Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

kız ne bırakması, tüm tammuz topiği hamiş olana kadar buralardayım inşallah nasipse, bırakır mıyım hiç, bu seferde hamileliğimin stresini atcam sizinle, canlarım benim

oo süper o zaman canımmmm....

senin değer maşallahhh 500ler.. ben de iğnemi oldum geldim b12. bu haftasonu tatile gidicem artık size dönüşte haber veririm. çünkü bat daha var. kızzz çok heyecanlı sen şimdi hamile misiiiiiiiiiiin.. ayyyyyyyyy kaç aydır deniyordun canım bize de moral olsun

ayyyyyyyyyyyy evettttttttttttt hamişimmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyy canım günün geöçince bak, erken bakma sakın emi, nolur erken bakmayın hiçbiriniz, benim 3. denememdi canım darılarını sizlere bolca dağıtıyorum canlarımmmmmm

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
slambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
missyaman----------------------------------------------------1 Temmuz
Anatolya20---------------------------------------------------2 Temmuz
ayaz1809------------------------------------------------------> 2 Temmuz
graphicdesigner----------------------------------------------3 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz

kızlar hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz ne durumdasınız

SELAMLAARRRR benim 3 temmuz batım yani bugün hiçbir belirtim yok sadece belime hafiften ağrı giriyor arada kendimi gebe gibi hissetmiyorum demek ki adetim gelicek öölee beklemedeyim

efsun iyi takip et sana güveniyorum

efsun takipte

SELAMLAARRRR benim 3 temmuz batım yani bugün hiçbir belirtim yok sadece belime hafiften ağrı giriyor arada kendimi gebe gibi hissetmiyorum demek ki adetim gelicek öölee beklemedeyim

hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz güzel haberlerini

ben kan testi yaptırdım.sonucu yarın 2 de alacam

niye o kadar geç canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…