Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kızlar sat 1 haz,randı. cumartesi evde test yaptım hafif silik pembe çıktı güvenemedim kanda baktırdım negatif çıktı. ama ben hala adet olamadım. 4 aydır hiç sekmez 1 inde olurum.2-3 gün önce olurum bazen ama hiç geçmezdi tekrar test yapsammı kafam karıştı. hamile olsam gerçi kanda çıkardı ama ne bileyim tereddütte kaldım

biraz önce başka bir topikte okudum senin yaşadığının idrar testini tekrarlamış yine silik çizgi sonra tekrar kana gitmiş değeri yükselmiş gebeymiş.. belki seninde öyle olucak inşAllah yinede çok umut bağlamada kısmet işte bu işler ya..

Eşimle yemeğe gittik geldim şimdi. Ya benim hiç şaşmaz adetim olmam gerekli ama olmadım hala olacak gibiyim karnıma arada sancılar giriyor evde yaptığım testtede negatif çıktı

bende ümitlenmek istemiyorum bugünde bekleyim sabaha kadar olmazsa tekrar bir test daha yapayım evde. benim birde kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için 2 düşük yaptım. o yüzden öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyor. onun için tedirgin oluyorum.

canım hcg kaç çıktıki ümidini kesme bence düşük çıkıp yükselenler vardı haziran topiğinde

CANIM BENİMMM.. bu hassas testler var ya onlardan al ve kısmetse sabah ilk idrarınla yap istersen hem tekrarlamış olursun baktın onda yine çıktı çizgii dooorruuuu kana :)
inşAllah..

Eşimle yemeğe gittik geldim şimdi. Ya benim hiç şaşmaz adetim olmam gerekli ama olmadım hala olacak gibiyim karnıma arada sancılar giriyor evde yaptığım testtede negatif çıktı

benimde pek şaşmaz ama ben yarına daha çok ihtimal veriyorum adetle ilgili

bende uyudum uyucam gözlerim kapanıyor nestcafe içeyim en iyisi belkim ayılırım

zararlı değilmi şimdi nescafe.. bali türk kahfesi iç....

uyku bende de var. hep var. bi gün korkuyorum eşim sabah ayaklarımdan sürükliyerek uyandırcak diye...

“yeğenimhoşgeldin kirli dünyamızaçekişir dururuz paylaşılamayacak ne varsakalem değil kılıç oynatmış çünkü atalar…geldinsanma ki davul zurna karşılayacak senitanrı verir rızkını derler ama tek kural vardır: hep bana hep bana…silah üretirler kitaptan çokbilsen bir uçaktan kaç çocuk doyardıtanklarını tüfeklerini topla, atom canavarlarınıaşsız ev kalmazdı dünyada, yolsuz köy…sevgi barış ve kardeşliküç meleğin olsun her zamanyaşlı bir nine oluncaya kadar çok yaşabarış masalları anlat, ölüm değil torunlarına…”Yusuf Altunel’in “Bebeğe Öğütleri” imiş bu kızlar.. Çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim sizlerle...

“yeğenimhoşgeldin kirli dünyamızaçekişir dururuz paylaşılamayacak ne varsakalem değil kılıç oynatmış çünkü atalar…geldinsanma ki davul zurna karşılayacak senitanrı verir rızkını derler ama tek kural vardır: hep bana hep bana…silah üretirler kitaptan çokbilsen bir uçaktan kaç çocuk doyardıtanklarını tüfeklerini topla, atom canavarlarınıaşsız ev kalmazdı dünyada, yolsuz köy…sevgi barış ve kardeşliküç meleğin olsun her zamanyaşlı bir nine oluncaya kadar çok yaşabarış masalları anlat, ölüm değil torunlarına…”Yusuf Altunel’in “Bebeğe Öğütleri” imiş bu kızlar.. Çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim sizlerle...

gerçekten güzelmiş bende çok beğendim k
ızlar erken çıkıcam bugün işten 3 gibi akşam da arkadaşa gidicem.benim kız bu hafta yazlıkta kalıyor da bende her akşama bir plan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…