Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

hoş geldin topiğimizin nuru çiçeği sefalar getirdin benim yarın geçmiyor gunum nede olsa tutabilirim 6 sında tam gunum

tabii canımm asyammm kesin var bence tanıdık manıdık, yani aktif olarak şu topiğe yazan 15 20 kişi olmasa bile okuyan eden vardır muhakkak benim de bi kardeşim biliyo işte bu durumu bi de sizler (bide kocişim doğal olarak ) ya da ben öyle sanıyorum herkes biliyooo belkideee

şimdi benim adetim bir gün geçti..ne gibi sinyaller almalıyım acaba..dikkat etmeye çalışıyorum kendime..ama ya yoksa!!!! utanıyorum kendimden sanki,varmış gibi davranınca :)

belkide aman Allah ım

hoş geldin topiğimizin nuru çiçeği sefalar getirdin benim yarın geçmiyor gunum nede olsa tutabilirim 6 sında tam gunum
hoşbuldum hamişim
sen de hamişsin işte hayırlısıyla inşallah , biliyom ben ben de geçene haftalarda hep oruçluydum, merak etmeyin bişe olmaz inşallah, gün geçince tutma ama tatlişkom emi

bende aynı düşünüyorum. pek face verme taraftarı değilim. birsürü şey paylaşıyoruz. sülaleler bile face artık. bebek istediğim için ifşa olurum die korkuyorum..

kesin var mıı yok yaa..olmasın..yani ne gerek var canım :) benim de kimse bilmiyo,kimse sormuyo da zaten daha yeni diye mi bilmem ama..sizleri sevdim kızlar,en iyisi tanışmamak :))))))

şimdi benim adetim bir gün geçti..ne gibi sinyaller almalıyım acaba..dikkat etmeye çalışıyorum kendime..ama ya yoksa!!!! utanıyorum kendimden sanki,varmış gibi davranınca :)

canım aslında en önemli belirti adetin gecikmesi, ama bende de bir sinyal olmadı , sadece koyu sarı akıntım vardı ama bu hamiş belirtisi mi onu bilmiyorum vallahi bana özle bi şey de olabilir, genelede kahverengi leke olurmuş hamişlerde, bende öyle değildi, sinyallere takılmayın ama aklınızdan da çıkarmayın lütfen

hoşbuldum hamişim
sen de hamişsin işte hayırlısıyla inşallah , biliyom ben ben de geçene haftalarda hep oruçluydum, merak etmeyin bişe olmaz inşallah, gün geçince tutma ama tatlişkom emi

inşallah kız tutucam yarın çok dua edicem ama benim hiç ağrım yok ya böyle hamilelikmi olur

inşallah kız tutucam yarın çok dua edicem ama benim hiç ağrım yok ya böyle hamilelikmi olur

olur olur belirtilere takılma sen, hayırlısı olsun, yarın ki kandilde gelecek 1 senelik kaderimiz yazılırmış , vay beeeee, sizin kaderiniz çocuklu , sağlıklı olsun hayırlısıyla inşallah hepimiizizn inşallah , amiiinnnnnn

kesin var mıı yok yaa..olmasın..yani ne gerek var canım :) benim de kimse bilmiyo,kimse sormuyo da zaten daha yeni diye mi bilmem ama..sizleri sevdim kızlar,en iyisi tanışmamak :))))))

ne bileyim bana vardır gibi geliyo hep ama böle sürekli yazıştıklarım yani sizlerrr değilllll ( olsa tanırım affetmem ) ama kk da yazan okuyan eden kesinn vardır.. varsa da tanıyolarsada canları sağolsun napayım ayıp bişi değil yaa.. bende hepiciğinizi çokk sevdim kızlarrr bebecik haberlerini almak nasip olur inşallah tez zamanda

kocaman bir amin diyorum Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…