halbuki.

ya askerlik belgesı yenı cıktı yanı gıdecegı dönemın bu ay oldugunu 1 hafta once ogrendık ne keyfınden bahsedılıyor ? Ben bu vırus olmasa 3 gun degıl yıllık ıznımın tamamını kullanıp gıderdım.
En son ne zaman görüştünüz? Millet asker eşini aylarca göremiyor tehlikeli bölgelerde kalıyor adamlar. Bence nişanlına gidemeyecek olmanın öfkesini buradan çıkarma. 1 ay önce gidip görseydin o zaman. En azından şu an gidemiyorum ama 1 ay önce gördüm şükür ki derdin. Kızışmışsın belli.

e vırus var ya hanı yaklasık 1 senedır gıtmıyorum hıcbır yere şimdide askere gıdecek olayı cıkmasa gene gelıp burda boyle bı konu açmaz otururdum evımde ama konu bu zaten bazı korkularımdan dolayı gıtme gereklılıgı hıssettım
Bu zamana kadar o niye gelmedi? Seni sevdiğinden emin misin?

İşte bilmiyorum ki kim ne yaşadı. Bir çoğu sevdiklerini bu virüsten kaybetti belki? Ya da işinden oldu çok zor durumda. Bilmiyorum ama bildiğim tek şey sabır taştı artık. Mesela birkaç ayı bırak 1 seneden fazladır gönül rahatlığıyla evine gidip çocuğuna sarılamayan sağlık çalışanları var, aylardır koruyucu ekipman ve maskeyle hastaların içinde çalışanlar, bu otogar görüntülerini görünce ne hissediyorlar acaba merak ediyorum. 😕
ya cok haklısınız gerçekten benım suan sınırlendıgım tek sey uzerıme bu kadar saldırılması. Kimse kimsenın psıkolojısını bılmıyor. İnanın bende vırus yuzunden 1 yıldır hıcbısey yapamıyorum. Ve ıcımı korku sardı normal olarak. Neden yardım etmek yerıne saldırıldı anlam veremıyorum

En son ne zaman görüştünüz? Millet asker eşini aylarca göremiyor tehlikeli bölgelerde kalıyor adamlar. Bence nişanlına gidemeyecek olmanın öfkesini buradan çıkarma. 1 ay önce gidip görseydin o zaman. En azından şu an gidemiyorum ama 1 ay önce gördüm şükür ki derdin. Kızışmışsın belli.
1 ay önce virüs yoktu da benım haberım yoktu ? seks arzusu olmayan kadın ayrıca bence gıdıp test yaptırsın o çok ayrı konu.

Bu zamana kadar o niye gelmedi? Seni sevdiğinden emin misin?
Ya tamam guzel arkadasım benden nefret edıyor sevgılım mutlu mesut kafanı yastıga koy çok onemlıydı bu suan. iki saattır bı yere rgıtmeyın dıye ustume gelıyorsunuz sımdı gelmedı dıye sevmedı oldu ahahahhaha garıpsınız garıp

Yine yaptık yapacağımizı hayattan zevk almayan hayat enerjisi olmayan insanlar olarak bir uyenin daha yaşam enerjisini sömurdük ve kendimize benzettik.

Zaten tek amacımız bu gercekci olmak yasam enerjisi somurmek halbuki git tabiki gencsin kanin kayniyor gormeden nisanlın askere gidemez bak bir de soyle bir usulsuzluk var yakalanma ihtimaline karsı onu dene demeliydik. enerjisine enerji katmalıydık halbuki.
Hayır mısılleme yapmadan ve ınsan psıkolojısıne dusunerek guzelce de yazılar yazıp anlatabılırdınız ? ama bu cok zor pardon kırıp dökmenız lazım sızde haklısınız bu loserlık nasıl gıdecek ustunuzden yoksa

Ama benım tamam bu yanlıs demem ıcın ınsanların benı dınlemesı lazım , benı dınlemeden dırek mısılleme ve saldırganlık yaparlarsa ben yanlışımı nasıl savunabılırım
Konunuzu çok güzel yazmışsınız gayet açıklayıciydi. Anlaşılırdı. Ama yanlisti. sahte olarak belge düzenletip nişanlı ziyareti olacak zaman mi insanların sevdikleri en yakınları ölüyor. Devlet ne yapacağını şaşırdı artık bu zihniyet yüzünden. Bakin 2. Doz aşılar bile yapilmiyor ki bari aşilamadiklarimiza 1 doz yapalim ne kadar kurtarsak kardır diye. Herkes sevdiklerini görmek istiyor. Yapmayın ya lütfen yakıştırıyor musunuz kendinize bu cahiliyeti bu koca merakliligini

1 ay önce virüs yoktu da benım haberım yoktu ? seks arzusu olmayan kadın ayrıca bence gıdıp test yaptırsın o çok ayrı konu.
Yahu virüs hep var. Ama şu an sağlam yasaklar geldi. O zaman çıkabilirdin. Şu an çıkamazsın. Madem öfkelisin git yetkililerden izin almaya çalış onlara bağır bakalım. Ne diye atarlanıyorsun biz napalım yok ki iç işlerinde tanıdık 😒

Gitmek şart değil, görüntülü konuşun.

Mesela testiniz negatif çıktı ve gittiğiniz gün bindiğiniz araçta veya mola yerinde kaptınız ama farkında değilsiniz. O üzerine titrediğiniz nişanlınıza ve daha birçok kişiye bulaştırsanız, sizin sebep olduğunuz bir yayılımdan hiç mi vicdan azabı duymayacaksınız ?

Hadi tanımadıklarınız, sağlık çalışanları vs. umurunuzda değil, peki o çok sevdiğiniz nişanlınıza bulaşsa ?
Keza aynısı sizin içinde geçerli, nişanlınızda size bulaştırabilir. Bu kadar kör, sağır olmayın yaşananlara.

Herkes bıktı, yıldı, tükendi. Hepimiz ailemizi özlüyoruz ama tedbirlere, söylenenlere kulak tıkamıyoruz. Sadece benim dikkat etmemle olmaz demesin kimse. O birler çoğala, çoğala binler eder.

Çok acı bir söz söylemişlerdi; '' Corona'dan her evden bir cenaze çıkmadığı sürece kimse işin ciddiyetini anlamayacak '' diye. Allah korusun ama sonraki cenaze evi kendinizin olmasını istemezsiniz değil mi ? Lütfen gitmeyin.

Bir grup hayat enerjisi olmayan mutsuz kadın, konu sahibinin nişanlısını görme isteğini anlamayıp, enerjisini sömürdünüz. 🥴

Ne olmuş usulsüz iş yapıp nişanlısının yanına gitmek istiyorsa biraz anlayış!

Konunuzu çok güzel yazmışsınız gayet açıklayıciydi. Anlaşılırdı. Ama yanlisti. sahte olarak belge düzenletip nişanlı ziyareti olacak zaman mi insanların sevdikleri en yakınları ölüyor. Devlet ne yapacağını şaşırdı artık bu zihniyet yüzünden. Bakin 2. Doz aşılar bile yapilmiyor ki bari aşilamadiklarimiza 1 doz yapalim ne kadar kurtarsak kardır diye. Herkes sevdiklerini görmek istiyor. Yapmayın ya lütfen yakıştırıyor musunuz kendinize bu cahiliyeti bu koca merakliligini
Koca meraklılığının ne gıbı bı ılgısı var ? sevdiğim insanı görmek ıstememle ? Ben konuyu yazdım bıraktım madem oyle yargısız ınfazan once sorular sorulsaydı duzgunce ? herkes sınırlenebılır ama bu sıtedekı uyelerın sınırı bence tedavı olunmalık

Ya tamam guzel arkadasım benden nefret edıyor sevgılım mutlu mesut kafanı yastıga koy çok onemlıydı bu suan. iki saattır bı yere rgıtmeyın dıye ustume gelıyorsunuz sımdı gelmedı dıye sevmedı oldu ahahahhaha garıpsınız garıp
5 yıllık ilişki, 2-3 yılı mesafe, Askere gidecek olan bir adam ve nasıl giderim diye gitme yolu arayan kadın olunca insan ister istemez düşünüyor. Genelgede yönetmelikte açık ararkenn, Arada az bdv okuyun. Ben burdan bakınca sorunlu bir ilişki görüyorum. Hatta o askerden dönünce de siz buraya konu açarsınız.

Bir grup hayat enerjisi olmayan mutsuz kadın, konu sahibinin nişanlısını görme isteğini anlamayıp, enerjisini sömürdünüz. 🥴

Ne olmuş usulsüz iş yapıp nişanlısının yanına gitmek istiyorsa biraz anlayış!
Kesınlıkle oyle hıc anlayıs sıfır sızde ne olmus yanı usulsuz yoldan gıtmek ıstedıysem hsabhbf şaka gıbısınız açıklamaları da okuyamayacak kadar sinir harbı yasıyor ınsanlar efbjsdfs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X