Şeyin elinde kalsın emi...

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
33
37
Slm hanimlar evimin karşi binasinda oturan bi bayan var bekar kendisi. Avukatmis sanirim. Yasli bi annesi ile erkek kardesi de var. Bunlar kis olunca memleketten buraya kizlarinin yanina geliyorlar. Kardesi sorunlu galiba? Gun icinde defalarca sigara icmek icin balkona cikiyor ve bir elinde sigara diger eli seyinde surekli oynayip duruyor. Her kis buraya geldikleri icin bn bu hareketine defalarca sahit oldum yemn ederim balkonuma cikamaz oldum bu pisligin yuzunden.Evde 7 yasinda oglum var dun pencereden bakarken sapigin elini seyinde gormus. Cocuk gelip bna anlatti nasil izah etcemi ne diyecegimi sasirdim. Pencerenin kalin perdesini cektim durumu esime anlattim. Esim balkona cikip tersledi gir lan iceri diye. Bugun cocugu okula gotururken annesi kusura bakmayin oglum hsta filan dedi. Iyi de cocuk degilki bu kocaman adam...Her yil ayni sey kisin gelirler balkona cikar hem sigarasini icer hem seyiyle oynar. Oglum buyudu artik bircok seyin farkinda bu tarz seylere sahit olmasina tahammul edemem. Sizce ne yapmaliyiz?

Slm hanimlar evimin karşi binasinda oturan bi bayan var bekar kendisi. Avukatmis sanirim. Yasli bi annesi ile erkek kardesi de var. Bunlar kis olunca memleketten buraya kizlarinin yanina geliyorlar. Kardesi sorunlu galiba? Gun icinde defalarca sigara icmek icin balkona cikiyor ve bir elinde sigara diger eli seyinde surekli oynayip duruyor. Her kis buraya geldikleri icin bn bu hareketine defalarca sahit oldum yemn ederim balkonuma cikamaz oldum bu pisligin yuzunden.Evde 7 yasinda oglum var dun pencereden bakarken sapigin elini seyinde gormus. Cocuk gelip bna anlatti nasil izah etcemi ne diyecegimi sasirdim. Pencerenin kalin perdesini cektim durumu esime anlattim. Esim balkona cikip tersledi gir lan iceri diye. Bugun cocugu okula gotururken annesi kusura bakmayin oglum hsta filan dedi. Iyi de cocuk degilki bu kocaman adam...Her yil ayni sey kisin gelirler balkona cikar hem sigarasini icer hem seyiyle oynar. Oglum buyudu artik bircok seyin farkinda bu tarz seylere sahit olmasina tahammul edemem. Sizce ne yapmaliyiz?
Koca adam da olsa cocuk hastaymis yapcak bisey yok hastalik bu bisey diyemezsiniz ki

Balkona PENİSİNDEN ELİNİ ÇEK yazılı pankart aç :)

benimde hasta yeğenim var
henüz 12 yaşında ne desen dinlemiyor malesef canım
oda yere yatıp sürtünüyor herkesin yanında
tabi senin anlattığın bayağı büyük delikanlı imiş
evin başka bir balkonu yok mu sigara içecek acaba?

Hastaysa tedavi görsün, ya da herkese açık alanda yapmasına engel olsun. Dayak yememiş mi hiç bu yaşa kadar. Ne kıskanç adamlar var eşime mi yapıyorsun dese kavga etse ne olacak?

Hastaymış yapacak birşey yok
Bakmayın sizde
Bizim hususi cikip ona baktigimiz yok. Balkonum ve oturma odamin cami tam onlarin karsisinda gormemek mumkun degil. Her kis geldiklerinde kalin perdemi hic acamiyorum iyi de kndi evimde hapis hayati yasayamam ki.Her ne kadr hastada olsa birileri kntrol etmeli. Oglumuz hsta demek yetmiyor. Ee bnmde cocugum var ona baka baka hem terbiyesi hem psikolojisi bozulacak.

Bizim hususi cikip ona baktigimiz yok. Balkonum ve oturma odamin cami tam onlarin karsisinda gormemek mumkun degil. Her kis geldiklerinde kalin perdemi hic acamiyorum iyi de kndi evimde hapis hayati yasayamam ki.Her ne kadr hastada olsa birileri kntrol etmeli. Oglumuz hsta demek yetmiyor. Ee bnmde cocugum var ona baka baka hem terbiyesi hem psikolojisi bozulacak.
Durumumuz kolay demedim ama yapacak birşey var mı?
Adam hastaymış
Benimde bir tanıdığım var bu şekilde hatta geçen gün geldi annesiyle
Çocuğun akli dengesi yok pek
Onunda sürekli eli ordaydı
Bilerek yapmıyor ki
Annesi de mahcup oluyor ama ne çocuğu ne annesini bundan dolayı yargılayamam

Hastaysa tedavi görsün, ya da herkese açık alanda yapmasına engel olsun. Dayak yememiş mi hiç bu yaşa kadar. Ne kıskanç adamlar var eşime mi yapıyorsun dese kavga etse ne olacak?
Tabii yaa beni korkutan da bu zaten. Allah korusun boyle seyler şakaya gelmez. Hastaysa tedavi görsün kimse onun orasini burasini kurcalamasina sahit olmak zorunda degil. Herkesin karisi var kizi var tövbe tövbe...

hastaysa eğer tedavi olacak. etrafa rahatsızlık veriyorsa alırlar hastahaneye yatırırlar. polise şikayet edin.oldu rahatsız diye bırakalım delileri ,zarar versinler etrafa.

İyide hasta diye hoş görmeyiz ki bu durumu..
kesinlikle tedavi ettirilmesi lazım.. Bu çok yanlış
Ayrıca anneyimben nicki ilede böyle bir başlık yazmanızı çok yersiz buldum..
Aynı durum oğlunuzda olsaydı?

Sizi çok iyi anlıyorum ama yapabilecekleri bir şey olduğunu da düşünmüyorum .
Dayım da engelli 36 yaşında ama 4 yaşındaki çocuk zekasına sahip üstelik bacaklarında da sorun var tekerlekli sandalyeyle dolaşabiliyor. Ama o da yapıyor boyle şeyler, belli bir donem ananemlerde kalmıştım her sabah boşalana kadar şeyiyle oynuyordu yorganın altında üstelik banyo etmeyi de sevmiyor mahalleyi ayaga kaldırıyor her banyosunda oyle pis pis geziyor ne yapalım ama siz söyleyin ne yapalım. ellerini mi keselim yoksa şeyini mi?

Basliga cok guldum kusura bakmayin valla. Hatta neyse ne dusundugumu demiyim:oops:
saka bi yana balkon pimapen ya da cam balkonsa film filan crktirsinler kusira bakmayinla olmaz ki bu. Allahim yasayan icin de onun ailesi icinde zor bir durumdur . Allah korusun

İyide hasta diye hoş görmeyiz ki bu durumu..
kesinlikle tedavi ettirilmesi lazım.. Bu çok yanlış
Ayrıca anneyimben nicki ilede böyle bir başlık .
Aynı durum oğlunuzda olsaydı?
Bakin beni yalnis anlamayin bilirim ki hersey takdiri ilahi. Bnde evlat yetistiriyorum kimin ne olacagi da belli degil. Benm canimi sıkan adam butun gun balkonda ve kmse cikip ilgilenmiyor.En azindan kontrol altina alinmali. Uzaktan goren biri onun hasta oldugunu anlayamaz ki. Bildigin sapik yani. Bakisi durusu hareketleri de bunun ispati...

Bakin beni yalnis anlamayin bilirim ki hersey takdiri ilahi. Bnde evlat yetistiriyorum kimin ne olacagi da belli degil. Benm canimi sıkan adam butun gun balkonda ve kmse cikip ilgilenmiyor.En azindan kontrol altina alinmali. Uzaktan goren biri onun hasta oldugunu anlayamaz ki. Bildigin sapik yani. Bakisi durusu hareketleri de bunun ispati...
Ben sizi sonuna kadar haklı buluyorum..
ama başlığınız size yakışmamış benim düşüncem bu..

Back
X