- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #2.741
ay deme öyle canım yaşıtız, ben 30 yaşımıza Allahın izniyle karnımız burnumuzda gireceğimize inanıyorum
bu ay inş.olmam ya karnım ağrıyor sanki hamilelik belirtisi hiç yok gibi yinemi olmadı yoksa
aynı durumdayız...bakalım ne olcak,inşallah hayırlı haberler veririz
[canlarimmm merhabaa
sabah hafif kirmiziyi görür görmez tikadim tamponu valla bir daha da cikarana kadar görmek istemiyorum
ben agustos basligi aciyorum gelen var mi benimle... sizi de albette takip edecegim. insallah hepiniz hamis kalirsiniz yüzünüz güler bu ayy öperimmmmmmmmm
Ben geçen gün folikplus almaya girmiştim eczaneye. kız hamilelik mi var diye sordu. hayır dedım bende. Ama sorması da yanlış bence.
Kanser tedavisi için bir ilaç alıyor olsam, kanser misiniz diye mi soracak bağıra bağıra.
Bu ay olmazsa bende internetten sipariş vermeyi düşünüyoırum
bazen olabiliyor böle lafın nereye gideğini bilmeden şuuursuzca konuşanlar ama , internetten alma bnm nacizhane fikrim tabi,yani güwenirlik açısından tabi tamamen güwensiz diyemem,eczaneni değiştir eğer sürekli gittiğin yerse eğer değilse başka bi tane dene cnm bnm
bnm başıma da gelmişti,hamilelik testi lütfen dedim,ücretini ödedim,o sıra kız poşete koyuyordu,werirken bana '' bebek mi ,hadi hayırlısı '' dedi, e nediyim şimdi onunla bir mi olayım dedim , sonra sağolasın dedim çıktım .. düşündüm,belki de yıllarca isteyip hamile kalamıyor,ya da belkide hiçbir zaman hamile kalamayacak,belki ewli değil istiyor ama ewlenemiyor falan filan diye,iyi yapmışım terslemedim diye düşündüm ama sadece ama sadece bnm düşündüğüm we yaptığım birşeydi bu o anda,sana sorması ayıp tabi ,sana da böyle yap demiyorum ha cnm bnm sakın yanlış anlama beni , o an streste olsaydım azarlardım belkide
efsunum sende belirti varmı bat a ne kadar var
kızlarrr ben yine geldimdoktora gittim geldim şekerler bugün reglin 3. günü o sebeple bugün gitmek istedim.. sizleri de aydınlatmak istiyorum. (bizim denemelerde 4. ayımız, bilmeyenler için yazıyorum) öncelikle erken olduğunu normal şartlar altında 1 sene beklemek gerektiğini söyledi bende dedimki muayene olup eğer bir problem yok ise daha rahat birlikte olmak istiyorum kafam rahat olsun istiyorum dedim o da mantıklı düşündüğümü söyledi. Daha evvelden smear kan testleri yapılmıştı benim onlarda vardı elinde.. öncelikle eşinin sperm testi yaptırması gerek dedi çünkü kadındaki problem daha geç anlaşılabiliryormuş çok çeşitli değişik versiyonlar olabiliyomuş(çatlama problemleri, yumurta sıkıntıları, tüplerde yapışıklık vs.. milyonlarca şey saydı aklımda tutamadım) neyse erkek te ise bi testle sorun var ise şak diye çıkıyormuş, eşinin test olmasını isterim önce ama senide muayene edicem şimdi dedi. alttan muayene etti Allahıma şükür kist falan yokmuş çok temiz dedi bağ tarafta bi yumurta oluşmuş bile onu da gösterdi bana kocaman geldi valla sonrada hormon-prolaktin testlerimi istedi kanı verdim bende, önümüzdeki pazartesi seni görmek istiyorum dedi buarada eşimin test sonucunuda getirmemi istedi yumoşa bakacakmış sonrada gün aşırı ilişki dedi.. hergün olmasını önermiyorum ben dedi(sperm kalitesi bakımından) bide bide ben ona bi soru sordum: ovülasyın testinde gördüğümüz her çift çizgi(koyu) yumurtladığımız anlamına gelirmi dedim. o da evet ama gebelik için tek şart yumurtlamak değildir sana tavsiyem o testleri bi kenara bırak dedi.. öyle işte canlar aklıma geldikce yazıcam yinee
bazısı da patavatsızlık yapıodur bence. yada maksat muhabbet olsun diye. netten almak bana da güvenilir gelmiyor. taklit ürünler varmış piyasada. eczaneden aldığında bir sorun çıktığında hesap sorabileceğin bir yer oluyor en azından
hemde nasıl patawatsızlık yapıolar,heryerde ya,mutlaka bi işgüzar çıkar bilmiş biri çıkar , en azından dediğin gibi aldığın yer belli olunca gider hesabını sorarsın,folic acid i alıyo diye illaaa bebek olması şart değil ki belki doktoru bunu almasını istediamaaaaan boşwerin yaa bunlarla mı uğraşcas , heeee hııııhıı diyip geçmek en iyisi bu kadar sıkıntımız warken bunlarla uğraşmak yerine
sen ne zamandır deniyosun canım?rabbim gönlümüze göre versin inşallah
benim de bi kere midem bulanıordu. midem rahatsız dedim işyerinde. öle demem gerekiyordu çünkü ortadan kaybolmuştum. sebebini sölemk için açıklama yaptım. erkek bir iş arkadaşım. yaşı benden büyük falan ama yine de hoşuma gitmedi. hamile msn diye sordu. rahatsız oldum yani. patavatsızlk işte
canım bata 2 gün var benim.belirti yok.günlerdir karnım ağrıyo hastalanacakmışım gibi.onun dışında başka birşeyim yok
iyi yapmışsın canım en azından için rahat olur evet test konusunda katılıyorum doktoruna.inşallah en yakın zamanda alırsın sağlıkla yavrunu kucağına
amin canım, bizim 1,5 yıla yaklaştı, bizim durum biraz farklı sebepsiz olmuyor değil, eşimin spermlerinde sorun var malesef onu halltemeye çalışıyoruz
amin canım, bizim 1,5 yıla yaklaştı, bizim durum biraz farklı sebepsiz olmuyor değil, eşimin spermlerinde sorun var malesef onu halltemeye çalışıyoruz
teşekkür ederim arkadaşım.. darısı isteyen herkesin başına inşallah.. arkadaşlar ben bu ay hayıt tohumu çayı içtim her gün. adetimin 2. gününden 12.günüme kadar da bal çörekotu tarçın kürü yaptım. ve ovülasyon testi kullandık..bilginiz olsun yani...bu arada hamişlerimizi de tebrik edeyim secret ve haunted ve ebah234 . Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularınıza.dua edin bizim için hamişlerin duası kabul olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?