- 16 Eylül 2014
- 99
- 69
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyim Ben
Slm hanimlar evimin karşi binasinda oturan bi bayan var bekar kendisi. Avukatmis sanirim. Yasli bi annesi ile erkek kardesi de var. Bunlar kis olunca memleketten buraya kizlarinin yanina geliyorlar. Kardesi sorunlu galiba? Gun icinde defalarca sigara icmek icin balkona cikiyor ve bir elinde sigara diger eli seyinde surekli oynayip duruyor. Her kis buraya geldikleri icin bn bu hareketine defalarca sahit oldum yemn ederim balkonuma cikamaz oldum bu pisligin yuzunden.Evde 7 yasinda oglum var dun pencereden bakarken sapigin elini seyinde gormus. Cocuk gelip bna anlatti nasil izah etcemi ne diyecegimi sasirdim. Pencerenin kalin perdesini cektim durumu esime anlattim. Esim balkona cikip tersledi gir lan iceri diye. Bugun cocugu okula gotururken annesi kusura bakmayin oglum hsta filan dedi. Iyi de cocuk degilki bu kocaman adam...Her yil ayni sey kisin gelirler balkona cikar hem sigarasini icer hem seyiyle oynar. Oglum buyudu artik bircok seyin farkinda bu tarz seylere sahit olmasina tahammul edemem. Sizce ne yapmaliyiz?