Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

bende yedim kafayı

hep birlikte yiyoruz işte afiyetle..bugün yiyelim yarın oruçluyuz valla kendimi dinleye dinleye bi hal oldum..eğer bu kırmızılar beklediğim için gelmiyosa çok kızacam onlara!!!dün gelmeliydi gelmedi,bugün de müsade ettim geleceksen bugün gel dedim yine yok..yarın da ben kabul etmiyorum,orucumu tutucam dualarımı edicem,kendime,topik kardeşlerime,bu güzel annelere o yüzden kırmızıya hayır!!! güzel günler gelecek yarın itibariyle inşallah..kimimiz bu ay da başaramamışsak ona da üzülmek yok,öyle değil mi,önümüzdeki aylara bakıcazz...

canlarim derdimi anlatayim size bacaklarim cok agrioo benim vucudum dayak yemis gibi poofff ara ara midem bilanio hatta suan basim donuo basim dondukce midem daha da bulanio neden aceb bole bi gebelik belirtisi varmi:) benim reglime 9 gun daha var :'(

kız ben seni tanıyorum hee

aynennn öylee canım yaa, sen bi test yap anacım yarın (yarında sana sevinelim şekerim ) biz de önümüzdeki maçlara bakalımm bu ay hiiiç bişiy yapmıcam ben gerçi kesinkes kararlıyım amma sizleri de bırakamammm

çak ağzına iki tane hiç gelmesin

geçtiğimiz hafta aynı şikayetlerle acile gittik bur_mus..serum verdiler..baş dönmesini anlatamam çok fenaydı,doğal olarak midem de dayanamadı...idrarda bişey bulamadılar..gebe olabilirsin dedi..kan testi yaptır dedi..gebeliğe acilde bakmıyolarmış..bulantı için ilaç filan verdi,gebeysem zararı olmasın diye zararsızlardan verdi :)
o günden beri ara ara midem bulanıyo,başım dönüyo...belirti mi bilmem ama paylaşıyım dedim

eşim de yap diyo ama yapmıyım yaaa!! yapıyım mı :18:

ayyy sahimi canim yaa gecmis olsun bitanem ayyy korktum simdi bende serum falan eee peki sonuc ne oldu test falan yaptirdin mi ???

ayyy sahimi canim yaa gecmis olsun bitanem ayyy korktum simdi bende serum falan eee peki sonuc ne oldu test falan yaptirdin mi ???

ama ben gözümü açamıyodum,kapatınca da fena oluyodum..böyle bi baş dönmesi yaşamadım daha önce..sen şuan pc başında oturabiliyosun en azından,ben yerlerde süründüm ooff neyse...test yaptırmadım,ne bekliyosun dicen belki ama adetimin gelmesini bekliyorum :) bugün de yok bişey..cuma günü tatile gidiyoruz 4 günlük..yola çıkmadan perşembe kan testi yaptırıyım diyorum direkt,evdeki gebelik testlerinden soğudum resmen tek çizgi göre göre..sabırla bekliyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…