Şeytan üçgeni Sevgili , Arkadaş , Ben

Allahım sana geliyorum

hakkaten o dizinin konusunu seyretmediğim için bi türlü anlamamıştım..demek böyle bişeymiş..:82:

Kusura bakmayı ama bayağı bir geniş gördüm sizi.
Böyle bir insan ile hala görüşmeye devam etmeyi düşünmeniz bile içler acısı.

Kusura bakmayın ama tek kelime ile oha demek istiyorum

cok ilginc sasirdim
ben o kizin adini bile silmistim coktan
sen eve gelince ne yapsam diyosun
oda pek yüzssüzmüski evine gelebiliyor hala

nekadar sacma hem git kizin nisanlisini elinden al bosuna dememisler kadin kadinin dusmanidir diye

bende o diziyi izlemem ama fikir sahibi oldum :) bence de sen evde kesinlikle durma. yoksa daha çok canın yanar. karışık bir olay fazla yorum yapmak istemiyorum.hele teyzenle iligili hiç yorum yapmıyayım.

bu ne böyle ya senin eski nişanlın onunla onun sevdiği erkek senden hoşlanıyo.şimdide kız sana geliyo teselli edilmek için valla bence senin anlatmadığın bir şeyler varmış gibi geliyor.hiç bir insan nişanlısını elinden aldığı kızın kollarında ağlamaya gelmez ve teyzeside o kızla görüşmez.bi yerlerde anlatılmamış bişeyler var bence

eksik yok fazla var o kızın üstünde çok etkim vardı zamanında benm sözmden çıkmazdı aile sorunları vardı ben kızla ilgileniyodum ailesi bile alışmıştı bana bende anlayamadım pat diye bu gereksiz ziyareti gerçi şimdi mesaj attı kız kapıya kadar gelmiş geri gitmiş yüzüm yok birdaaha bakamam yüzüne dedi

sevdiğiniz adam bir kaç kez aldattı ve siz kabul ettiniz öyle mi bundan yüz buldu mu her fırsatta aldartırdı bu ihtimali düşünmeliydin
ayrıca arkadaşın hala nasıl size geliyor anlamadım açıkcası kabul etmeniz saçma

yüzüne tükürmen gerekirken sen eve gelmesini kabul edip nasıl davrancağın konusunu bize soryosun yanlış yapıyosun arkadaşımm bir kalemde silmek varken ne diye güzel kafanı yoruyon sen

inanmıyorum bu nasıl bir yüzsüzlüktür allahım,sakın bakma yüzüne o kızın,ister istemez olayları tekrar yaşayıp sinirin bozulucak ne hakla size gelir ya hem suçlu hem güçlü,ettiklerini bulucaklar sürüm sürüm sürünsünler bırak hiç muhatap olma,inşallah hep mutlu oursun

Ayyy ben cok sinir oldum yaaa iyilikten maraz dogdugunu bır kez daha görmüş olduk o seninnki arkadaş değil şeytan şeytan şuna bak birde eski nişanlının sayesinde 2 yıllık sevgilisinin acısını unutuyormuş... böyle insanlara yüz bile vermeyeceksinn ne yüzsüz bir kızmış birde teselliyi aldattıgı arkadasıın kollarında arıyor ayıp ayıp... birde teyze olacak insan yiğeninin üzüntüsüne ortak olacağına elalemin kızını savunuyor eski nişanlında besmelesizmiş galibaaa... Allah sabır versin canım umarım değerini kıymetini bilecek insanlar çıkar karşına...

ben bu adamın sizin nişanlınız olduğunu sanmıyorum tabi naçizane fikrim. çünkü böyle bir durumda kız tarafı nişanlı çift ayrılmışta olsa araya giren kadına kıza iyi gözle bakmaz, heleki durumu biliyorsa bel bana seni yiğenime götüreyim konuşmuyorsa ben aracı olurum demez.. bu muhtemel olarak bi erk. arkadaşmış gibi geldi bana bu sebebten ötürü....

ayrıca sen hayır demeyi bilmezsen o zilli daha çoooook seninkiyle kavga ettiğinde gelir ağlar sana, hoş bi durum mu bu.
teyzenede diyemiyor musun ya teyze sen ne ayaksın napıosun ne acıması bırak yıkılsın başkasının üstüne getirme şunu diye... -çok kızdım bu arada- bırak geride geç git daha ne muhabbeti bu ne arsızlık ne vicdansılıktır bu yaa
teyuzeye bak acıyorda birde sen görüşmek isteemyince araya giriyor, içi alt üst olmuş kalbi kırık yiğenine moral vereceğine belkide sebeb olan kızı getircekmiş...

gelişme vardır mutlaka bi yazıverin

sizin fikriniz eger silmeseydim nişan fotograflarımızı koyup kanıtlayabilirdim üstünden zaman geçti ve henüz teyzem yeni ögrendi böyle bi olay oldugunu çok direndim görüşmek istemiyorum diye ama kızın ailesi kıza pek iyi davranmıyordu 1 senedir .ablası zaten evden kaçtı haber alamıyor oyüzden aramzda 1 yaş olmasna ragmen ablalık yapıyordum ona ben gidince yanlz kaldı oyüzden teyzemde acıyor bu haline ve görüşmemi istiyor dün akşam tekrar mesaj attı kız evin önüne kadar geldim geri gittim sen haklıydın herzamanki gibi bu kadar mükemmel olman bile bana dokunuyor diye kız tamamen kıskançlıgından yaptı tekrarda ulaşmadım kıza oda aramadı bu konuda burda kapandı allah kimsenin başına vermesin inanılmaz çok can yakıyor

Kız haklı...
Bayaaa mükemmelmişsiniz..
Sizi aldatan adamla nişanlanmak,sonra aynı kişiyle arkadaşınızın görüşmesi,onların sıkıntılarından haberdar olmanız...
Çok enteresan...
Bir biz mükemmel olamadık,bir bizi kıskanan olmadı diyordum meğersem bunları yaşamadığımızdanmış..

Bu genişliğinizden çift şeritli otoban olur çevre yolu bağlantılı , pessssssssssss!!!
evet çok mükemmelsiniz sizin yaptığınız her yiğidin harcı değildir!

böyle mükemmel olacaksam kimsenin hayran olmadığı kendi halinde yasayan biri olayım cok daha süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…