- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
ewet kızlar bugun dr.dan geldim güzel şeyler söyledi.rahmin tertemiz dedi.bu beni umutlandırdı ne güzel bir sorunum yok dedim sonra.soruü olduga kötnum yoksa neden bebegim yok diye üzüldüm bu belirsizligin dahuna karar verdim.sorun var sorunu çözersin ama olmayan bişeyler nasıl savaşılırdı.
Eşim ve ben büütün testlerimizi yaptırdık ve sonuçlarla pazartesi dr.bülent beyin yanına gidecegiz
kızlar ayrıcatayfun bey bugun istifa etmiş.şok oldum nedenini ögrenemedim ama bir dahaki gittigimde ögrenecem.acaba neden kişiselmi yoksa hastaneyle ,hastanenin çalışması yada hastaneye olan güveniyle ilgilimöiydi kafamda bi çok soru oluştu.
Pazartesi gelince burdan tekrar gelişmeleri yazacam sizlere.iyiikii varsınız.yorum yazmasanız bile sizlere benden nacizane bir tecrübe olarak kalır.birgün umarım mutlu sonla biten bir tecrübe olur.
ne diyeceğimi bilemedim yani.ben de tayfun beyin ününü duyarak gitmiştim oraya.esra hanımın verdiği seminere katıldım.o da iyi gibi geldi bana.
haklısın canım ortada birşey yokken savaşacak şeyde olmuyor.allah (cc) yardımcımız olsun inş
benim sorunum polikistikover.yumurtalarım çok tembel.klomenle bile yumurta gelişmedi bende.iğne kullanıp aşılama yaptırmaya karar verdik.şimdi adet olmayı bekliyorum.
çok şaşırdım tayfun beye yaaa.
ewet tayfun beyin seminerine ben katılmıştım çok sevecen sempatik güven veren bir adamdı.onu bulup nedenini sormak çok isterdim.
kızlar hepimiz başkenttemi tedavi oluyoruz.gelişmeleri burdan yazalım adanada olupta yada komşu illerden gelenler olabilir onlara kolaylık saglarız.
çok üzüldüm tayfun beye ya..
çok beğenmiştik biz...
canım benim de sorunum pco.nezmandır tedavi görüyorsunuz...
biz yeni başladık inşallah çok uğraşmayız
kasından bu yana belli aralıklarla 4 ay klomen kullandım.ilkinde 4.5 cm lik bi kist olmuştu.sonrasında hiç ama hiç yumurta gelişmedi.iğne tedavisiyle birlikte aşılama düşünüyoruz kısmetse.son adetim 1 hazirandı.dün akşamdan bu yana kahverengi akıntım var.adetin ilk günü dedim ama hala devamı gelmedi.cumaya randevu aldık.adet olmazsam ne olur bilmiyorum.............offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?