Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

papillomour'cum canım benim, enerjin yine hat safhalarda, maşallah süphanallah, moral kaynağımdın sen benim, biraz da senin sayende stresim azaldı benim, hepinizden Allah razı olsun, uğurlarımsınız benim siz, canlarım, dert ortaklarım

yok canım zaten sabrediyorum hatta hiç oralı bile değilim :) yapmıcam,her ay deli gibi hemen koşuyodum teste,tek çizgi tek çizgi yetti artık..bu ay yapmıcam dedim..4-5 gün geçsin kan testi yapcam dedim söz verdim kendime..
beklicem bakalım,2 gün daha..hayırlısıyla olmazsam eğer,doğru kana..inşallah güzel haber almaya....

belirtin nelerdi canım? adet belirtileriyle benziyo diyolar ya,var mıydı??

canım benim çok sağol, 3. deneme de tuttu elhamdulillah, bişey yapmadım, kür felan öyle, ama geçmiş syfalara bakrsan canım, orda komikliklerimi ve ne rezill bir ay geçirdiğimi göreceksin bir amuda kalkmadığım kaldı yanii, geçmiş sayfalara bakmaya üşenirsen söyle, tekrar yazarım ben canım,

alemsin hee bebişinede anlatırsın seni böyle böyle yaptım diye

ben de belirti yoktu, ama tabii adet olacak gibi sancılar vardı 2 gün öncesinden , hatta burda galiba olacam diye, umutsuzluğumu dile getirmiştim, bi de koyu sarı akıntı oldu, ama çok az, öyle hisstemiyordum, tuvalete gidince çamaşırımda görüyordum, başka bişe olmadı belirti, takılma belirtilere yaniiii

kuzummmm benimmmmmm güzel hamiş Allahım hazarlardan korusunnnn seni bebeğini... İnşallahhh herşeyy çokçokçokçok yolunda gider sağlıklıca doğum haberlerinö de böyle mutlulukla paylaşırsın bizimmlee.. Artık moral bozmak yok, şitres yok.. annesiii mercimeğe dikkat ettt bizi bırakmaa olarmııı güzel haberler verelim bizde sana inşallahhhhhhhhh

yormayalım minik kuzunun annesi seni bakarım geçmiş sayfalara canım ne mutlu sana allah nazarlardan korusun seni ve bebişini

tamam bakalım..hayırlısı artık,şuanda beklemedeyim...güzel haberlerimi paylaşmak istiyorum inşallah...

inşallah her isteyenin göbişi bebişle dolsun taşsın:) rabbim sen sesimizi duyuyosun bizede güsel güsel haber vermeyi nasip eyle amin :)

bendede belirti yok denecek kadar az sadece ara ara akıntım oluyor off az kaldı ya inş.olmam şeytan diyor al test yap

bendede belirti yok denecek kadar az sadece ara ara akıntım oluyor off az kaldı ya inş.olmam şeytan diyor al test yap

bendede hiç belirti yok normalde bugün lekeler başlar gelmeye benm bakalım ne olcak tek farkettiğim şey sürekli tuvalet ihtiyacının olması ama üşütmüşde olabilirim şeytana uyma sen boşver hayırlı işler yaptırsaydı cennetten kavulmazdı uyma sen uyma

evet cnm haklısın uymıycam ben ona batın ne zaman cnm

iyiyim canım benim güzel haberlerinizi bekliyorum

yok bitanem iyiyim çok şükür.bi iş varda onla uğraşıyorum bi yandan.bi yandan da yazdıklarınızı okuyorum yorum yapamıyorum o yüzden

Allah ım iyilik versin cnm inş.verebilecekmiyim o guzel haberleri bilmiyorum beklemek çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…