- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.061
canım test yapacaksan sakın idrarda yapma, kanda yap, çünkü idrarda 1gün gecikmeyle belki silik çıkar, kanda da değer çıkar ama biraz düşük çıkar, aslında 2 gün daha beklesen, sabretsen keşke, bukadar bekledin, 2 gün daha sabretsene canım yaaaaaaa
canım benim çok sağol, 3. deneme de tuttu elhamdulillah, bişey yapmadım, kür felan öyle, ama geçmiş syfalara bakrsan canım, orda komikliklerimi ve ne rezill bir ay geçirdiğimi göreceksinbir güzel haber dahamaşallah size ya sizden güç alıyoruz yok mu artıran ? gelsin bebekler ya listemizdeki herkes en geç ağustosa kadar ( bende bu aydan umutlu değilim ) güzel haberler versin dombrabre tebrikler canım neler yaptın neler uyguladın ne kadar zamandır bekliyordun ?
canım benim çok sağol, 3. deneme de tuttu elhamdulillah, bişey yapmadım, kür felan öyle, ama geçmiş syfalara bakrsan canım, orda komikliklerimi ve ne rezill bir ay geçirdiğimi göreceksinbir amuda kalkmadığım kaldı yanii, geçmiş sayfalara bakmaya üşenirsen söyle, tekrar yazarım ben canım,
yok canım zaten sabrediyorum hatta hiç oralı bile değilim :) yapmıcam,her ay deli gibi hemen koşuyodum teste,tek çizgi tek çizgi yetti artık..bu ay yapmıcam dedim..4-5 gün geçsin kan testi yapcam dedim söz verdim kendime..
beklicem bakalım,2 gün daha..hayırlısıyla olmazsam eğer,doğru kana..inşallah güzel haber almaya....
belirtin nelerdi canım? adet belirtileriyle benziyo diyolar ya,var mıydı??
papillomour'cum canım benim, enerjin yine hat safhalarda, maşallah süphanallah,moral kaynağımdın sen benim, biraz da senin sayende stresim azaldı benim, hepinizden Allah razı olsun, uğurlarımsınız benim siz, canlarım, dert ortaklarım
canım benim çok sağol, 3. deneme de tuttu elhamdulillah, bişey yapmadım, kür felan öyle, ama geçmiş syfalara bakrsan canım, orda komikliklerimi ve ne rezill bir ay geçirdiğimi göreceksinbir amuda kalkmadığım kaldı yanii, geçmiş sayfalara bakmaya üşenirsen söyle, tekrar yazarım ben canım,
ben de belirti yoktu, ama tabii adet olacak gibi sancılar vardı 2 gün öncesinden , hatta burda galiba olacam diye, umutsuzluğumu dile getirmiştim, bi de koyu sarı akıntı oldu, ama çok az, öyle hisstemiyordum, tuvalete gidince çamaşırımda görüyordum, başka bişe olmadı belirti, takılma belirtilere yaniiii
ben de belirti yoktu, ama tabii adet olacak gibi sancılar vardı 2 gün öncesinden , hatta burda galiba olacam diye, umutsuzluğumu dile getirmiştim, bi de koyu sarı akıntı oldu, ama çok az, öyle hisstemiyordum, tuvalete gidince çamaşırımda görüyordum, başka bişe olmadı belirti, takılma belirtilere yaniiii
bendede belirti yok denecek kadar az sadece ara ara akıntım oluyor off az kaldı ya inş.olmam şeytan diyor al test yap
evtt efsunnn nasılsın..yazmıyosun keyfin kaçtı senin
efsunum cnm nasılsın bakim
evtt efsunnn nasılsın..yazmıyosun keyfin kaçtı senin
bendede belirti yok denecek kadar az sadece ara ara akıntım oluyor off az kaldı ya inş.olmam şeytan diyor al test yap
alma bebeğim az kaldı accık daha dayan (zor biliyorum) sabrın sonu selametmiş biliyosunn
bendede hiç belirti yok normalde bugün lekeler başlar gelmeye benm bakalım ne olcak tek farkettiğim şey sürekli tuvalet ihtiyacının olması ama üşütmüşde olabilirim şeytana uyma sen boşver hayırlı işler yaptırsaydı cennetten kavulmazdıuyma sen uyma
iyiyim canım benim güzel haberlerinizi bekliyorum
yok bitanem iyiyim çok şükür.bi iş varda onla uğraşıyorum bi yandan.bi yandan da yazdıklarınızı okuyorum yorum yapamıyorum o yüzden
evet cnm haklısın uymıycam ben ona batın ne zaman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?