Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hamile olan arkadaşları çooooooooooook tebrik ediyorum
hangi genbelik testini kullandınız bn bugün netten sipariş vercem de yardımcı olur musuunz

geridonusumkutusunun karşısına bunu koyabilirsiniz. yok bende bişi

hamile olan arkadaşları çooooooooooook tebrik ediyorum
hangi genbelik testini kullandınız bn bugün netten sipariş vercem de yardımcı olur musuunz

yakınındki sağlık ocağına gitsen daha iyi değil mi? hem kandan bakıolarsa daha net sonuç alırsın

canlarrrr birşey sormak istiyorum

bu c.tesi mersine gidelim diyoruz memleket adana da bnm mersin de yawru memleketim regl bitti bnm bgün , bu hafta çalışmalara başlayacağız da , olası ihtimallerle konuşuyorum , hamile olursam denize girmem de bi sakınca olur mu ?? mesela bu ay olmadı ağustosda hamile olsam bu sefer de samsuna bayram arifeden gideceğiz düğün war 3.günü,hem denize girer hemde düğünde bulunur geliriz dedik .. ya naaapim bn şimdi erteleyim mi yoksa bişe olmaz mı bilemedim şimdi .. hemen hamile kalamam belki de yine de olasılığı düşünüyorum

canım bnm bat ıma daha var şuan çıkmaz ki kanda.Ben şimdiden almak istyrum eczanden de hiç almadım ne biliim çekiniyorum

idrar da çıkmaz. idrar da çıkması için bir hafta geçmesi gerekiormuş. kanda daha kısa sürede belli oluyormuş. bat ne zaman

mavihayal listeden baktım on gün varmış daha. idrar testinde çıkmaz okuduklarımdan edindiğim bilgilere göre. biraz daha beklesen. cumaya kadar dayan. cuma kanda baktırırsın

bende samsunluyum canımm ve mersinde okudum okulumuuu orayı çok seviyorum yaa çok güzel biryer..

geridonusumkutusunun karşısına bunu koyabilirsiniz. yok bende bişi

canım senin bat 14 temmuz değilmi .erken değilmi testler için?

tatlım düşük tehlikesi olmadığı takdirde heşeyi yapabilirsin sonuçta.zaten temmuz ayının hiçbir riski yok bence.ama ağustosta hamile kalırsan o zman durumuna bakarsın bence

merhaqba benimde 10 gün var bende sabırsızlıkla bekliyorumm

beklemek zor evet. bende dayanamadım idrar testi yaptım negatf çıktı. sonra ona güvenmedim çünkü idrar da hemen çıkmayabiliyormuş. güvenmedim özele gidip kan testi yaptım negtif ti. beklemek ve belirsizlik kötü

ayyyy en sona düşmüşüm, en başlardaydım bir zamanlar

canım o kandada çıkmaz sen canını sıkma bekle daha çok var adete 2-3 kalanlar 5-10 arası değer çıkıo çok erken yaptırmışsın sen

kızlar benim bat bugün ya,test ne zman yapmalıyım..bugün olmazsam yapmayı düşünmüyorum hatta yarın bile düşünmüyorum..ama 1 hafta beklemek mi lazım,yoksa bugün yapsam bile çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…