• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeytan diyorki git saçını başını yol :(

lavinia53

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
85
32
18
35
Rize
kızlar 3 yaşında erkek yeğenim var kreşe gidiyor.. bu ara hasta sürekli kusuyor çok halsiz ..neyse dün kreşte pantolonuna çisini yaptı diye kulağını çekip vurmuşlar...konuşamamasına ragmen gelince bildiği bir kaç kelimeyle anlatmış anneme.. ben başka şehirdeyim yoksa gider o kadını parçalardım ama uzağım malesef.. minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.. çok sinirliyim biraz içimi döküp rahatmak istedim :(

kızlar 3 yaşında erkek yeğenim var kreşe gidiyor.. bu ara hasta sürekli kusuyor çok halsiz ..neyse dün kreşte pantolonuna çisini yaptı diye kulağını çekip vurmuşlar...konuşamamasına ragmen gelince bildiği bir kaç kelimeyle anlatmış anneme.. ben başka şehirdeyim yoksa gider o kadını parçalardım ama uzağım malesef.. minicik yavrulara nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.. çok sinirliyim biraz içimi döküp rahatmak istedim :(

şikayet edin olur mu hiç öyle şey ya konuşamıyo diye dövmüşlerdr kesn:20::20:

aaaa saçmalığa bakk yaaa kimki o döven cani
valla ben olsam gider rezil rüsba ederdim minicik çocuğa vurmak ne da ne demek ya:47::47::47:

O çocuğa bunu yapanı altına edene kadar dövmek lazım
Kreşle gidip konuşun , gereken yapılsın
Hasta çocuğu göndermeseydiniz keşke , 3 yaşında çocuk bu halde evde dinlenmeli

Benim yegenime öyle bi sey yapılsa varya o kresi basına yıkarım, canına okurum onların. Pislikler. Kesinlikle sikayetinizi edin ve bu isin pesini bırakmayın. Bugün sizin yegeninize, yarın birimizin cocuguna...

şikayet edin olur mu hiç öyle şey ya konuşamıyo diye dövmüşlerdr kesn:20::20:

ben başka şehirdeyim ben olsam kesin ederdim ama anne babası çok sorun yapmadı sanırım..onlarla konuşmadım..qnnem anlattı bana..benim içim dünden beri yangın yeri.. bugün telefonda ''hala çiş okul ahh'' dedi yavrum:( minicik bebeğe nasıl kıyarlar anlamıyorum

aaaa saçmalığa bakk yaaa kimki o döven cani
valla ben olsam gider rezil rüsba ederdim minicik çocuğa vurmak ne da ne demek ya:47::47::47:

öğretmeni sanırım.. ilk defa çişini kaçırmış..oda rahatsız diye.. normalde hep söyler ama tutamdı sanırım.. ay ben yakın olsa başına yıkardım kreşi:( ama anne ve babamız birazcık rahat:(

Ben olsam yemin ederim orayi birbirine katar .
O as.ftenin sacini basini yolarim.

inanamadimmmm. :53:sok oldum baska bir ulkede olsa o kadin direk kovulurdu. kesinlikle pesini birakma kovulana kadar ugrastir hakkinda sikayetci ol. 3 yasindaki cocuk vurulur mu ya? kesinlikle pesini birakma yoksaki sonu gelmez bu tur olaylarin. ben olsam kiyameti koparirdim o derece kizdim yani.:47::47::47:

O çocuğa bunu yapanı altına edene kadar dövmek lazım
Kreşle gidip konuşun , gereken yapılsın
Hasta çocuğu göndermeseydiniz keşke , 3 yaşında çocuk bu halde evde dinlenmeli

bende aynı şekilde düşünüyorum gidip saçını başını yolsam geliyor dünden beri...sabahtan beri dişimi sıkıyorum....kreşe malesef gitmesi gerekiyor.. herkes çalışıyor..yavrum hasta hasta gitmiş bide dövmüşler üstüne...

Cok sinirlendim, benimde 3 yasinda kizim var,gunde bir iki saat krese gondereyim diye dusunuyorum ne zamandir.
hep aklimda boyle seyler. Offff.

Şikayet edin.
Ahh ahh önce wc ye gider içimdekileri boşaltırdım,sonra o miniğe el kaldıranı saçlarından sürüyerek wc ye götürür ve o içinde beyin olmayan kafasını klozetin içine sokardım.(üslup için özür,çok sinirlendim)

Benim yegenime öyle bi sey yapılsa varya o kresi basına yıkarım, canına okurum onların. Pislikler. Kesinlikle sikayetinizi edin ve bu isin pesini bırakmayın. Bugün sizin yegeninize, yarın birimizin cocuguna...

aynen bende öyle düşünüyorum sessiz kalıyoruz böyle yapıyorlar...kimbilir diğer çocuklarada yapıyorlardır... en zoruma gidende daha konuşmayı yeni öğreniyor korkmuş yavrum:( anlayamadığım işinden memnun değilsen çalışmak zoruna gidiyorsa git evinde otur.. çok sinirliyim öyle böyle değil..yarın annesine söylicem gidin şikayet ediın diye.. ben 15 saatlik uzaklıktayım uçağa atlayıp gidesim var vallahi

öğretmeni sanırım.. ilk defa çişini kaçırmış..oda rahatsız diye.. normalde hep söyler ama tutamdı sanırım.. ay ben yakın olsa başına yıkardım kreşi:( ama anne ve babamız birazcık rahat:(

birazcık mııı bence baya rahat ben bile burda sinir oldum ki onlar neden tepki vermemiş hayreett:47::47::47:

Ben olsam yemin ederim orayi birbirine katar .
O as.ftenin sacini basini yolarim.

bende aynı.. ben annesi olsam o kadına yapacaklarım beni bile korkutuyor düşününce... aslında konuyu açma sebebim sadace benim yiğenim mi dövülüyor bütün yavrular mı öyle... of delircem benim en hassas noktam masum çocuklar zaten..birde kendi canımdan kanımdan olunca iyice delirdim:(

Anne babası mutlaka şikayet etsin .

Bu tür olaylara verilemeyen tepkiler devam etmesine en büyük etken .

Yarın tekrar olmayacağı , daha da şiddet kullanmayacağının garantisi ne ?

Öğretmenlik sabır işidir , hele de 3 yaşında masum bir yavru varsa karşısında .

Lütfen sessiz kalmasınlar , sinirine hakim olamayan kişi kendine başka meslek bulsun bi zahmet.

aynen bende öyle düşünüyorum sessiz kalıyoruz böyle yapıyorlar...kimbilir diğer çocuklarada yapıyorlardır... en zoruma gidende daha konuşmayı yeni öğreniyor korkmuş yavrum:( anlayamadığım işinden memnun değilsen çalışmak zoruna gidiyorsa git evinde otur.. çok sinirliyim öyle böyle değil..yarın annesine söylicem gidin şikayet ediın diye.. ben 15 saatlik uzaklıktayım uçağa atlayıp gidesim var vallahi

O cocuk o korkuyla konusamasa bir daha, ya da kekeme falan olsa bunun hesabını nasıl verecekler ben bilmiyorum. Kücük bi cocugun psikolojisi bu kadar mı degersiz? Bunları ögretmen diye basımıza getiriyorlar iste. Tepem attı su anda. Sanırım halasınız... Bende bi halayım. İlkokula giden yegenim var ve kan beynime sıcradı öyle bi seyin yapıldıgını düsününce. Ne olur bırakmasınlar bu isin pesini anne ve babası...

Back
X