Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

benimde bu ay öyle oldu doktora gittim ilaç verdi 3 gün kullan dedi içtim ertesi gün gelmeye başladı

ben de 1,5 senelik evliyim ve 26 yaşındayım. bende bebek istiyorum. ama bebek istemeye başladığımdan beri adet düzenim değişti. 28 günde bir olurken şimdi 38 güne kadar çıktı.

benimde bu ay öyle oldu doktora gittim ilaç verdi 3 gün kullan dedi içtim ertesi gün gelmeye başladı

önceki ay da 10 gün gecikmişti. doktora gittim bana da adet söktürücü verdi. kullandıktan 10 gün sonra olur dedi. bende kullanmadım. 2 gün sonra olmuştu. bakalım bu ay ne kadar gecikecek. çok stres yapıyor.

ben de 1,5 senelik evliyim ve 26 yaşındayım. bende bebek istiyorum. ama bebek istemeye başladığımdan beri adet düzenim değişti. 28 günde bir olurken şimdi 38 güne kadar çıktı.

Canım kürleri dene sende soğan kürü çok faydalı diyarlar.hem düzenliyomuş hemde içerisini temizliyomuş.bir zararıda yok bildiğim kadırya.kötü tadı dışında:)bende önümüzdeki ay başlıcam bu ay olmazsa.

ömrümde geçirdiğim en strestli ay diyebilirim benm çok düzenli olduğu için ilk defa böyle oldu doktor strese bağlıyor çok düşünüyorsun bebek işini bırak oluruna diyor bende içimden dedim benmde iki tane kızım olsa bende oluruna bırakırdım söylemesi kolay tabi heleki strest yapma diyenler yokmu eşim ve ailemde buna dahil nasıl sinir oluyorum anlatamam bu stresi atlatan düşünmeyen var mı acaba ya ?

Hmmm daha önce böyle gecikme yaşamadıysan stres yaptığın için biraz gecikmiş olabilir bence yine de bi doktoruna sor istersen.. Senin eşin ilaç kullanıyormuş ama kk da okuduğum kadarıyla erkek için keçiboynuzu kürü ya da pekmezini öneriyolar.. denedinmi bilmiyorum ama faydasını gören varmış baya.. Ben eşime içirmeye çalıştım bu ay pekmezinden, bazen zar zor içti.. bazen hiç oralı olmadı benim eşim çok istiyor aslında o bana aşıladı bebek fikrini ama sanırım çaba sarf etmek istemiyor erkekler bi de önemsemiyo görünmek istiyorlar, oluruna bırakıyolar.. ne varsa bizde var çalışcaz çabalıcaz bu işi yapcaz artık

bu ay soğan kürü ve çörekotu bal tarçın deneyecektim eğer adet olabilseydim benim arkadaşım da 1 sene olmadı sonra bu şekilde kaldı.

aynen benim de öyle. ben aileden kimseye söylemedim baskı oluşmasın diye. düşünmüyoruz bebek. seneye düşünüyoruz diyoruz hep. ama eşim çok istiyor beklenti içinde. ne kadar takmıyorum desem de kendime bile yalan söylüyorum herhalde ki gecikiyor sürekli.

bende bende bende bende varımmmmmmmmmmmmmmmm....................!!!!!!
haziran benm içinde bitti hemde feci bitti((.... geçen ay soğan kürünü yapmıştım... tam 52 gün sonra ilaçla adet oldum. doktor iltihabın var dedi ki; bende asla iltihap yoktu.
sanırım soğan suyu iltibahı söktü ama bende akmadı iltihab... neyse artık bende temmuz ayı listesindeyim ekleyin beni anacğım bi zahmet....

7 Temmuz :)))))))))))))))))))))))

Umarım bu topikteki herkes hamiş kalır....

bende valla söktürücü yü içtiğim günün akşamı adet oldum ve tam 8 gündür kanamam var(( adet olamamak çok kötü yaaaaaaaaaaaaaa..............

neler yapmadım ki keçiboynuzu kürü yaptım 1 gün dayandı akşamları düzenli beslenme sebze ve meyve ağırlıklı program uyguladım yemek sonrası keçiboynuzunun kendisini yedi sabahları pekmezini içiyor ceviz incir yiyor şimdide bal polen arı sütü karışımı yiyoruz ikimizde daha ne yapıyım şaşırdım kaldım ailesi çok baskı yapıyodu bana benden biliyorlardı sebebini en sonunda dayanamayıp söyledim annesine sesini çıkaramadı sustu oturdu bende tek başıma uğraşmaktan yoruldum artık eşim tembel çok spor yapması lazım iyi geliyormuş onu bile yapmıyor bende dün akşamdan beri peşini bıraktım ailesi uğraşsın biraz

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 12 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz

Rabbim bu cumanın hürmetine listemizdeki herkes hayırlısıyla sağğlıkla kavuşurlar inşallah bebeklerine.
Aminnnnnn

merhaba arkadaşlar bende temmuzcuyum

mayıs ayında klomen ve çatlatma tedavisi haziranda hüsranla sonuçlandı hastalığımın 4.günü yarın klomene başlayacağım hayırlısıyla..bende sizinleyim artık temmuzu dört gözle beklemekteyim ve korkarakda

Tabi tabi sen onu biraz kendi haline bırak bence bi ilaçlarına devam etsin, alternatif yöntemleri de denemeye devam edin, beslenmeye dikkat etmenizde çok güzel bişey.. İstemediğini düşünme eşinin, istemeyen adam bu kadar çabalarmı hiç.. o pekmez nası bişiy Allahtan benim içmem gerekmiyo çokkk kötü tadı onun ya yani benim eşim içmiyo sallamıyo diyo kızıyorum ama içten içe de hak vermiyo değilim içilcek gibi değil canım düşünmemek kafaya takmamak elbette çok zor imkansız gibi ama rahat olmazsakta olmazmış herkesin dediği bu...

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…