Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle aaaa dedim ağzım açık dondum kaldım....şoktayım seviçliyim....Allahım korusun....varya 34 gün önce ben senin sessizliğinden şüphelenmiştim....ama bulamadım ki sorayım
serbay pekı normale gore ne tur farklılıklar hıssettın. hanı su belırtı dedıklerımızden:) herkesın aynı olmaz elbette ama fıkır olur
Canım çoook sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin. dualarımız seninleEvet ilk micro denememle kıyaslama yaparsam onda dördüzdü sonuç ..belirtilerimse göğüslerim çok sertleşmişti..uçları acıyordu..sadece...dondurulmuşlarda ise kasıklarım felaket ağrıdı transfer müddetince sanki yerinden kopacaktı..göğüslerimde ise hiç değişiklik yok..çok da gazım oldu..belirgin belirtiler bunlar..ilkinde değerim 687 idi.şimdi 1391 ama..illa çoğul anlamına gelmiyor..olabilirde..çünki diğer tedavim de de blaslokist aşamasında koyulmuştu embriyolar..dondurulmuşlarda da 4 blast embriyo çözülmüş..ancak biz eşimle 3 tercih ettik..valla ben de bu dondurulmuş transferinde kk da çok bilgi almaya çalıştım ..ancak yeterli bilgiyi bulamadım..dondurulmuşlarımda doğal siklüsle takip yapıldı..yani rahim kalınlaştırmak için bile ilaç iğne vs.kullanılmadı...sadece şu an progestan kullanıyorum...umarım yeterli bilgi olmuştur..
Ben ilk tedavimde 9+5 ken kaybettim bebeklerimi..Allahım dilerim bu gebeliğimi sağlıkla sonuçlandırır..Daha önümde endişe edecek ya da mutlu olacak çooook günüm var....
çok şaşırdım çokda sevindim mayıs ayında sizlerle beraber micro yapmıştım sizlerin olumluydu benimki olumsuz hergün sizleri okudukça moral buluyordum ama kaybedince bebişlerini çok çok üzülmüştüm inş sorunsuz bir şekilde ilerler hamileliğin bense ekim ayında kendiliğinden hamile kaldım 2 tüp bbkten sonra 11 sene sonra rabbim bütün bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin
Dondurulmuşlarımı denedim..Çok şükür..Çok şükür ..Çok Şükür...
Dondurulmuş 4 blast aşamasında embriyom vardı..Hepsi kaliteli bir şekilde çözüldü..31 aralıkta transferim gerçekleşti ve biz 3 embriyoya karar kıldık..
12 Ocakta yani transfer sonrası 12.gün değerim 1391...
Allahım kötü gün göstermesin sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğim...Allahım yüreği bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımın dualarını kabul etsin dilerim...