Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

günaydınn, bat 9 hazirandı ama günüm geçince pazartesi günü test yaptım negatif çıkmıştı. dün bir test daha aldım ve şok oldum. pozitif çıktı ama emin olamadım elimde de başka test olmadığından tekrar deneyemedim. pozitif çıkınca yanılma payı var mı bu testlerin. akşam iş çıkışı bir test daha alıcam. bugün cumartesi olduğundan kan testi yaptıramıyorum malesef.çünkü doktorlar saat 14 e kadar çalışıyor. belki test yanlıştır ümitlendirmeyim diye eşime de söylemedim. hergün gelip oldun mu diye soruyor. pazartesi doktora git niye olmuyomuş dedi o da.bir de diyoki biliyorum çok stres yapıyosun ondan olmuyo. allahım hayırlısını versin inşallah.

inş.yanlış bir test değildir canm benim pazartesi çıkmaması normal çünkü idrarda hemen çıkmıtor ama şimdi 7 gün geçmiş çıkması normaldir inş. inş. hamilesindir cnm

inş.yanlış bir test değildir canm benim pazartesi çıkmaması normal çünkü idrarda hemen çıkmıtor ama şimdi 7 gün geçmiş çıkması normaldir inş. inş. hamilesindir cnm

amin inşallah hayırlısıyla. pazartesi günü kan testi yaptırıcam bakalım. ama çok heyecanlıyım ve bir yandan korku, bir yandan sevinç, tedirginlik çok karmaşık duygular içindeyim.

herkese hayırlı kandiller innşallah bool bol dualrın kabul olduğu, günahlarımızın affolunduğu bir gece olur .birbirimize de dua etmeyi unutmayalım inşallah hakkımızda en hayırlısı olsun

bu arada bnm adetim sancılı geçiyo bu ikinci günüm temizlikte yapmam gerekiyor sabır sabırr

Son düzenleme:
herkeze merhaba arkadaşlar. kandiliniz mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin bugün. sadece dua edebileceğim. malum sebeplerden dolayı.

kızlar günaydınnnn.nasılsınız bakalım zaman su gibi akıyo valla.bide mutlu sonuca ulaşsak hayırlısıyla:)bende akşama ovulasyon testlerine başlıcam bugün 12.günüm çok heyecanlıyım merak ediyom çift çizgiyi yakalayabilcekmiyim.yakalarasam beni tutabilene aşk olsun

günaydın... inş. bu ay yakalarız çift çizgiyi...

ınsallah hazıranın bereketı temmuzda da olurr

günaydın güzeller.

inşallah temmuzda peşi sıra patlatırız haberleri bizde. izin dönemi işler çok yoğun arada bakıcam artık buraya.
haftamız güzel geçsin

listemizin son hali kızlar

seval88----------------------------------------------------> 1 Temmuz
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
naz034------------------------------------------------------1 Temmuz
ebah234-----------------------------------------------------2 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 2 Temmuz
papilloamour------------------------------------------------> 2 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
bdroner------------------------------------------------------ 3 Temmuz
UP_YG------------------------------------------------------> 3 Temmuz
efsunn07------------------------------------------------------4 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
kardelen44---------------------------------------------------- 4 Temmuz
dentur-------------------------------------------------------> 5 Temmuz
kelam--------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
melekasya-----------------------------------------------------6 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay-------------------------------------------------------- 6 Temmuz
medne--------------------------------------------------------7 Temmuz
sıla84-------------------------------------------------------- 8 Temmuz
ARMYY--------------------------------------------------------9 Temmuz
asyahayat-------------------------------------------------- 10 Temmuz
SSEVDE-----------------------------------------------------10 Temmuz
lalearslan----------------------------------------------------12 Temmuz
ebebebruli--------------------------------------------------- 12 Temmuz
taliha--------------------------------------------------------12 Temmuz
küçükpisi-----------------------------------------------------13 Temmuz

elifhüsna-----------------------------------------------------14 Temmuz

selam kızlarrrr nasılsın nası geçti haftasonunuz? Benim bol çalışmalı geçti cuma akşamı ve daha koyu bi şekilde cumartesi sabahı çift çizgiyi gördük ovülasyon testinde.. çalışmaları cumartesi sabahı-pazar sabahı- akşamı-pazartesi sabahı şeklinde yoğunlaştırdık ondan öncede 2 günde bir şeklinde gitmişti. Bakalım biz elimizden geleni yapalım, hayırlısını dileyelim.. buarada testi yapmaya devam ediyorum ve silik çizgi görüyorum hep ,silik çizgi geçersiz demekmiş ama yinede bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum o gördüğüm net çizgiyi bir daha yakalarmıyım diye eminim gerçi kontrol çizgisinden daha kırmızı netti ama birsürü test var elimde. içimde kalmasın öyle iştee başka ovülasyon gününü yakalayan varmı bu aralar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…