- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.081
Allah ım iyilik versin cnm inş.verebilecekmiyim o guzel haberleri bilmiyorum beklemek çok zormuş
kız ne bırakması, tüm tammuz topiği hamiş olana kadar buralardayım inşallah nasipse, bırakır mıyım hiç, bu seferde hamileliğimin stresini atcam sizinle, canlarım benimkuzummmm benimmmmmmgüzel hamiş Allahım hazarlardan korusunnnn seni bebeğini... İnşallahhh herşeyy çokçokçokçok yolunda gider sağlıklıca doğum haberlerinö de böyle mutlulukla paylaşırsın bizimmlee.. Artık moral bozmak yok, şitres yok.. annesiii mercimeğe dikkat ettt bizi bırakmaa olarmııı güzel haberler verelim bizde sana inşallahhhhhhhhh
kız ne bırakması, tüm tammuz topiği hamiş olana kadar buralardayım inşallah nasipse, bırakır mıyım hiç, bu seferde hamileliğimin stresini atcam sizinle, canlarım benim
bendede belirti yok denecek kadar az sadece ara ara akıntım oluyor off az kaldı ya inş.olmam şeytan diyor al test yap
hayııııııııııııııııııırrrsakın yapmayasın canım yaaa, acık daha sabır et nolur,,,
sabrede sabrede sabır taşım çatlayacak hee ben 1-2 kere anca test yapmışımdır şu koskoca 1,5 yılda bu ay niye böyleyim anlamadım yapasım var ama bekliycem
canımcım hayırrr, evde idrarda bakıp pozitifse, kanda rabbimin izniyle kesin var çıkar, negatif çıkrsa belki yanlış olabilir, poziifse hamişsin demektir, amaaaaaaaa pozitif olunca da kanda olabilir ancak değerin düşük çıkabilir, yavaş yavaş yükselir inşallah ama sonraa
bekle canım bekle bu kadar bekledim biraz daha bekle
oo süper o zaman canımmmm....
senin değer maşallahhh 500ler.. ben de iğnemi oldum geldim b12. bu haftasonu tatile gidicem artık size dönüşte haber veririm. çünkü bat daha var. kızzz çok heyecanlı sen şimdi hamile misiiiiiiiiiiin.. ayyyyyyyyykaç aydır deniyordun canım bize de moral olsun
efsun iyi takip et sana güveniyorum
SELAMLAARRRR benim 3 temmuz batım yani bugün hiçbir belirtim yok sadece belime hafiften ağrı giriyor arada kendimi gebe gibi hissetmiyorum demek ki adetim gelicek öölee beklemedeyim
ben kan testi yaptırdım.sonucu yarın 2 de alacam
efsun takipte
hadi bakalım hayırlısı bekliyoruz güzel haberlerini
niye o kadar geç canımmm
midem çok bulanıyor
hayırdır inşalah canımmm ya valla senin adına bende çok merakta ve heyecanlıyım güzel haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?