Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

beyazın tercih edilme yerleri hoşuma gitti..huzur ve sukünet verici bir eviniz var..bir an yoğun bir iş temposundan çıkıp evinize geldiğimi düşündüm ve huzurlu olduğumu:)) mutluluklar diliyorurm eviniz çok güzel hayırlı olsun:)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun canım .çok güzel herşey :) :79:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım bende yorgun argın eve gidince yani hem dinleniyorum hem hemen iş yapasım geliyor ama genelde evimde olmak beni çok mutlu ediyor

mutfak cok kullanışlı cok cok beğendımmm
banyoda cok hoş olmuş renkler harıka
ve diğer odalarınız gercekten cok hoş
güle güle oturun ınş

allah bir yastıkta kocatsın ağız tadıyla huzurla güle güle oturmayı nasip etsin inş. çok güzelmiş evin canım. ben oturma odandaki stor perdeleri soracaktım tül perdenin altına güneşlik yerine stor yaptırmışsın nasıl kullanışlımı? bende düşünüyorumda bide tül perden tam benim sevdiğim şekilde canım

Şeymacım mutluluklar dilerim evin çok şirin özellikle mutfağına bayıldım doğrusu allah ağız tadıyla ve mutlulukla oturmanızı nasip etsin sevgiler, nihal.

güle güle otur inşallah.
allah ağız tadı ve huzur versin, inşallah herşey bütün ömrün bu gününden daha iyi olur.
kelebek gibidir kalbin şuanda. tadını çıkar

güle güle otur Şeyma bayıldım evine canım çok güzel Allah ağız tadıyla mutlulukla huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah

mutluluklar dilerim evin çok güzelmiş allah güle güle oturmayı nasip etsin

Benim en sevdiğim ve beğendiğim evlerden biri...Çok zevkli döşenmiş çok iç açıcı ferah ve sıcak renklerin bir arada kullanılmasıyla tam anlamıyla her yer çok güzel olmuş (ben özellikle salonu beğendim kahve + krem her zaman için bana sıcak ve güzel gelen renklerdir) Güle güle huzurla ve mutlulukla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…