Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

ne kürü yaptin canim? ben sogan kürü yaptim bir anormallik olmadigi halde.

eger tutmazsa bu ay , esime uygulayacagim birseyler.

insallah canim insallah hepimizin yüzü güler bu ay.

canım bende soğan kürü yaptım.inşallah şifa olmuştur ikimizede.valla kist falan yok ama herkez rahmi temizle falan diyodu bende yaptım sonra ovulasyon yaptım çift çizgiyi görünce üst üste ilişki oldu.biz elimizden gelen herşeyi yaptık canım.bundan sonrası rabbime kalmış ol derse olacak inşallah.sen önümüzdeki ay ne yapmayı düşünüyon canım?

inşallah canım okadar çok isterimki şu listede herkesin hamile kalmasını.rabbim ismi yazılı olan herkese nasip etsin inşallah olmazsada önümüzdeki ay artık nasip

ya çok zor bu beklemek artık sonuçlar hayırlısıyla çıksada burda göbek atsak

1 temmuz batı olan arkadaşlar ne yaptınız? ne alemdesiniz? o grupta kimler vardı?gecmişte aramaya üşendim de

inşallah canım okadar çok isterimki şu listede herkesin hamile kalmasını.rabbim ismi yazılı olan herkese nasip etsin inşallah olmazsada önümüzdeki ay artık nasip

amin inş. moralleri yüksek tutmak lazım. streste etkiliyormuş bebişi... bak ben stres yapıyormuyum hiç:18:.. elimizde değil tabi de. nasip inş. en yakın zamanda anne oluruz...

ya çok zor bu beklemek artık sonuçlar hayırlısıyla çıksada burda göbek atsak

herkez için bekliyorum. burada birsürü şey paylaştık. inş. hepbirlikte seviniriz..

1 temmuz batı olan arkadaşlar ne yaptınız? ne alemdesiniz? o grupta kimler vardı?gecmişte aramaya üşendim de

bayağı kalabalıktı ama sanırım kimse test yapmaya cesaret edemiyo bakalım yarın mutlu haberleri almaya başlarız.efsun olsaydı şöle bi bakardı ama pazartesi sabahı ilgilenir o saten.yarın kalabalık olcaz gibime geliyo

inşallah yaa hepimiz gerçekten çok istiyoruz herşeyin hayırlısı olsun inş ve en kısa zamanda tadalım bu güzel duyguyu

evet banada öyle geliyo inş bu kalabalık mutlu bi kalabalık olur

evet..bende iyi kötü bi haber vercem sizlere şekerler.gönlüm ister ki iyi hayırlı haberler vereyim.bu ay 13,14,16,17. günler çalışmıştık.belki keramet bugünlerdedir...

yumurtlama günlerinmiydi canım? ovulasyon testi falan kullandınmı yoksa kullanmadan anlıyonmu? hadi bakalım hayırlısı inşallah tutmuştur

inşallah yaa hepimiz gerçekten çok istiyoruz herşeyin hayırlısı olsun inş ve en kısa zamanda tadalım bu güzel duyguyu

ya yarın heyecnlı bir gün olacak ama bn anemin ev temizliğine yardıma gidecem haberlerinizi erkenden alamıcam .Artık akşam alırım güzel haberleriniizi

evet..bende iyi kötü bi haber vercem sizlere şekerler.gönlüm ister ki iyi hayırlı haberler vereyim.bu ay 13,14,16,17. günler çalışmıştık.belki keramet bugünlerdedir...

aslında çok ilginç. bebek felan istemeyen yada şeytana uyup yasak ilişki yaşayanların pat diye ilk seferde bebişleri oluveriyor... burada kaç aydır deniyen arkadaşlar var. onlarda çok istiyor... ama her ne olursa olsun sonuçta imtihan.. bu nedenle zaten ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor... yaşarız annelik duygusunu Allah'ın izni ile

kızlar ben yatıyorum.dualarım sizinla.yarın iş var çok geç yatmayayım.rabbim inşallah yarın güzel haberler okumayı nasip eder.

kızlar merhaba biliyosunuz cumartesi günü test yapmıstım 2. çizgi silik çıkmıştı.Dün kan testi yaptırmaya gittim beta hcg 24 çıktı yani pozitif ama 48 saat sonra kesin belli olur artarsa değerim herşey yolunda demekmiş dua edin ne olur.Allah isteyen burdaki tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.
şimdi işe gidiyorum yoğun ve stresli bir gün beni bekliyor hepinizi öpüyorum.

aaaa canım çok sevindim.darısı başımıza.inşallah hayırlısıyla değerler artar.eveeeet pazartesi ilk güzel haberimizi aldık varmı artıran arkadaşlar?

listeyi şurlara bi yere koyalım bakalım.sanırım ilk hamişimiz secret1985 hayırlısıyla devamı gelsin.efsunnnnn hadi gelllllll

canlarrrrrııım hayırlı sabahlar, ben bugün test yapıcam, aslında çarşambaya kadar beklicektim ama, baktım ki buralar bayağı bir coşmuş ben deee yapayım bari , buarada hala regl olmadım ben, ama kasıklarımda hafif hafif sancılar devam ediyor, hiçbir belirti yok yineeeeeeeeeeeee, bat 1 temmuz , bugün idrarda bakacağız , nasipte çift çizgiyi görürsem , yarın kanda bakacak eşim , hayırlısı olsun hepimiz için, haftasonu hepimize dua ettim kadınlar kulübünde ve dünyada kim bebiş istiyorsa, hepsi için yineee. çok heyacanlıyım ama, kırmızlar gelmedi ya, bir umut doğdu içime belirti olmamasına rağmen, bugün heyecanımızı paylaşalım, hamiş olanlar var mı, hemen bize de dua etsinler yine

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.akşama mı bakacaksın?hayırlı haberlerini akşama alcaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…