Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

yok bebegim yok ne pc si telden giriyorum yatiyorum yani ayy yaa hayirlisi olsun hepimiz icin benim umudum yok ben bu aralar biraz fazla is yaptim halsiz dustum ondan boyle oluyorum herhalde :) tatlim persembeye gunun geciyo mu rabbim hayirlisini versin insallah hepimize :)

biliyorum cnm daha önce kist vardı kist engelliyordu gebeliği kistten sonraki 4.denememiz bu inş.tutmuştur hormon tahlili yaptırdım çok şükür guzeldi yumurtam çatlamıyormuş benim olmazsa aşılama yaptırırım kısmet artık

bi çocuk doğuraydık iyiydii neyse napalımmm Allahım bilir en doğru zamanı.. Ama büyük konuşuyom arkadaş bi gün doğurursam, hiç korunmıcam 2.ye falan kader kısmet ne zaman olursa

biz ikinciyi arayı uzatmadan istiyoduk zaten..ama bi birinciyi hak edemedik :)) şimdiki düşüncemiz de aynen o yönde,birinci bi gelsin,korunma morunma yok,hemencik ikinci de gelsin..sonra 3 filan madem bu kadar zormuş,yapalım yapacağımz kadar

geçmiş olsun tatlım, bol sıvı tüket bi doktora görün olmassa

benim günüm geçti,yani dün olmam gerekiyodu,düzenliyimdir,bir gün geçmesi bile iyiye işaret ama bilemem tabii...nedne perşembe dedim bilmiyorum,garanti olsun diye heralde :)

kendini yorma fazla nane limon filan iç midene..hayırlısı bakalım,umutsuz olma yine de sen

Kızlar şöyle diyim size doktorunuzu iyi seçin benm doktoruma her ay düzenli giderim buraya kadar doktor harika 1 yıldır bebek istiyoruz ve doktor bana hala erken olduğunu 35 yaşına kadar yolu olduğunu söyler rahatlatır ve gönderir benm adet dönemlerim yumurtlama çatlaması düzenli diye bana hormon tahlilleri falan yapılmadı ama aklımda hep soru işaretleri var bende bu ay kırmızı kartı görürsem yeni bir doktorla yola devam etme kararı aldım yaş 25 oldu 2 senelik evliyim ve artık gerçekten çok istiyorum

valla yaaa bende kocişimde çocukları pek seviyoruz uzaktan atıp tutması kolay belki dicekler ama atıyorum işteee atıyorumm ohh ohhh keşkem olsaaa 3 4 tane bıdırıkkk

benim günüm geçti,yani dün olmam gerekiyodu,düzenliyimdir,bir gün geçmesi bile iyiye işaret ama bilemem tabii...nedne perşembe dedim bilmiyorum,garanti olsun diye heralde :)

saol canim :) tabi bencede garantiye al kendini hayal kirikligina ugrama insaallah insallah pozitifi gorursun :)

ben de sizler gibi diyorum kızlar ikinciye korunma yok. o zaman da ilk ay olur

canım yumurtlaman düzenli olabilir ama hormon testinin muhakkak yapılması gerekiyor bence doktoruna bu konuda ısrarcı ol, bir de benim doktorum eşe sperm testi, buna çook önem verdiğini söyledi, yaptırıcaz inşallah.. sonrasında akışına bırakırsın tabiki yaşımız çok müsait ama bilerek kafamız daha rahat bi şekilde hamile kalabiliriz böylece diye düşünüyorum ben.. doktorada bunu söledim zaten çok haklısın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…