Aşılama seyhan başkentte tedaviye başlayanlarrr burdan paylaşalım süreçlerimizii...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba bende dün başkentteydim bülent bey.ben maraşta görev yapıyorum burda bu topikte fatma erdembul arkadşım var hehalde oda maraşta çalışıyor.dün zar zor rndevu aldım.aslında önce seminere katlmak gerekiyordedi ama ben uzakta geldim diyince verdi.bülent bey gördüğüm kadarıyla iyi biri.dün test yapıldı.şeker yüklemesi yapıldı.birde bir tahlil sonucu var o 1 ay sonraymış.ne tahlili o sizede yapıldımı acaba.perşembe eşimede randevu aldım ve normalde bülent bey bakmıyorum ben perşembe dedi ama sizin için gelecem dedi.perşembe görüşmeye gideceğim işte.sulu ultrasyon yapılacakmış.onuniçin aç gitmek mi gerekiyor acaba.nasıl bişi.birde bn daha önce klomen kullandığım için 5 ay aşılama yapılcak ama bu ay olmaz tatile gidiyorum ben .birde zaten bülent bey tatile çıkacam dedi 2 hafta.ağustosta yaptırmak istiyorum ben hem doktorlarda olur hemde tatil yapmak iyi gelecek.1 yıldır maraştaki salak bir doktor oyaladı.bülent beye giden arkadaş sen memnunmusun.belki bir gün karşılaşırız orda .beni bilgilendirsen sevinirim .

hayırlı olsun elfida tedavin.insaallahgüzel haberlerini alırızzz.
aren sen bana küsmüsün neden soruma cevap yazmıyorsun (((

tamam.ben aldım cevabımı.diger topige yazmışsınn canım buraya yazmayınca öyle düşündüm .diger topigi okumamıştım.

snin sorunun neydi canım.nasıl bir tedavi uygulanacak

valla bende yumurtlama sorunu var ama aslınde bende tam bilmiyorum.eşimde sperm testi yaptıracak daha önce yaptımıştı iyiydi ama hasteneye güvenmedim

ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.

güünayydın kızlarr.başkentte tedavi görenler burayaaa.bu topikte paylaşımlarımızıı yapalım.

kızzlarr kırmızılarrr geldi.isyanetmemek için kendimi zor tutuyorum.Allah ım ben bu kaderi hakedecek
ne yaptım .3yıl boyunca hergün dua etmekten sana yalvarmaktan başka....

bugun çok güzel bir günnnn .ümitt günüüydüüüü....
bugun hastaneden geliyorum.kızlarr 2.. aşılam.a start verildi çok mutluyum içim içime sıgmıyor dilerim ümitlerimizii tüketmez rabbim.
haftaya pazartesi kontrole gidecem yumişlerime bakacaklar tamamsa aşılama tarihi belli olacak.
bu defa igneyle yapacaklar farklı olacak o yüzden yumurta sayımda artış olabilir dilerim olur .
belkide 2 bebiş gelir ne dersiniz :) keşke olsa.
hergün igne vurunacam.sizleri haberdar ederim.

silay benim şimdi çıkmam lazım akşama misafirim gelecek ve hazırlık yapmalıyım canım kusura bakma bekledim ama cevap yazmadın.özele yaz ben sana mesaj atarım.ok.canım.

canım sevindim snin adına. kaçırsaydın üzülürdüm.
senin ilk aşılamanda kaç tane yumurtan oluştu, kaç mm di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…