- Konu Sahibi lady_eliph
-
Ben hala adet olamadımCumartesi olmam gerekiyodu, gecikince Pazartesi de test yaptım negatif çıktı. Ama hala olamıyorum. Gerildim, şiştim, ağlamak istiyorum çok sinirliyim. Olayım diye vişne suyu da içtim ama hiç fayda etmedi. Söktürücü haplar da 10 günü buluyor. Erken olması için başka ne yapabilirim bilgisi olan var mı?
benim adetlerim bu ay hariç çok düzenliydi yumurta takibi yaptı oda düzenli çıkınca testlere gerek duymadı eşime test istedi yaptırdık sperm hareket azlığı %18 değeri görünce otomatik olarak sebebini ona bağladı 3 ay ilaç kullanıcak tekrar test yapıcak ona göre tedavi belirlenecek ama çok ağırdan alıyor 1,5 senelik evliyim 25 yaşındayım diye daha erken bebk için diyorbende hemen olmasını istiyorum işte benm öykümde kısaca bu
benimde bu ay öyle oldu doktora gittim ilaç verdi 3 gün kullan dedi içtim ertesi gün gelmeye başladı
ben de 1,5 senelik evliyim ve 26 yaşındayım. bende bebek istiyorum. ama bebek istemeye başladığımdan beri adet düzenim değişti. 28 günde bir olurken şimdi 38 güne kadar çıktı.
önceki ay da 10 gün gecikmişti. doktora gittim bana da adet söktürücü verdi. kullandıktan 10 gün sonra olur dedi. bende kullanmadım. 2 gün sonra olmuştu. bakalım bu ay ne kadar gecikecek. çok stres yapıyor.
benim adetlerim bu ay hariç çok düzenliydi yumurta takibi yaptı oda düzenli çıkınca testlere gerek duymadı eşime test istedi yaptırdık sperm hareket azlığı %18 değeri görünce otomatik olarak sebebini ona bağladı 3 ay ilaç kullanıcak tekrar test yapıcak ona göre tedavi belirlenecek ama çok ağırdan alıyor 1,5 senelik evliyim 25 yaşındayım diye daha erken bebk için diyorbende hemen olmasını istiyorum işte benm öykümde kısaca bu
Canım kürleri dene sende soğan kürü çok faydalı diyarlar.hem düzenliyomuş hemde içerisini temizliyomuş.bir zararıda yok bildiğim kadırya.kötü tadı dışında:)bende önümüzdeki ay başlıcam bu ay olmazsa.
Canım kürleri dene sende soğan kürü çok faydalı diyarlar.hem düzenliyomuş hemde içerisini temizliyomuş.bir zararıda yok bildiğim kadırya.kötü tadı dışında:)bende önümüzdeki ay başlıcam bu ay olmazsa.
ömrümde geçirdiğim en strestli ay diyebilirim benm çok düzenli olduğu için ilk defa böyle oldu doktor strese bağlıyor çok düşünüyorsun bebek işini bırak oluruna diyor bende içimden dedim benmde iki tane kızım olsa bende oluruna bırakırdım söylemesi kolay tabi heleki strest yapma diyenler yokmu eşim ve ailemde buna dahil nasıl sinir oluyorum anlatamam bu stresi atlatan düşünmeyen var mı acaba ya ?
bu ay soğan kürü ve çörekotu bal tarçın deneyecektim eğer adet olabilseydimbenim arkadaşım da 1 sene olmadı sonra bu şekilde kaldı.
ayy gerçektenmiiiii Allahım inşallah bizim de olurumarım sen de biran önce regl olursun. Şişkinlik, asabiyet reglin geleceğine yakın bende de çok oluyor..
bende valla söktürücü yü içtiğim günün akşamı adet oldum ve tam 8 gündür kanamam varbenimde bu ay öyle oldu doktora gittim ilaç verdi 3 gün kullan dedi içtim ertesi gün gelmeye başladı
Hmmm daha önce böyle gecikme yaşamadıysan stres yaptığın için biraz gecikmiş olabilir bence yine de bi doktoruna sor istersen.. Senin eşin ilaç kullanıyormuş ama kk da okuduğum kadarıyla erkek için keçiboynuzu kürü ya da pekmezini öneriyolar.. denedinmi bilmiyorum ama faydasını gören varmış baya.. Ben eşime içirmeye çalıştım bu ay pekmezinden, bazen zar zor içti.. bazen hiç oralı olmadıbenim eşim çok istiyor aslında o bana aşıladı bebek fikrini ama sanırım çaba sarf etmek istemiyor erkekler bi de önemsemiyo görünmek istiyorlar, oluruna bırakıyolar.. ne varsa bizde var çalışcaz çabalıcaz bu işi yapcaz artık
neler yapmadım ki keçiboynuzu kürü yaptım 1 gün dayandı akşamları düzenli beslenme sebze ve meyve ağırlıklı program uyguladım yemek sonrası keçiboynuzunun kendisini yedi sabahları pekmezini içiyor ceviz incir yiyor şimdide bal polen arı sütü karışımı yiyoruz ikimizde daha ne yapıyım şaşırdım kaldım ailesi çok baskı yapıyodu bana benden biliyorlardı sebebini en sonunda dayanamayıp söyledim annesine sesini çıkaramadı sustu oturdu bende tek başıma uğraşmaktan yoruldum artık eşim tembel çok spor yapması lazım iyi geliyormuş onu bile yapmıyor bende dün akşamdan beri peşini bıraktım ailesi uğraşsın biraz
bu tarihler hastalanacağınız zamanlar mı ??
benimde 12 temmuz arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?