Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

seymagül birsey sorucam ceyız sermıssın sanırım..nasıpse benımde martta serilecek ama bu havlular carsaflar vs.. bunları yıkayıptamı serdınızz biz yıkamayı dusunuyoruz ama hanı kullanılmıs gıbı durmasın diyor sizce yıknamalımı:26:

seymagül birsey sorucam ceyız sermıssın sanırım..nasıpse benımde martta serilecek ama bu havlular carsaflar vs.. bunları yıkayıptamı serdınızz biz yıkamayı dusunuyoruz ama hanı kullanılmıs gıbı durmasın diyor sizce yıknamalımı:26:

Valla canım ben çok eskiden kalmaları yıkadım hani annelerimiz küççükken yapmaya başlıyo diğerlerini yıkamadım ama annem dantellerin hepsini yıkamıştı zaten sardırtmaya felan vermeden önce

Yemek masasının üstündeki biblolar gereksiz duruyor. Evin genel olarak güzel mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
cook guzel olmus gule gule otur bende sımdı mobılya secme derdındeyım begenemezsm yaptrcam :34:

çok güzel kahve tonları hakim tam benimde sevdiğim gbi..huzur ve mutlulukla oturun emi :61:

canım herşeyin harika, kocaman bir aşkla ve mutlulukla kullanın inş. güzel eşyalarınızı..:1:

Back
X