seybay..yani ben HAMİLEYİM!!!

seybay

umut et! sabret! şükret!
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
974
6
96
Bursa
Dondurulmuşlarımı denedim..Çok şükür..Çok şükür ..Çok Şükür...

Dondurulmuş 4 blast aşamasında embriyom vardı..Hepsi kaliteli bir şekilde çözüldü..31 aralıkta transferim gerçekleşti ve biz 3 embriyoya karar kıldık..

12 Ocakta yani transfer sonrası 12.gün değerim 1391...

Allahım kötü gün göstermesin sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğim...Allahım yüreği bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin dilerim...

Son düzenleme:
arkadaşım çok sevindim inşallah kucağına alırsın böyle üst üste hamile haberi görünce ümitleniyorum bi gün inşallah allahım banada nasip etsin

canım,çok sevindim.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla al kucağına inşallah.

seybay tebrik ederim. allah tamamına erdirsin. buralarda dolanmaya devam et bize umut olsun olur mu :)

gözün aydın canım. 2009 uğurlu sanırım peşpeşe hamiş haberleri geliyor. Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle :)

canıımmm çok sevindim. :sm_cool: Allahım ne güzel bir haber.ağlama krizine girdim resmen. canım benim inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve kucağına alırsın yavrunu, yavrularını....:nazar: :nazar: :nazar:

çok güzel bir haber bu canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşş tatlım..kendine iyi bak ..öpüyorum..

canım gözün aydın çok sevindim allah tamamındada erdirsin inşallah bu sefer 9 ay boyunca bebiş,in seninle kalır

gözün aydınn canımm inş sonuna kadar sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçirirsinn Allah tamamına erdirsinn a.s.a.s.

Gözün aydın canım;sağlıklı güzel bir hamilelik ve sonumda meleğini kucağına alman dileğiyle...........

harika valla. herkes hamıle. gozun aydın canım. çok sevındım. sağlıkla kucagına gelsın yavrun yada yavruların..

böyle aaaa dedim ağzım açık dondum kaldım....şoktayım seviçliyim....Allahım korusun....varya 34 gün önce ben senin sessizliğinden şüphelenmiştim....ama bulamadım ki sorayım

ayyyçok güzel bi haber valla ne kadar çok sevidim anlatamam ben....Allah tamamına erdirsin...güzel, harika bi haber

Dondurulmuş 4 blast aşamasında embriyom vardı..Hepsi kaliteli bir şekilde çözüldü..31 aralıkta transferim gerçekleşti ve biz 3 embriyoya karar kıldık..

12 Ocakta yani transfer sonrası 12.gün değerim 1391...

Allahım kötü gün göstermesin sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğim...Allahım yüreği bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin dilerim...

Aman Allahım..:1shok: Rabbim sana şükürler olsun..Muhteşem bir haber bu.. sırnaşık şey SEYBAYCIM canım benim... çokk çokkk mutlu oldum... Rabbim sağlıklı bir hamilelik dönemi nasip etsin ve sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. Rabbim hepimizin yüzüne baksın, yardımlarını esirgemesin..a.s.

Back
X