seybay..yani ben HAMİLEYİM!!!

Cok ama cokkk sevindim ...
Rabbim yavrunu / yavrularini kucagina saglikli ve hayirli bir sekilde almayi nasip etsin ...
Insalllah sorunsuzz , güzel bir hami$lik :CüvCüv: yasarsin hayatim ...
Tebrikler ediyorumm ...a.s.
Rabbim tümmmm isteyenleree , bekleyenlere , hepimize nasip eder ins.
Dualarini bizlerden eksit etme ...
Bizim dualarimizda seninlee ... Şeniz

Seybay çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende acıbademde yapmıştım üçüncü denememi ama neğatif sonuç aldım malesef.İnşallah bir dahaki sefere diyorum senin ikinci denemendi galiba

Gözün aydın canım.Allah kucağınada almayı nasip etsin
2009a çok güzel girmişsin

Seybay çok sevindim allahım tamamına erdirsin bende acıbademde yapmıştım üçüncü denememi ama neğatif sonuç aldım malesef.İnşallah bir dahaki sefere diyorum senin ikinci denemendi galiba

acıbademde tedavi olduğunu biliyorum canım..ama bir süre yazmamıştın..sonucunu bilmiyordum yani..zaman işte ..nasipte ne varsa o yaşanıyor..dondurulmuşlarımı kullanacağımı hiç düşünmezdim ilk micro tedavimde...ama bebeklerimi kaybetmek ve bu tedavinin nasip olacağı varmış.demem o ki herşeyin hayırlısı hepimiz nasipte ne varsa onu yaşıyoruz..allah mutlu günler göstersin herbirimize inşallah...

gozunuz aydin insallah sag salim kucagina lirsin darisi tum isteyenlerin basina

seybay gözün aydın, Allah tamamına erdirsin, sağ salim kucağında gör bebiş(ler)ini inşallah.

canım tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin tatlımm

saglıkla kucagına alman duasıyla tebrıkler..kaç zamndır beklıyordunuz canım nekadrlık evlısınz

Güzel arkadaşlarım herkese çok teşekkür ediyorum..güzel dilekleriniz ve dualarınız için..allah gönlünüzden geçenlere yaşamınızda hayat verir ve hepimiz daimi mutluluklara erişiriz dilerim..herkese çok teşekkür ederim...hepimiz güzel kalplerle güzel bakalım herşeye..zaman bu...bugün ben yarın sen sevinirsin..bugün ben yarın sen üzülürsün..acılar ve sevinçler biz insanoğlu için...Herşey gönlünüzce olsun...

canım tebrikler allah tamamına erdirir inşallah kucağınada alırsın

canım benim çok sevindim ya.hadi inşallah allah kucağına almayı nasip etsin. değerin yüksek çıkmış ikiz olabilir. hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle....:lepi::içelim:

hayırlı olsun güzelim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin bizlerede tattırsın mevlam bu duyguyu bende ay sonuna doğru dondurulmuşları deneyeceğim inşallah benim sonucumda mutlu olur :nazar::dance::dance::nazar:

tebriklerrrrr.. dilerim Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip eder sağlıklı ve hayırlı şekilde. Rabbim bana ve benimm gibi test sonucu bekleyenlerinde yardımcısı olsun inşallah...

cok sevindim seybay Allah sagsalim kucagina almak nasip etsin,darisi tüm isteyenlerin basina insallah.

Güzel ve içten dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma..çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar...

Hamilelik duygusunu henüz yaşayamamış...gebe olup bebeğini kaybetmiş....bu yolda çok emek sarfetmiş...tüm zorlukların ardından bebeğini kucağına almak nasip olmuş tüm can yoldaşlarına cenabı haktan dilerim ki herbirimiz mutlu sonlara erişir..bebeklerimizle yuvalarımızda sağlıkla ve keyifle yaşarız inşallah...ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

12.gün değerim 1391 demiştim bugün yani 14.gün tekrar yaptırdım 3963 olduğunu öğrendim..3 kat bi artış var..dediğim gibi ama ben de halen çok net belirti yok..3 embriyo transfer edilmişti..çoğul olsa bile allahım zor kararlar yaşatmasın tekrar bana dilerim..YUVAM bebek sesleriyle şenlenir inşallah..Hepiniz sağlıcakla kalın..Allaha emanet olun...

canımmmmm ya coookk sevındım hıc haberım yoktu hadı bakalım benım beışlerıme arkadaşlar gelıyor demekkı Allahım ınsallah bızlere ve tum hamışlere hamış olmak ısteyenlere kucagımıza almayıda nasıp eder

hayırlı olsun canım .. inşallah sağlıcakla ve zamanında alırsın kucağına ..

Back
X