- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.641
Kızlarrrrrr, ben geldimmmmmmmmmmm.. Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar yaaakşama kadar anca okurum Ama tabi bu arada papilloamourun acıklı hikayesini anlatayımda öyle başlıyım okuyama Şimdi şöyleki; dedimki BATA 4 GÜN VARKEN ben bi test yapayım (perşembe günü yola çıkmadan evvel) neyse testi yaptım, tek çızık :26: üzüldüm tabi, yani belirtim falan yoktu biliyosunuz ama ümit işte, yine de ümitlenmişim.. öyle bozuk moralle gittimm.. Benim geçen ay 2 gün erken gelmişti regl.. bu ayda çok lazımmış ben onu çok bekliyomuşum gibi yine 2 gün erken geldi (2 gün kabusu oluştu bende) Cumartesi günü regl oldum.. Hayır anlamıyorum,herkes şitres oluyo gecikiyo felan benimkide gaza mı geliyo bana nispetmi yapıyo anlayabilmiş değilim. Görüşmeyeli ben 3. günümdeyim yani şaka gibi Efsunum güzel bacım yeni batım ise 26 temmuz oldu (bu sefer 26 günden hesapladım hakkımda hayırlısı)
[/B]
canım ben gunumu bekliycem sanırım. kızıma hamile kalmadan once ovulasyon testi yapmıstım. biraz gec yumurtluyorum ben. en azından o zaman oyleydı. degısırmı bılmem_?? adet olmam gerekn gunde kanda baktırmıstım 36 cıkmıstı sonucum. erken yaparsam testi cıkmama olasılıgım yuksek yani..
anladım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.şu hafta başladığı gibi bitsin inşallah da mutlu sonuçları alayım.bu hafta sonu ailem gelcek keşke sonuç pozitif olsada onlarla paylaşsam.ama bazende diyorum 2 yıldır olmayan bebek şimdimi olcak.hayırlısı olsun
Kızlar günaydın bende dün test yaptım tek çizgi adete 2 kala
Kızlarrrrrr, ben geldimmmmmmmmmmm.. Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar yaaakşama kadar anca okurum Ama tabi bu arada papilloamourun acıklı hikayesini anlatayımda öyle başlıyım okuyama Şimdi şöyleki; dedimki BATA 4 GÜN VARKEN ben bi test yapayım (perşembe günü yola çıkmadan evvel) neyse testi yaptım, tek çızık :26: üzüldüm tabi, yani belirtim falan yoktu biliyosunuz ama ümit işte, yine de ümitlenmişim.. öyle bozuk moralle gittimm.. Benim geçen ay 2 gün erken gelmişti regl.. bu ayda çok lazımmış ben onu çok bekliyomuşum gibi yine 2 gün erken geldi (2 gün kabusu oluştu bende) Cumartesi günü regl oldum.. Hayır anlamıyorum,herkes şitres oluyo gecikiyo felan benimkide gaza mı geliyo bana nispetmi yapıyo anlayabilmiş değilim. Görüşmeyeli ben 3. günümdeyim yani şaka gibi Efsunum güzel bacım yeni batım ise 26 temmuz oldu (bu sefer 26 günden hesapladım hakkımda hayırlısı)
canım bence sevinmelisin hiç üzülme evlenmeden önce hep geciksem derdim 1 günü bile kar görürdüm. şimdide erken olmayı istiyorum çalışmalara başlarım diye
aaaaa canım, moral kaynağım hoşgeldin boşver ya , sen zaten umut dolusun, senin heran tutar, biz karamsarlara ne demeli, zaten stres moral çok etkiliyormuş, ay canım iyiki geldin yaaa, biz de can yoldaşlarla dertleşiyorduk işte, herkeste bir heyecan, stresssss
ah canım yaa benimde 6 ay oldu hala yok, umutsuzlaşacak kadar uzun bir vakit değil ki, dr lar ilk 6 aya kadar muayene bile olmanıza gerek yok diyor çoğu, 6 ay olmazsa ozaman bi kontrole gidin, eğer 1 sene sonra hala olmamışsa ozaman tedavi sürecine sokalım diyorlar. biz aceleciyiz anacım gelir elbet inşallah, sıkma canınıCanım saol ama erken gebelik testiydi ümitli diğilim zaten bu ayda 6 ay oldu hala yok kendimi üzemeye çalışıorum hayırlısı artık diorum
aynen canım bu seneki iznimi resmen regl olarak başladım ve bitirdim rezil bişey ya boşa geçen bir tatil oldu yaniKızlarrrrrr, ben geldimmmmmmmmmmm.. Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar yaaakşama kadar anca okurum Ama tabi bu arada papilloamourun acıklı hikayesini anlatayımda öyle başlıyım okuyama Şimdi şöyleki; dedimki BATA 4 GÜN VARKEN ben bi test yapayım (perşembe günü yola çıkmadan evvel) neyse testi yaptım, tek çızık :26: üzüldüm tabi, yani belirtim falan yoktu biliyosunuz ama ümit işte, yine de ümitlenmişim.. öyle bozuk moralle gittimm.. Benim geçen ay 2 gün erken gelmişti regl.. bu ayda çok lazımmış ben onu çok bekliyomuşum gibi yine 2 gün erken geldi (2 gün kabusu oluştu bende) Cumartesi günü regl oldum.. Hayır anlamıyorum,herkes şitres oluyo gecikiyo felan benimkide gaza mı geliyo bana nispetmi yapıyo anlayabilmiş değilim. Görüşmeyeli ben 3. günümdeyim yani şaka gibi Efsunum güzel bacım yeni batım ise 26 temmuz oldu (bu sefer 26 günden hesapladım hakkımda hayırlısı)
kızlarrr günaydın hepinize, ben geldim, haftasonu çok misafirim vardı giremedim. biliyorsunuz 1 gün geçmişti benim adet ama malesef cumartesi sabah saatleri itibariyle kırmızılar hücum ettiilk defa stresten geciktim galiba. neyse haziranda nasip değilmiş, benim bat kafayı yedi bu arada. efsuncum batım 28 temmuz oldu değiştirebilirmisin canım
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberi gene aynı ay içerisinde alacaksın.bence kısa olması güzel mesela 35 gün benim çok yaay bitmek bilmiyo.yeni aya bomba gibi başlaman dileğiyle.sanırım sen bal çörek yapmıştın yanlışmı hatırlıyorum.eğer soğan yapmadıysan bu ay mutlaka yap canım.için temizlenir
kızlar merhaba biliyosunuz cumartesi günü test yapmıstım 2. çizgi silik çıkmıştı.Dün kan testi yaptırmaya gittim beta hcg 24 çıktı yani pozitif ama 48 saat sonra kesin belli olur artarsa değerim herşey yolunda demekmiş dua edin ne olur.Allah isteyen burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
şimdi işe gidiyorum yoğun ve stresli bir gün beni bekliyor hepinizi öpüyorum.
Tatlımmmmmmm, yazını görmek için baya bi geçmişe dönmem gerekti, halada ilk silik çizgiyi yazdığın sayfaya ulaşabilmiş değilimİlk hamişimiz senmi oldunnnn Tebrik ederimmm hayırlı olsunnnnn inşallah o değerler katlana katlana artar inşallahhhh Hayırlı haberlerini bekliyoruz fıstığımmmm
valla canım bu ay kendimi çok kısıtladım, denize girmeye çekindim, saçlarımı boyatmadım, ayaklarımı diktim, sabaha kadar duşa girmedim, bal çörekotu yaptım, ovülasyon testiyle kafayı bozdum belki şimdi burda okuyanlara küçük gelebilecek ama benim için büyük, benim hayatımı etkileyen, odak noktası haline getiren birsürü şey.. Ama sıkıldım.. Allahım affetsin sitem yada kızgınlık felan değil öyle şeyler düşünmüyorum asla.. Sadece daha vakti gelmemiş demekki.. E ben niye kasıyorum o zaman kendimi.. Valla tatilimi de yapıcam istediğimi yapıcam gerçekten biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var. çünkü böyle her ay her ay stres beni bunaltacak öyle hissediyorum.. Bu arada bu topicteki tüümmmm arkadaşlarım, bebiş hasreti çeken, isteyen bekleyen tümmm kızlarınnnn inşallahh bu ay, olmazsa öbür ay, ve aylarda hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah. Hep dualarımdasınızVe çookk umutluyum inşallah ardı arkasına çook güzel haberler alıcaz inşallahhhhhhh
gunaydın canlarım batıma 4 gun kaldı ama hiç ağrım falan yok olmamasıda kötü ya belirtim yok hiç inş.olmam
valla bu hafta doktora gidecem kızlar bakalım ne diyecek, eşimin sonuçlarına göre aşılama denicez, ağustos ayında tüm ailem yanıma gelecek inşallah onlar gelene kadar tutar, güzel haber vermek istiyorum artık 3 sene oldu
inşallahhhh gelmezz kuzummmmmmm, biliyorum beklemek kabus gibi ama çook az kalmış sabret güzelim.. Bi güzel haber ver bize
canım aynen valla hiçte küçük gelmiyor bende dedğin herşeyi yapıorum adete yakın sitrese giriyorum. Saçımı 3 aydır boyatmıorum makyaj yapmıorum çarşıya bile çıkmıorum tamamen eve kapandım üzülme hepimizde var dediklerin aklımdan gez tatil yap dior 1 haftadır eşim artık dioki bayramdan sonra tatile çıkalım gezelim dior bei yumuşatmaya çalışıor ama çok takıorum işte gitmek istemiorum
ayy inş.tatlım ya inşallah veririm o guzel haberi ama hiç ağrım yok nasıl olcaksa
evet canım ya valla yoruyor insanı, bide ne yani bebek istemeden önce yaşamıyomuydum ki ben bir hayatım yokmuydu vardı güzeldi de, niye kendimi kapıyorum diye sorguladım tüm haftasonu.. tabiki istiyorum bebeğimi gelsin deli gibi sevinicem ama o daha gelmeden niye en az onun kadar sevdiğim bakmaya doyamadığım kocamı üzüyorum en güzel zamanlarımızı heba ediyorum diye de düşündüm öyle iştee.. koyverdim gittii.. hayırlısı zamanı gelince bizimde en ballısından bebeciklerimiz olacak.. inanıyorum...
canımıniçi belirtisiz hamiş kalan o kadar çok duydumkiiii, burada da çok var.. inşallah sende o şanslı gruptan olursun ballı lokmam şitres yapmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?