- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.201
bende yedim kafayı
ne bileyim bana vardır gibi geliyo hep ama böle sürekli yazıştıklarım yani sizlerrr değilllll ( olsa tanırım affetmem) ama kk da yazan okuyan eden kesinn vardır.. varsa da tanıyolarsada canları sağolsun napayım ayıp bişi değil yaa.. bende hepiciğinizi çokk sevdim kızlarrr bebecik haberlerini almak nasip olur inşallah tez zamanda
hep birlikte yiyoruz işte afiyetle..bugün yiyelim yarın oruçluyuzvalla kendimi dinleye dinleye bi hal oldum..eğer bu kırmızılar beklediğim için gelmiyosa çok kızacam onlara!!!dün gelmeliydi gelmedi,bugün de müsade ettim geleceksen bugün gel dedim yine yok..yarın da ben kabul etmiyorum,orucumu tutucam dualarımı edicem,kendime,topik kardeşlerime,bu güzel annelere o yüzden kırmızıya hayır!!! güzel günler gelecek yarın itibariyle inşallah..kimimiz bu ay da başaramamışsak ona da üzülmek yok,öyle değil mi,önümüzdeki aylara bakıcazz...
hep birlikte yiyoruz işte afiyetle..bugün yiyelim yarın oruçluyuzvalla kendimi dinleye dinleye bi hal oldum..eğer bu kırmızılar beklediğim için gelmiyosa çok kızacam onlara!!!dün gelmeliydi gelmedi,bugün de müsade ettim geleceksen bugün gel dedim yine yok..yarın da ben kabul etmiyorum,orucumu tutucam dualarımı edicem,kendime,topik kardeşlerime,bu güzel annelere o yüzden kırmızıya hayır!!! güzel günler gelecek yarın itibariyle inşallah..kimimiz bu ay da başaramamışsak ona da üzülmek yok,öyle değil mi,önümüzdeki aylara bakıcazz...
canlarim derdimi anlatayim size bacaklarim cok agrioo benim vucudum dayak yemis gibi poofff ara ara midem bilanio hatta suan basim donuo basim dondukce midem daha da bulanio neden aceb bole bi gebelik belirtisi varmi:) benim reglime 9 gun daha var :'(
aynennn öylee canım yaa, sen bi test yap anacım yarın (yarında sana sevinelim şekerim) biz de önümüzdeki maçlara bakalımm bu ay hiiiç bişiy yapmıcam ben gerçi kesinkes kararlıyım amma sizleri de bırakamammm
kız ben seni tanıyorum hee
eşim de yap diyo ama yapmıyım yaaa!! yapıyım mı :18:
geçtiğimiz hafta aynı şikayetlerle acile gittik bur_mus..serum verdiler..baş dönmesini anlatamam çok fenaydı,doğal olarak midem de dayanamadı...idrarda bişey bulamadılar..gebe olabilirsin dedi..kan testi yaptır dedi..gebeliğe acilde bakmıyolarmış..bulantı için ilaç filan verdi,gebeysem zararı olmasın diye zararsızlardan verdi :)
o günden beri ara ara midem bulanıyo,başım dönüyo...belirti mi bilmem ama paylaşıyım dedim
ebruşş cin seniiiifşaa etme kızzzz beniiii hahahaha
eşim de yap diyo ama yapmıyım yaaa!! yapıyım mı :18:
seni gidi seni yaş kaç bu arada
ayyy sahimi canim yaa gecmis olsun bitanemayyy korktum simdi bende serum falan eee peki sonuc ne oldu test falan yaptirdin mi ???
27 olcam 3 sonra ühüüühüüühhüüü
27 olcam 3 sonra ühüüühüüühhüüü
günün geçti diye diyom, şitres olmasan daha mı iyi acabaa, şöle derin bi ohhh çekersin inşallah kuzucum.. etkilemiyim sen nasıl istersen tabi amma velakin sabah idrarındada silik milik çıkar gibime geliyo
eğer bu ay hastalanırsam gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?