6yıllık sevgilim6 yıllık sevgili mi bunları yapan yoksa 5 aylık mı? Ben anlayamadım galiba. 6 yıllık diye düşünmüştüm ama?
Bana daha çok ulaşmasından korkuyorum tek yaşıyorum bideBence yazmay devam ederse sevgilisine gönderin, ne kaybedersiniz? Kız da bilsin de ister ayrılsın ister devam etsin, ben olsam bilmek isterdim. Sonra da tamamen çekilin bu olaydan.
O seytanin sozunu dinlemeyin six. Bence tepkisiz kalin. Adam bir nevi hava atiyor size intikam alir gibi sizi gicik edecek. Ben sizin yerinizde olsam konusmam yazmam tepkisiz kalirim. Bazen sessiz kalmakta en iyi cevaptir.Selamlar herkese
27yaşındayım 5 aylık bir ilişkim vardı çok yeni bitti daha önce 6 yıllık bir ilişkim vardı biteli çok oldu çok zararı oldu bana işimi bile bırakacaktım o derece. Ortak arkadaşlardan duyum alıyordum ara sıra yurt dışına çıkıyormuş falan sonra kendi yerini kurmuş diye duymuştum en son. Neyse benim bi hobi sayfam var orda whatsApp numaram da var sipariş için ve sayfam herkese açık. Geçen bir mesaj geldi nasılsın diye baktım o. Eski numarası vardı bende sanırım yeni hat almış. Neyse şaşırdım ama cevap vermedim ertesi gün bir fotoğraf bu sefer deniz manzarası atmış ve bir baktım bir kızla fotoğrafını profil resmi yapmış. Yine tepkisiz kaldım durum nereye gidecek diye de engellemedim. sosyal medyadan baktım kız sekreteri yani sekreteriyle sevgili olmuş. geçen gece yazdı bu sefer cevap verdim konu eskilerden açıldı birlikte gezdiğimiz yerlerden falan derken ben uyuyakalmışım o mesaj atmış ama sabah gördüm ben. sonra bana öğlene doğru bi mesaj atmış 2 dondurma 2 makaron bi kendi elinde bide kırmızı ojeli birinin eli. bende nispete gerek yok dedim ama bana tekne turunda denize atladığı fotosunu falan attı nasıl bir akıl yürütüyorsa bilmiyorum. bende engelledim bu sefer aramış beni hesabımı eklemiş falan. hep ekran görüntüsünü aldım şeytan diyor at sekreterine hepsini. Gerçi kız yanında çalışıyor işten çıkmamak için ayrılır mı bilemedim. Durduk yere moralimi bozdu küçükte değil 31 yaşınd adam. ne yapsam sizce amacı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?