Seyahat

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.900
1.683
83
39
Kızlar selam
Daha var biliyorum şuan 5.ayımdayım. Eşim kurban bayramında senin memleketine gidelim dedi . Kurban a kadar 7 ay olacağım . Otobüsle 13-14 saat .. doktoruma söyledim ben karşı çıkmam o zaman geldiğinde tekrar kontrol ederim seni bi sıkıntı olmaz ise git ama senin için yıpratıcı olur dedi . Eşimde sana 2 koltuk alırız ayaklarını uzatırsın dedi açıkçası emin olamadım ne yapacağıma . Sizin seyahatleriniz nasıldı . Araba kiralayıp gidelim dedim çok masraflı oluyor araba benzin yol yorgunluğu .. siz neler yaptınız? …

Ay bilmiyorum da ben olsam gitmem/gidemem sanırım.

En uzun 1 saat mesafeli yere gittik o da tatil/otel/deniz/güneş/kum için katlandım kendi aracımızla.

Memleket tatili zaten hoşlanmam.

Ay bilmiyorum da ben olsam gitmem/gidemem sanırım.

En uzun 1 saat mesafeli yere gittik o da tatil/otel/deniz/güneş/kum için katlandım kendi aracımızla.

Memleket tatili zaten hoşlanmam.
Babamın mezarı orada ondan gitmek istiyorum ama korkuyorm da açıkçası . Uçakla gitmezsem gitmeyeceğim zaten . Kayınvalideye gidelim gemi çok sallıyor .

Babamın mezarı orada ondan gitmek istiyorum ama korkuyorm da açıkçası . Uçakla gitmezsem gitmeyeceğim zaten . Kayınvalideye gidelim gemi çok sallıyor .
Anladım.

Nurlar içinde uyusun inşallah arkadaşım.

Hayırlı yolculuklar diliyorum.

Ben olsam gitmezdim canım. Riske girmek olur. Erken doğum vs olabiliyor. Bide uzun yol. Uçakla bile gitsen uçak da risk bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…