Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi gene aynı ay içerisinde alacaksın.bence kısa olması güzel mesela 35 gün benim çok ya ay bitmek bilmiyo.yeni aya bomba gibi başlaman dileğiyle.sanırım sen bal çörek yapmıştın yanlışmı hatırlıyorum.eğer soğan yapmadıysan bu ay mutlaka yap canım.için temizlenir

Kızlar günaydın bende dün test yaptım tek çizgi adete 2 kala

aaaaa canım, moral kaynağım hoşgeldin boşver ya , sen zaten umut dolusun, senin heran tutar, biz karamsarlara ne demeli, zaten stres moral çok etkiliyormuş, ay canım iyiki geldin yaaa, biz de can yoldaşlarla dertleşiyorduk işte, herkeste bir heyecan, stresssss

canım bence sevinmelisin hiç üzülme evlenmeden önce hep geciksem derdim 1 günü bile kar görürdüm. şimdide erken olmayı istiyorum çalışmalara başlarım diye

valla canım bu ay kendimi çok kısıtladım, denize girmeye çekindim, saçlarımı boyatmadım, ayaklarımı diktim, sabaha kadar duşa girmedim, bal çörekotu yaptım, ovülasyon testiyle kafayı bozdum belki şimdi burda okuyanlara küçük gelebilecek ama benim için büyük, benim hayatımı etkileyen, odak noktası haline getiren birsürü şey.. ama sıkıldım.. Allahım affetsin sitem yada kızgınlık felan değil öyle şeyler düşünmüyorum asla.. Sadece daha vakti gelmemiş demekki.. E ben niye kasıyorum o zaman kendimi.. valla tatilimi de yapıcam istediğimi yapıcam gerçekten biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var. çünkü böyle her ay her ay stres beni bunaltacak öyle hissediyorum.. Bu arada bu topicteki tüümmmm arkadaşlarım, bebiş hasreti çeken, isteyen bekleyen tümmm kızlarınnnn inşallahh bu ay, olmazsa öbür ay, ve aylarda hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah. Hep dualarımdasınız ve çookk umutluyum inşallah ardı arkasına çook güzel haberler alıcaz inşallahhhhhhh

kuzummmmmmmmm sen bi hamiş ol bu ay yaaa çok çok çok çokk istiyorummmm inşallahhhhhh sonra sen bana moral vercen

Günaydın arkadaşlarrr, bende ilaç kullanıyorum regl uzun sürüyor normale dönsün diye, onun için henüz gelemedi kırmızılar maa gelmeye can atıyordur kesin. son 3 aydır canım çıktı yaa 15 gün boyunca regl olmaktan, bekarkende olsam bayram yapardım çok düzensizdi 3-4 ayda bir olurdum, hatta rekorum var 6 ay boyunca olmamıştım bir kere şimdi sanırım bişeyler değişmeye başladı vucudumda bu güzel bir haber benim için

Canım saol ama erken gebelik testiydi ümitli diğilim zaten bu ayda 6 ay oldu hala yok kendimi üzemeye çalışıorum hayırlısı artık diorum
ah canım yaa benimde 6 ay oldu hala yok, umutsuzlaşacak kadar uzun bir vakit değil ki, dr lar ilk 6 aya kadar muayene bile olmanıza gerek yok diyor çoğu, 6 ay olmazsa ozaman bi kontrole gidin, eğer 1 sene sonra hala olmamışsa ozaman tedavi sürecine sokalım diyorlar. biz aceleciyiz anacım gelir elbet inşallah, sıkma canını
aynen canım bu seneki iznimi resmen regl olarak başladım ve bitirdim rezil bişey ya boşa geçen bir tatil oldu yani

he ehe he benimkide aynen canım çok oynak bu sıralar, demekki bebeişler tuttu tutacak, baksana dengemizi bozmaya başladılar

evet kuzum valla ballı çörek yaptım. Büyük konuşmiyim amma bu ay bişi yapmıcam (desemde inanma )) kociş benim karı kafayı yedi diye düşünmeye başlıcak diye korkuyorum

Tatlımmmmmmm, yazını görmek için baya bi geçmişe dönmem gerekti, halada ilk silik çizgiyi yazdığın sayfaya ulaşabilmiş değilim İlk hamişimiz senmi oldunnnn Tebrik ederimmm hayırlı olsunnnnn inşallah o değerler katlana katlana artar inşallahhhh Hayırlı haberlerini bekliyoruz fıstığımmmm

gunaydın kızlar.....sıze bırsey sorcağım kafama takıldı...bızım kan uyuşmazlığımız var ben negatıfım...ılk çocukta sorun omaz dıye bılıyordun..ama bı arkadaş sorun olur dıyor!gercı doktora sorazağım ..sızınde yorumlarınızı almak ıstedım?

hayırlı uğurlu olsun cnm Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş.bizlerede dua et

valla bu hafta doktora gidecem kızlar bakalım ne diyecek, eşimin sonuçlarına göre aşılama denicez, ağustos ayında tüm ailem yanıma gelecek inşallah onlar gelene kadar tutar, güzel haber vermek istiyorum artık 3 sene oldu

canım aynen valla hiçte küçük gelmiyor bende dedğin herşeyi yapıorum adete yakın sitrese giriyorum. Saçımı 3 aydır boyatmıorum makyaj yapmıorum çarşıya bile çıkmıorum tamamen eve kapandım üzülme hepimizde var dediklerin aklımdan gez tatil yap dior 1 haftadır eşim artık dioki bayramdan sonra tatile çıkalım gezelim dior bei yumuşatmaya çalışıor ama çok takıorum işte gitmek istemiorum

hayırlısı ne ise o olsun cnm Allah ım daha fazla arattırmadan verir inş.

evet canım ya valla yoruyor insanı, bide ne yani bebek istemeden önce yaşamıyomuydum ki ben bir hayatım yokmuydu vardı güzeldi de, niye kendimi kapıyorum diye sorguladım tüm haftasonu.. tabiki istiyorum bebeğimi gelsin deli gibi sevinicem ama o daha gelmeden niye en az onun kadar sevdiğim bakmaya doyamadığım kocamı üzüyorum en güzel zamanlarımızı heba ediyorum diye de düşündüm öyle iştee.. koyverdim gittii.. hayırlısı zamanı gelince bizimde en ballısından bebeciklerimiz olacak.. inanıyorum...

bende aynen böyleyim bebek için neler yapmadım halimize şükredelimki sağlığımız yerinde Allah ım zamanı gelince verecektir elbet kafamızdan çıkartsak sanırım daha iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…