Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

inşallah cnm en kısa sürede alırız bebişlerimizi kucağımıza

ben de temmuz'a ümit bağladım. ama henüz adet olmuş değilim o nedenle bat tarihimi de bilemiyorum. 09.06.12 olmam gerekiyodu hala olmadım. test yaptım negatif. biran önce olsan 2. gün bende çörek otu tarcına başlıcam. bitince de soğan kürü. çok stresliyim şu aralar sürekli günüm gecikiyor ama ortada bişey yok.

strese girme canım ya hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini tez zamanda

gün itibariyle aranıza bende geldim. inş. bu topikte bu zamanlarda birsürü hamiş bayanımız olur (bende dahil)..

azıcık kendimi tanıtayım; diğer topikteki arkadaşlar tanır beni

13 temmuzu bekliyeceğim artık. hayırlısı ile. geçen ay çok çalışma yapamadık. baya bi şey yaşadık. babam ameliyat oldu. o nedenle 1-2 hafta il dışındaydık. bebek düşüncek durumda değildik. neyse bende geçen ay içinde röntgen çekindim, ilaç kullandım. sonuçta kırmızılar geldi işte.

bu arada hatırladım geçen ay babamın durumunu anlatmamışım. kafa kalmadı ki

Son düzenleme:

hım güzel formul bende yarın başlayayım. tadı nasıl? tarçınlı hiç yemedim de. bu arada çörek otu çekipte koysak o karışıma olmasmı?. eşime de onu yedireyim. geçen ay mızıkladı.

gün itibariyle aranıza bende geldim. inş. bu topikte bu zamanlarda birsürü hamiş bayanımız olur (bende dahil)..
hoşgeldin tatlım
No stres No panik Bol halvettttt
ilahiiiii

çok geçmiş olsun tatlım.bak işte her iş var bir hayır derler ya aynen öle olmuş.çok geçmiş olsun canım babana.

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 12 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

hoşgeldin tatlım

ilahiiiii

çok geçmiş olsun tatlım.bak işte her iş var bir hayır derler ya aynen öle olmuş.çok geçmiş olsun canım babana.

sağol cnm. babam kanser tedavisi görecek. şükürki erken tanı. birazda bebeği babama moral olsun diye de istiyorum. bebek doğasıya kadar inş. tedavisi biter. sonrasınada oyalanacak birşey olarak eline bebeği vereceğim. Allah inşallah o günleri de gösterir bizlere...

inşallah gönlüne göre olur ve torunu ile oyalanır mutlu olur baban.
kür falan bişey yapacakmısın bu ay

inşallah gönlüne göre olur ve torunu ile oyalanır mutlu olur baban.
kür falan bişey yapacakmısın bu ay

bal tarçın ve çörek otunu deneyeyim diyorum. eşimede keçiboynuzu pekmezi içircem. biraz mızıklıyor ama zorla artık.

sen yapıyormusun bu aralar.

Son düzenleme:
yok canım yapmadım bu ay da olmazda temmuzda yaparım diye düşündüm

inş. gelir bebişin tez zamanda. kürlerede bakmıyor gerçi. tarçın koyup koymama konusunda kararsızım. düzenli kullanımda gebeliği önler vs. yazıyor. neden tarçınlı kür yapıyoruz. onu anlamadım.

Çok geçmiş olsun canım.rabbim hızlıca iyileşmeyi nasip etsin babana.bu hastalıkta morel çok önemli canım sakın ama sakın kendisini salmasına izin vermeyin.sizde sürekli yanında olun.rabbimin izniyle hemencik iyileşsin inşallah.bebek meselesine gelince rabbim önce sağlık versin bebeğimiz bize gelevek inşallah.

Asyahayat şekerim nerelerdesin ? denk gelemedik bir türlü

canım buralardayım okuyorum sonra çıkıyorum.merak etmeyin sizi takip ediyorum bu arada anlattığın gibi çörek otuna sabah akşam bende başlamıştım bugün 6. günüm inşallah allahın izniyle faydasını görürüz.ben ovulasyon sipariş etmiştim ama ellerinde kalmamış ne zaman göndercekler bilmiyorum.sanırım herkez ovulasyon testi aldı bu ay hamiş patlaması olucak sanırım

bende mi alsam ne özendim valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…