- Konu Sahibi lady_eliph
-
Bi de eşim geliyor bugün, bugünden itibaren önümüzdeki çarşambaya kadar falan düzenli ilişki planlıyoruz. Bakalım biz elimizden geleni yapalımda takdir Yüce Allahımızın.. İnşallah dualarımızı kabul eder. Benim olursa ilk bebeğim olucak o yüzden de heyecanlı ve tecrübesizim
ben de temmuz'a ümit bağladım. ama henüz adet olmuş değilim o nedenle bat tarihimi de bilemiyorum. 09.06.12 olmam gerekiyodu hala olmadım. test yaptım negatif. biran önce olsan 2. gün bende çörek otu tarcına başlıcam. bitince de soğan kürü. çok stresliyim şu aralar sürekli günüm gecikiyor ama ortada bişey yok.
gün itibariyle aranıza bende geldim. inş. bu topikte bu zamanlarda birsürü hamiş bayanımız olur (bende dahil)..
Tatlım, reglimin 2. günü başladım. 1 tatlı kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 yemek kaşığı balı güzelce karıştırıp ÇİĞNEYEREK yedim. (çiğnenmezse ya da iyice ezilmezse çörek otu kist yapar tarzı bi görüş var o yüzden) Sabah ayrı akşam ayrı hazırladım. İkisini de aç karna tükettim. Reglin 2. günü 5 hazirandı 10 gün yapıcam, yarın son inşallahBi de Bi de kocama keçiboynuzu pekmezi almıştım ama 1 içti 3 içmedi diyebilirim, haftanın bazı günleri burda olmuyor o yüzden geldiği zaman verdim ama dediğim gibi sürekliliği olmadı ne yazıkki.. Bunu da kür olarak kocasına uygulayan kızlar var eğer bu ay bebişimiz gelmesse biraz daha baskı yapıp içirme gibi bi fikrim var
hoşgeldin tatlımgün itibariyle aranıza bende geldim. inş. bu topikte bu zamanlarda birsürü hamiş bayanımız olur (bende dahil)..
ilahiiiiiNo stres No panik Bol halvettttt
azıcık kendimi tanıtayım; diğer topikteki arkadaşlar tanır beni
13 temmuzu bekliyeceğim artık. hayırlısı ile. geçen ay çok çalışma yapamadık. baya bi şey yaşadık. babam ameliyat oldu. o nedenle 1-2 hafta il dışındaydık. bebek düşüncek durumda değildik. neyse bende geçen ay içinde röntgen çekindim, ilaç kullandım. sonuçta kırmızılar geldi işte.
bu arada hatırladım geçen ay babamın durumunu anlatmamışım. kafa kalmadı ki
hoşgeldin tatlım
ilahiiiii
çok geçmiş olsun tatlım.bak işte her iş var bir hayır derler ya aynen öle olmuş.çok geçmiş olsun canım babana.
sağol cnm. babam kanser tedavisi görecek. şükürki erken tanı. birazda bebeği babama moral olsun diye de istiyorum. bebek doğasıya kadar inş. tedavisi biter. sonrasınada oyalanacak birşey olarak eline bebeği vereceğim. Allah inşallah o günleri de gösterir bizlere...
inşallah gönlüne göre olur ve torunu ile oyalanır mutlu olur baban.
kür falan bişey yapacakmısın bu ay
bal tarçın ve çörek otunu deneyeyim diyorum. eşimede keçiboynuzu pekmezi içircem. biraz mızıklıyor ama zorla artık.
sen yapıyormusun bu aralar.
yok canım yapmadım bu ay da olmazda temmuzda yaparım diye düşündüm
sağol cnm. babam kanser tedavisi görecek. şükürki erken tanı. birazda bebeği babama moral olsun diye de istiyorum. bebek doğasıya kadar inş. tedavisi biter. sonrasınada oyalanacak birşey olarak eline bebeği vereceğim. Allah inşallah o günleri de gösterir bizlere...
Asyahayat şekerim nerelerdesin ? denk gelemedik bir türlü
canım buralardayım okuyorum sonra çıkıyorum.merak etmeyin sizi takip ediyorumbu arada anlattığın gibi çörek otuna sabah akşam bende başlamıştım bugün 6. günüm inşallah allahın izniyle faydasını görürüz.ben ovulasyon sipariş etmiştim ama ellerinde kalmamış ne zaman göndercekler bilmiyorum.sanırım herkez ovulasyon testi aldı bu ay hamiş patlaması olucak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?