Şeytan üçgeni Sevgili , Arkadaş , Ben

ay resmen kücük sirlar replikleri
valla gercek ya da degil bilememde bu söylenen seyler bana hicte gercekci gelmiyor madem o kadar mükemmel görüyordu seni nasil nisaninla oldu..
birebir dizi repligi bunlar bu olayda sende Su oluyorsun heralde

kusura bakma ama balık baştan kokmuş.sürekli aldatan bir nişanlı, nişanlıya göz koymuş bir arkadaş ve herkese göz yuman bir kız.bermuda şeytan üçgeni.korkarım siz yakında hem nişanlınızı hemde arkadaşınızıda affedersiniz.yazık diye. sizde çok geniç bir yürek var.aldatan nişanlıyı bırakma, sana kazık atan arkadaşla görüşme falan ben sizi çözemedim.ayrıca teyzenizde herşeyi bildiği halde o kızla görüşüyor acıdığı için.size hiç acımıyor ama.böyle teyze düşman başına.sizin ilişki bence dallas.kim kiminle belli değil.

bu işte bir iş var sen küçük sırları çok fazla izliyorsun dimi beynini sulandırmış yok onların hayatını kendine örnek almayasın bak suya özeniyorsan hiç iyi bir fikir değil çok darbe yiyor canım az kötü ol şeytan ol yoksa gelen vurur giden vurur senin için söylüyorum sürekli düşene bir tekme olayı olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…