- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.721
beklemek zor evet. bende dayanamadım idrar testi yaptım negatf çıktı. sonra ona güvenmedim çünkü idrar da hemen çıkmayabiliyormuş. güvenmedim özele gidip kan testi yaptım negtif ti. beklemek ve belirsizlik kötü
canım o kandada çıkmaz sen canını sıkma bekle daha çok var adete 2-3 kalanlar 5-10 arası değer çıkıo çok erken yaptırmışsın sen
bende samsunluyum canımm ve mersinde okudum okulumuuu orayı çok seviyorum yaa çok güzel biryer..
kızlar benim bat bugün ya,test ne zman yapmalıyım..bugün olmazsam yapmayı düşünmüyorum hatta yarın bile düşünmüyorum..ama 1 hafta beklemek mi lazım,yoksa bugün yapsam bile çıkar mı?
canım o kandada çıkmaz sen canını sıkma bekle daha çok var adete 2-3 kalanlar 5-10 arası değer çıkıo çok erken yaptırmışsın sen
idrar da çıkmaz. idrar da çıkması için bir hafta geçmesi gerekiormuş. kanda daha kısa sürede belli oluyormuş. bat ne zaman
ayyyy en sona düşmüşüm, en başlardaydım bir zamanlar[/QUO
inşallah listemizin sonu uğurlu gelir sana
Bat 19 temmuz:/
hadi bakalım hayırlısı
ekledim canım
bence yarın sabah yapabilirsin canım .düzenlimidir adetinkızlar benim bat bugün ya,test ne zman yapmalıyım..bugün olmazsam yapmayı düşünmüyorum hatta yarın bile düşünmüyorum..ama 1 hafta beklemek mi lazım,yoksa bugün yapsam bile çıkar mı?
çok sewindim ben de bayılıyorum memleket adana bnm , yawru memleketim de mersin , bilirsin adana-mersin hep yapılır bizde yazlık olayları fln
samsun da eşimin amcası oturuyor , bn daha önce hiç görmedim bu yüzden bayram arifesinden gideceğiz bayramın 3.günü düğün war hemde düğünde buluncas denize fln da gireriz gezeris ew denize karşıbayılırımmmm
tatlım düşük tehlikesi olmadığı takdirde heşeyi yapabilirsin sonuçta.zaten temmuz ayının hiçbir riski yok bence.ama ağustosta hamile kalırsan o zman durumuna bakarsın bence
ayyyy en sona düşmüşüm, en başlardaydım bir zamanlar[/QUO
inşallah listemizin sonu uğurlu gelir sana
ekledim canım
bence yarın sabah yapabilirsin canım .düzenlimidir adetin
evet efsun,adetim çok düzenlidir,günü gününe olurum hep..ama korkuyorum işte bikaç gün geçsin istiyorum bakalım inşallah..ağrım var biraz adet belirtisi malesef ama gebelik de böyle belirti veriyomuş ya,belki odur,inşallah...
mavihayal listeden baktım on gün varmış daha. idrar testinde çıkmaz okuduklarımdan edindiğim bilgilere göre. biraz daha beklesen. cumaya kadar dayan. cuma kanda baktırırsın
canım zaten şimdi bakmicam ki bekliyecm ama ancak gelir netten alacağım için
:) ohhh çokk güzell ama sen dikkat et kendine yinede..
he anladım :) neden eczaneden almıosun.
ya utanıyorum acıkçası bir kere denedim bayan çalışan bulacam diye uzzun süre dolaşmıştım ne biliim bu durumu kıramadım o yuzden nettn almak iyi geliyo
canım akıntın bitti mi
akıntım çok azaldı
Ben geçen gün folikplus almaya girmiştim eczaneye. kız hamilelik mi var diye sordu. hayır dedım bende. Ama sorması da yanlış bence.
Kanser tedavisi için bir ilaç alıyor olsam, kanser misiniz diye mi soracak bağıra bağıra.
Bu ay olmazsa bende internetten sipariş vermeyi düşünüyoırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?