- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.621
günaydın kızlar... ne guzel basladı hamişlerimiz. bir bir artacak inş her gün sayılarıbenim bata 7 gün kaldı.. kızımın dogumgununde ogrenicem nasip olursa bebiş var mı yok muu?? coook heyecanlııı
aslında çok ilginç. bebek felan istemeyen yada şeytana uyup yasak ilişki yaşayanların pat diye ilk seferde bebişleri oluveriyor... burada kaç aydır deniyen arkadaşlar var. onlarda çok istiyor... ama her ne olursa olsun sonuçta imtihan.. bu nedenle zaten ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor... yaşarız annelik duygusunu Allah'ın izni ile
canlarrrrrııım hayırlı sabahlar, ben bugün test yapıcam, aslında çarşambaya kadar beklicektim ama, baktım ki buralar bayağı bir coşmuşben deee yapayım bari , buarada hala regl olmadım ben, ama kasıklarımda hafif hafif sancılar devam ediyor, hiçbir belirti yok yineeeeeeeeeeeee, bat 1 temmuz , bugün idrarda bakacağız , nasipte çift çizgiyi görürsem , yarın kanda bakacak eşim , hayırlısı olsun hepimiz için, haftasonu hepimize dua ettim kadınlar kulübünde ve dünyada kim bebiş istiyorsa, hepsi için yineee. çok heyacanlıyım ama, kırmızlar gelmedi ya, bir umut doğdu içime belirti olmamasına rağmen, bugün heyecanımızı paylaşalım, hamiş olanlar var mı, hemen bize de dua etsinler yine
canım benimde 7 gün var şimdik yapsak çıkarmı acabayok canım daha neler.ama cuma sabahı yapcam ben sanırım o zaman çıkar:)
[/B]
canım ben gunumu bekliycem sanırım. kızıma hamile kalmadan once ovulasyon testi yapmıstım. biraz gec yumurtluyorum ben. en azından o zaman oyleydı. degısırmı bılmem_?? adet olmam gerekn gunde kanda baktırmıstım 36 cıkmıstı sonucum. erken yaparsam testi cıkmama olasılıgım yuksek yani..
anladım hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.şu hafta başladığı gibi bitsin inşallah da mutlu sonuçları alayım.bu hafta sonu ailem gelcek keşke sonuç pozitif olsada onlarla paylaşsam.ama bazende diyorum 2 yıldır olmayan bebek şimdimi olcak.hayırlısı olsun
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.akşama mı bakacaksın?hayırlı haberlerini akşama alcaz inşallah:)
Kızlar günaydın bende dün test yaptım tek çizgi adete 2 kala
kızlar merhaba biliyosunuz cumartesi günü test yapmıstım 2. çizgi silik çıkmıştı.dün kan testi yaptırmaya gittim beta hcg 24 çıktı yani pozitif ama 48 saat sonra kesin belli olur artarsa değerim herşey yolunda demekmiş dua edin ne olur.allah isteyen burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
şimdi işe gidiyorum yoğun ve stresli bir gün beni bekliyor hepinizi öpüyorum.
[ı]uzulme tabii.. Umutsuzluga kapılma.. Ben de kızıma 7 ay hamile kalamamıstım.oncesinde bir dusugum oldugu icin her ay yıkım olmustu benim icin. Simdi gülümseyerek anıyorum o günleri.. Doktorumun tek soyledigi kafana taktıgın müddetce geciktireceksin demişti. Sende en kısa zamanda anne olursun inş [/ı]
Canım saol ama erken gebelik testiydi ümitli diğilim zaten bu ayda 6 ay oldu hala yok kendimi üzemeye çalışıorum hayırlısı artık diorum
kızlar merhaba biliyosunuz cumartesi günü test yapmıstım 2. çizgi silik çıkmıştı.Dün kan testi yaptırmaya gittim beta hcg 24 çıktı yani pozitif ama 48 saat sonra kesin belli olur artarsa değerim herşey yolunda demekmiş dua edin ne olur.Allah isteyen burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
şimdi işe gidiyorum yoğun ve stresli bir gün beni bekliyor hepinizi öpüyorum.
canlarrrrrııım hayırlı sabahlar, ben bugün test yapıcam, aslında çarşambaya kadar beklicektim ama, baktım ki buralar bayağı bir coşmuşben deee yapayım bari , buarada hala regl olmadım ben, ama kasıklarımda hafif hafif sancılar devam ediyor, hiçbir belirti yok yineeeeeeeeeeeee, bat 1 temmuz , bugün idrarda bakacağız , nasipte çift çizgiyi görürsem , yarın kanda bakacak eşim , hayırlısı olsun hepimiz için, haftasonu hepimize dua ettim kadınlar kulübünde ve dünyada kim bebiş istiyorsa, hepsi için yineee. çok heyacanlıyım ama, kırmızlar gelmedi ya, bir umut doğdu içime belirti olmamasına rağmen, bugün heyecanımızı paylaşalım, hamiş olanlar var mı, hemen bize de dua etsinler yine
Canım saol ama erken gebelik testiydi ümitli diğilim zaten bu ayda 6 ay oldu hala yok kendimi üzemeye çalışıorum hayırlısı artık diorum
kızlarrrrrr, ben geldimmmmmmmmmmm.. Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar yaaAkşama kadar anca okurum Ama tabi bu arada papilloamourun acıklı hikayesini anlatayımda öyle başlıyım okuyama şimdi şöyleki; dedimki bata 4 gün varken ben bi test yapayım (perşembe günü yola çıkmadan evvel) neyse testi yaptım, tek çızık :26: üzüldüm tabi, yani belirtim falan yoktu biliyosunuz ama ümit işte, yine de ümitlenmişim.. öyle bozuk moralle gittimm.. Benim geçen ay 2 gün erken gelmişti regl.. Bu ayda çok lazımmış ben onu çok bekliyomuşum gibi yine 2 gün erken geldi (2 gün kabusu oluştu bende) cumartesi günü regl oldum.. Hayır anlamıyorum,herkes şitres oluyo gecikiyo felan benimkide gaza mı geliyo bana nispetmi yapıyo anlayabilmiş değilim. Görüşmeyeli ben 3. Günümdeyim yani şaka gibi Efsunum güzel bacım yeni batım ise 26 temmuz oldu (bu sefer 26 günden hesapladım hakkımda hayırlısı)
Kızlarrrrrr, ben geldimmmmmmmmmmm.. Ne kadar çok ilerlemiş sayfalar yaaakşama kadar anca okurum Ama tabi bu arada papilloamourun acıklı hikayesini anlatayımda öyle başlıyım okuyama Şimdi şöyleki; dedimki BATA 4 GÜN VARKEN ben bi test yapayım (perşembe günü yola çıkmadan evvel) neyse testi yaptım, tek çızık :26: üzüldüm tabi, yani belirtim falan yoktu biliyosunuz ama ümit işte, yine de ümitlenmişim.. öyle bozuk moralle gittimm.. Benim geçen ay 2 gün erken gelmişti regl.. bu ayda çok lazımmış ben onu çok bekliyomuşum gibi yine 2 gün erken geldi (2 gün kabusu oluştu bende) Cumartesi günü regl oldum.. Hayır anlamıyorum,herkes şitres oluyo gecikiyo felan benimkide gaza mı geliyo bana nispetmi yapıyo anlayabilmiş değilim. Görüşmeyeli ben 3. günümdeyim yani şaka gibi Efsunum güzel bacım yeni batım ise 26 temmuz oldu (bu sefer 26 günden hesapladım hakkımda hayırlısı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?