- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.181
canlarım, şekerlerim geldim ben yine, okudum sayfaları da , hamlelik tetsi yapmayanlar oruçlarını tutsunlarü ama hamile olduğunu bilen tutmasın, bişe olmasın inşallah bebişlere, bide şöyle bişe varmış, adet 1 gün gecikene kadar bebişe bişe olmazmış, ama adet 1 gün geçeince doğa sana sinyalleri vermeye başlarmış, artık bundan sonra dikkat et diye, haberiniz olsun
bazen size oluyomu bilmiyorum ama bana oluyo mesela sizlerden biri belkide tanıyorum:) kimsenin gerçek ismini bilmediğim içinbide ben çevremde ki kişilerin fazla özeline girmem diyorumki belki onlardanda bazıları burda onlarda benim gibi bebek istiyo ve benim gibi kimseye çaktırmıyo yoksa benmi sadece böle düşünüyom
canlarım, şekerlerim geldim ben yine, okudum sayfaları da , hamlelik tetsi yapmayanlar oruçlarını tutsunlarü ama hamile olduğunu bilen tutmasın, bişe olmasın inşallah bebişlere, bide şöyle bişe varmış, adet 1 gün gecikene kadar bebişe bişe olmazmış, ama adet 1 gün geçeince doğa sana sinyalleri vermeye başlarmış, artık bundan sonra dikkat et diye, haberiniz olsun
tabii canımm asyammm kesin var bence tanıdık manıdık, yani aktif olarak şu topiğe yazan 15 20 kişi olmasa bile okuyan eden vardır muhakkakbenim de bi kardeşim biliyo işte bu durumu bi de sizler (bide kocişim doğal olarak ) ya da ben öyle sanıyorum herkes biliyooo belkideee
hoş geldin topiğimizin nuru çiçeği sefalar getirdin benim yarın geçmiyor gunum nede olsa tutabilirim 6 sında tam gunum
tabii canımm asyammm kesin var bence tanıdık manıdık, yani aktif olarak şu topiğe yazan 15 20 kişi olmasa bile okuyan eden vardır muhakkakbenim de bi kardeşim biliyo işte bu durumu bi de sizler (bide kocişim doğal olarak ) ya da ben öyle sanıyorum herkes biliyooo belkideee
tamam cnm enim çok guzel moral veriyorsun ya içimden bir ses ebru hamilesin sen diyor anlamadım noluyor bana ya
şimdi benim adetim bir gün geçti..ne gibi sinyaller almalıyım acaba..dikkat etmeye çalışıyorum kendime..ama ya yoksa!!!! utanıyorum kendimden sanki,varmış gibi davranınca :)
hoşbuldum hamişim
sen de hamişsin işte hayırlısıyla inşallah , biliyom ben ben de geçene haftalarda hep oruçluydum, merak etmeyin bişe olmaz inşallah, gün geçince tutma ama tatlişkom emi
valla bana da diyo o ses ebruşum senle ilgili, aynı ses galibaasenin bu telaşlı haline bayılıyorummmm buay çok çok mutlu olcaksın inşallahhh
inşallah kıztutucam yarın çok dua edicem ama benim hiç ağrım yok ya böyle hamilelikmi olur
inşallah kıztutucam yarın çok dua edicem ama benim hiç ağrım yok ya böyle hamilelikmi olur
kesin var mııyok yaa..olmasın..yani ne gerek var canım :) benim de kimse bilmiyo,kimse sormuyo da zaten daha yeni diye mi bilmem ama..sizleri sevdim kızlar,en iyisi tanışmamak :))))))
benim de ağrım var..ben de böyle hamilelik mi olur diyorum..ağrı olmalı mı olmamalı mı..ay iyice delirdim
olur olur belirtilere takılma sen, hayırlısı olsun, yarın ki kandilde gelecek 1 senelik kaderimiz yazılırmış , vay beeeee, sizin kaderiniz çocuklu , sağlıklı olsun hayırlısıyla inşallahhepimiizizn inşallah , amiiinnnnnn
canımsın inş.yahamile olmasamda üzülmem inanki hayırlı zamanı ne zamansa o zaman gelsin Rabbim buyuk
benim de ağrım var..ben de böyle hamilelik mi olur diyorum..ağrı olmalı mı olmamalı mı..ay iyice delirdim
Aynen öyle Ebruşum sakince batını bekleyelim en iyisi biz senin, hayırlı haberlerini alıcaz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?