Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 tane oluşmuştu canım oda 22 mm di :) ama bunda daha umutluyum hem merkezden hemdetedaviden ötürü.

tamam canım.teşşekkürler.bu arada sen karar verdinmi aşılamayamı geçtin cnm.

kızlar dün dr.a gittim demiştimya kayınvalidemde yanımdaydı.bir kaç kişiye ben tedavi içinmi burdasınız dedim oda kaç yıllık evlisiniz diye sordu.bende yanımda oturan bayana şakayla karışık gülsün diye espri yaptım .annem anket yapıyorda dedim.kadında cevapladı güldü.
hemşireyle olan konuşmasından aşılama yaptıgını ve tutmadıgını ögrendim.hemşirede aktif kanaman yok ama deilmi dedi o an kadın ewet var dedi ama nasıl Allah kimseye yaşatmasın rabbim.o an yer yarılsada içine girsem dedimyaaa.sonra nasıl özür dileyecegimi bilemedim.bende agladım hatta okadar zoruma gitti senin halinden en i.ben anlarım diye..sonra hemşire geldi ne oluyor dedi ne bu hal bende duygulandım dedim.oda duygulanma felan yok dedi.
buda bende böyle bir anı olarak kaldı...

kızlar 2. ignede tamam geriye kaldı 5tane hergün için bi yumişim oluşsun insaallahAllah ım.

5.gün başlanmış oluyor cnm daha var yani normalde 3.günü felan başlanıyormuş öyle dedi hemşireler.işe yarayıp yaramadıgını pazartesi görecegiz.

5.gün başlanmış oluyor cnm daha var yani normalde 3.günü felan başlanıyormuş öyle dedi hemşireler.işe yarayıp yaramadıgını pazartesi görecegiz.

inşallah yarar canım. 5.gün başlayanda oluyormuş. başka topiclerde okumuştum. birşey olaydı dr söylerdi.

ewet zaten pazartesi tedirgin gittim ama sorun olmaz dedi başlıyabiliriz dedi.ama sen olumsuz düşünürsen önümüzdeki ay başlayalım dedi ben de hayır başlayalım dedim çünkü ilk aşılamam mayısta olmuştu daha fazla ara vermek istemiyorum.bundan sonuç alamassak zaten diger ay yapamayacagız maddi durumdan dolayı 1 ay yine bekleyecegiz.

kızlar benimde nur topu 3-4 tane kistim oluşmuş.
klomene fazla tepki göstermiş benim uyuşuk yumurtalar.
esra hanım dikkat et çok büyümüş çatlarsa ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi.
çilemiz bitmiyor ya...
bebeğim yanlış anlamadıysam senin aşılman oldu dimi.
hadi bari senden güzel haberler alalım

merhaba cnm öncelikle geçmiş olsun.ilk aşılamanda klomenle kaç yumurtan olgunlaştı senin.benim 1 tane olgunlaştı ama doz düşüktü tabii günde 1 tane.
ben şuan igne kullanıyorum gono f dr.birde igneyle bakalım dedi pazartesi gidecem yumişlerime bakacak drum sonrada uygunsa çatlatma gününü ve igneyi verecek.insaallah budefa rabbim kavuşturur bebişlerimize cnm.ben ikiz istiyorum belkide bu defa olur. :)alsanaalsanasmile

mrb canım.daha bana aşılama yapılmadı.tedaviye klomenle başladık sadece.çatlatma iğnesi falanda yok.
klomeni ilk kullanışım.hapım bittiğinin ertesi gün gittim 2 tane yumurtam oluşmuştu...
sonra ağrılarım başladı ilaç bittikten 1 hafta sonra.megerse bir sürü yumurtam oluşmuş ve hiç biri çatlamamış.en az 4 -5 tane kist.
sol kasığımdaki tam mandalina büyüklüğünde olmuş ya.

ben günde 2 tane kullandım klomeni.esra hanım keşke tek doz verseydik dedi.aşırı tepki göstermiş yumurtalarım.
hepimiz için hayırlısı olsun .senin doktorun kim...

uzun zamandır buraya yazmadıgımı fark ettim ve sizlerle paylaşmak istedim.
8de başkentegidiyorum.muayene olacam neolur dua edin bana çok tedirginim.acaba kaç yumişim oluştu diye.ya çok fazlaysa ya çokazsa diye endişelerim var.içimden 3 tane yumişim olmuştur diyegeçiyor insaallah rabbbimde öyle nasip etmiştirde hayırlısıyla ikizlerime kavuşurum insaallah bu ay.
kızlar sizin dualarınıza ihtiyacım var.

inşallah herşey senin için yolunda gider.

saol cnm teşşekkürler.insaallah senin içinde herşey çok i.olur

kızlarr hepinize çok çok teşşekkürler.bilin bakalım kaç yumişim olmuş
3 Allahım dualarımı duydu 3 saglıklı yumiş.insaallah 2 tanesi döllenirde ikizim olur.iki saglıklı bebiş.
esracım çok üzüldüm kardeşim.neden doktor eşinin spermleri yüzünden düşer demişti kalitesi düşükmü anlamadım.

kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.işim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

canım ya aşılama raporu için ne gerekli arasam söylerlermi bi daha bi daha gitmezdim.kaç günde bir gittin ortalama ,gittiğinde yumurtalara bakarken çok sıra bekledinmi hep aynı doktormu bakıyor.saatlerce beklemeye gerek varmı yoksa onada mı randevu veriyorlar .rapor hemen çıkıyormu peki .aşılamdan sonra bildir bize allah yardımcınolsun dualrımız seninle hakkımızdahayırlısıyüce rbbim bizim yüzümüzüde bir an önce güldürür inşallah ya.herke dua etsin birbirine

kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…