Şeymanın evi yerleşti kızlar buyrun birlikte bakalım:)

canım benim herşeyin çok güzel olmuş maşalllah allahım nazarlardan saklasın,
sonsuz mutluluklar canım..........

hersey cok guzel allah agız tadıyla keyfını cıkarmayı nasıp etsın..

ya sinaycım bende anlamadım 6 ay var 3 ay var derken 1 hafta kaldı zaman su gibi akıp geçiyor şu üstündekiler kalksında tekrar çekerim foto canım.(amin)

tek kelimeyle süper sağlıklı mutlu günlerde oturmanız dileğiyle... yatak odasının gardolabı sürgülü mü acaba ? bayıldım başlığına falan... markasını özelden atarsan çok sevinirim...a.s.

evet canım sürgülü 3 kapaklı markası yok çünkü yaptırdım hepsini biraz kk dan alıntı yaptım biraz çalıştığım yerden sonuç böyle oldu:)

Benim canım arkadaşım evleniyoooor:teytey:

Evin boş halide, eşyalı halide çok güzeldi..
Ama çeyizin gelince yerleşince bambaşka bir yer oldu yuva oldu arkadaşımopuyorumnanaktan

Herşeyin çok güzel, harika oldu...Maşallah sübhanallah..Allah ağız tadıyla oturmak yaşamak nasip etsin..

Bir ömür boyu huzur mutluluk sağlık afiyet evinizden hiç eksik olmasın inşallah..

Herşeyini çok beğendim..Allah olmayanlarada nasip etsin..Ev kuranlarında yardımcısı olsun inşallah..

Şı kış bahçesi ve mutfakta kahve içeceğimiz günleri iple çekiyorum:dance:

Canımmm benimmm canımm allah sana daha güzelini nasip etsin inşallah ben hep senin yanında olucam sanada böyle ev yapcaz:)

bu akşam gelde ilk kahveyi beraber içelim ayoll....

Canımmm benimmm canımm allah sana daha güzelini nasip etsin inşallah ben hep senin yanında olucam sanada böyle ev yapcaz:)

bu akşam gelde ilk kahveyi beraber içelim ayoll....
[/quote]

evin çok güzel güle güle otur canım. ben banyo aksesuarlarını nerden ve ne kadar aldığını öğrenebilirmiyim?

canım, şahane olmuş.
Allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah. Haftaya benimde düğünüm var, beraber gidiyoruz ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…