Nasıl başlasam bilmiyorum.. ama fikirlere ihtiyacım var o kesin
yıllar boyunca omuzunda yaslanıp agladıgım onun gözyaşında ortalıgı kaldırdıgım benden bir yaş küçük olan kardeşim sandıgım bir arkadaş
ve
benim 3 yıllık nişanlım 1 2 kere aldattıgı halde toparlanıp tekrar bana döndügünü bildigim benden gizli saklı hiç birşeyi olmadıgından emin oldugum bir sevgili
alt yapısı hazırlanmış bi ilişkiydi onlarınki biz gayet mutluyken 2 haftalık bir tatile gittigimde yoklugumdan istifade o kardeşim sandıgım her derdinde bana koşan kızla yakınlaşıp işi götürüyorlar biz nişanlımla kavga edip ayrılıyoruz bu sırada onlar çıkıyorlar aradan 1 ay geçiyor nişanlım bana mesajlar atmaya devam ediyor ben cevap vermiyorum bir gün şans eseri facebookta kardeşmin facesine girmem gerekiyor ve bir bakıyorum ki duvarda nişanlımın ismi kalpler vs. bu ne kızım diyorum aşık oldum diyor kıza demedigim laf kalmadı sövdüm eski nişanlımada aynı şekilde bugün sabah telefonuma bir mesaj geldi o kızdan BUGÜN MÜSAİTSEN SİZE GELİCEM ÇOK KÖTÜYÜM İHTİYACIM VAR SANA DİYE Diye bende işkillendim kızı araştırrtım bişi mi var diye ayrılmışlar ve birazdan buraya gelicek ve ben nasıl davranmam konusunda kararsızım yardım edin lütfen