Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
39
merhaba arkadaşlar.belki bizim gibi uzun yıllar tedavi olmamış ama çocuk isteyipte olmayanlarımız, yeni üyelerimiz olabilir.ben ve benden daha tecrübeliii eminim birçokk arkaadşlarımız vardır.bizler bu yeni üyelere ve yeni anne aday adaylarına yardımcı olmak için burdan bilgi alışverişi yapalım.
ben 3 yıllık evliyim ve henüz hiç gebe kalamadım .açıklanamayan infertitil dendi ama ben peşini bırakmadım şuan tedavime yeni bir yön vermek için adetimin 2. günü başkentti aradım ve randevu aldım.şu ana kadar kan verdim ve haftaya salı tekrar gidecem eşimle birlikte o sperm ve kan testi olacak bense sulu ultrason.bilmiyorum belkide boşa bir ugraş bu benimki belkide ne yaparsam yapayım bebegim kendi gelmek istedigi zaman gelecek bilemiyorum ama yinede içimdeki suçluluk duygusunu azaltmak için hiç deilse ilerde evet ben üzerime düşecek herşeyi yaptım ama olmadı demek için ugraşıyorum.
tüp bebege kadar gitmeye karar verdim o benim için sondan bir önce olacak.ondan sonra benim için son kaderime teslim olmak olacak...
bu süreçte benim yanımda ve istediginizde benimde sizin yanınızda olmam için bu topiki açtım.umarım bu yolda elele güzel günler ve seneler yaşarız.en kısa sürede bebeklerimize kavuşmak dilegiyle.....istedigin zamann gelebilirsinn annecimmm seni hep sevecem ve koruyacammm.....Şeniz

ewet kızlar bugun dr.dan geldim güzel şeyler söyledi.rahmin tertemiz dedi.bu beni umutlandırdı ne güzel bir sorunum yok dedim sonra.soruü olduga kötnum yoksa neden bebegim yok diye üzüldüm bu belirsizligin dahuna karar verdim.sorun var sorunu çözersin ama olmayan bişeyler nasıl savaşılırdı.
Eşim ve ben büütün testlerimizi yaptırdık ve sonuçlarla pazartesi dr.bülent beyin yanına gidecegiz
kızlar ayrıcatayfun bey bugun istifa etmiş.şok oldum nedenini ögrenemedim ama bir dahaki gittigimde ögrenecem.acaba neden kişiselmi yoksa hastaneyle ,hastanenin çalışması yada hastaneye olan güveniyle ilgilimöiydi kafamda bi çok soru oluştu.
Pazartesi gelince burdan tekrar gelişmeleri yazacam sizlere.iyiikii varsınız.yorum yazmasanız bile sizlere benden nacizane bir tecrübe olarak kalır.birgün umarım mutlu sonla biten bir tecrübe olur.

ne diyeceğimi bilemedim yani.ben de tayfun beyin ününü duyarak gitmiştim oraya.esra hanımın verdiği seminere katıldım.o da iyi gibi geldi bana.
haklısın canım ortada birşey yokken savaşacak şeyde olmuyor.allah (cc) yardımcımız olsun inş
benim sorunum polikistikover.yumurtalarım çok tembel.klomenle bile yumurta gelişmedi bende.iğne kullanıp aşılama yaptırmaya karar verdik.şimdi adet olmayı bekliyorum.
çok şaşırdım tayfun beye yaaa.

çok üzüldüm tayfun beye ya..
çok beğenmiştik biz...
canım benim de sorunum pco.nezmandır tedavi görüyorsunuz...
biz yeni başladık inşallah çok uğraşmayız

kızlar dilerim hepimiz bu ay bir sebepten hamile kalırız.biz 3 yıldır deniyoruz bakalım.hamile olmadıgımı düşünmedigim bir ayolmadı kızlar.bu nasıl bir aşkkmış yaaaa..Allah meleklerimizii tez zamanda versin bizlere.

ewet tayfun beyin seminerine ben katılmıştım çok sevecen sempatik güven veren bir adamdı.onu bulup nedenini sormak çok isterdim.
kızlar hepimiz başkenttemi tedavi oluyoruz.gelişmeleri burdan yazalım adanada olupta yada komşu illerden gelenler olabilir onlara kolaylık saglarız.

gerçekten ayrılmışmı tayfun bey. oraya gidenlerin çoğu tayfun beyden dolayı gidiyordu. kesin mi. nedenini öğrenirsen haber ver merak ettim.

tayfun bey doçentti prof olmuş acaba başka yerden teklif mi aldı. prof olmayımı bekliyordu ayrılmak için.

tayfun bey istanbula geçmiş. demekki burada prof olmayı bekledi. sonuçta sadece üniversite hastanelerinde oalbiliyorlar. profluğunu aldı daha iyi bir teklifle gitti. başkent için iyi olmadı ama.

tayfun beyin seminerine katılana kadar çok umutsuzdum.
onu gördükten sonra yeniden bir umut ışığı doğmuştu bende .
çok güzel motive ediyor ayrıca bilgisine ve tecrübesine çok güvenmiştim.
başkentteyim ben.
diğer ay yumurta geliştirme hapıyla başlıcaz tedavimize.
sen napıyorsun .nasıl bi tedavi uygulanacak size

çok üzüldüm tayfun beye ya..
çok beğenmiştik biz...
canım benim de sorunum pco.nezmandır tedavi görüyorsunuz...
biz yeni başladık inşallah çok uğraşmayız

kasından bu yana belli aralıklarla 4 ay klomen kullandım.ilkinde 4.5 cm lik bi kist olmuştu.sonrasında hiç ama hiç yumurta gelişmedi.iğne tedavisiyle birlikte aşılama düşünüyoruz kısmetse.son adetim 1 hazirandı.dün akşamdan bu yana kahverengi akıntım var.adetin ilk günü dedim ama hala devamı gelmedi.cumaya randevu aldık.adet olmazsam ne olur bilmiyorum.............offffffffff

arennn canım sen naptın aşılama oluyordun.senden güzel haberler bekliyoruz.
ben en erken pazartesi ögrrene bilirim.ancak hemşirelerin konuşmasını duydum yani hasta yakınları konusmuyordu.direk hastasına buraya tayfun bey için geliyorsanız gelmeyin demeye getirdi.
bundan sonra tayfun bey olmayabilir dedi.burda ekip çalışması var dedi tayfun beyin olmadıgı durumlarda başka dr.lar uzmanlar giriyor yerine dedi.
bugun istifası vermiş sonuç nedir bilmiyorum dedi hemşire.bende bişey sormadım geldim.
ama pazartesi açıklıga kavuşur cnmm
seni çok özledim arenn güzel haberler ver bana.

fatma canım daha i.deilmi işte adet olmassan hamilesin demektir.insaallah sendende müjdeli haberler alırız bu topigin ilk bebiş haberini senden alırız belkide.arka arkayada güzel bebek haberleriyle şenlenirizzz.güzel haberkerini yaz bizii merakta bırakma fatmacım.:lepi:

ayy belkide hamilesin ...
güzel haberler bekliyoruz ..haber ver canım

kızlar merhaba.ben dr.dan geldim ve drum bülent bey herkese onu tavsiye edebilirim.çok güzel motive ediyor.sakinleştirdi beni ve rahatlattı.dr.um eşinin ve senin tahlilleriniz çok güzel.bu durumda sorun erkektedir bence dedi.hamile kalamayan kadın yoktur.hamile bırakamayan erkek vardır dedi.başından geçen bir tecrübeyi anlattı..
dediki kadının biri gelmiş gerçekmiş bu herşeyi aynı senin gibi düzgün eşide orda dedi bende dedimki dedi hanfendi sizde sorun yok beyfendi sorun sizde demiş adamda al bak bakim tahlile demiş sperm tahlil sonuçlarını doktora fırlatmış bozulmuş adam sonra tamam demiş size tüp bebek yapalım kadından 15tane yumurta almışlar erkegin spermiyle döllemeye çalışmışlar birde bakmışlarki yumurtalar döllenmiyor yani sayı ve hareketlilik önemli deil dedi önemli olan seni hamile bırakıp bıramadıgı dedi çok hoşuma gitti moralim yerine geldi bir anda... nakalım tekrar ümitlendimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…