- Konu Sahibi lady_eliph
-
bende bu ay bişey yapmadım bu ayda olmazsa sonraki ay yapıcam bide şu testten alıcam bakalım
günaydınn, bat 9 hazirandı ama günüm geçince pazartesi günü test yaptım negatif çıkmıştı. dün bir test daha aldım ve şok oldum. pozitif çıktı ama emin olamadım elimde de başka test olmadığından tekrar deneyemedim. pozitif çıkınca yanılma payı var mı bu testlerin. akşam iş çıkışı bir test daha alıcam. bugün cumartesi olduğundan kan testi yaptıramıyorum malesef.çünkü doktorlar saat 14 e kadar çalışıyor. belki test yanlıştır ümitlendirmeyim diye eşime de söylemedim. hergün gelip oldun mu diye soruyor. pazartesi doktora git niye olmuyomuş dedi o da.bir de diyoki biliyorum çok stres yapıyosun ondan olmuyo. allahım hayırlısını versin inşallah.
inş.yanlış bir test değildir canm benim pazartesi çıkmaması normal çünkü idrarda hemen çıkmıtor ama şimdi 7 gün geçmiş çıkması normaldir inş. inş. hamilesindir cnm
kızlar günaydınnnn.nasılsınız bakalım zaman su gibi akıyo valla.bide mutlu sonuca ulaşsak hayırlısıyla:)bende akşama ovulasyon testlerine başlıcam bugün 12.günüm çok heyecanlıyım merak ediyom çift çizgiyi yakalayabilcekmiyim.yakalarasam beni tutabilene aşk olsun
günaydın... inş. bu ay yakalarız çift çizgiyi...
kızlar günaydınnnn.nasılsınız bakalım zaman su gibi akıyo valla.bide mutlu sonuca ulaşsak hayırlısıyla:)bende akşama ovulasyon testlerine başlıcam bugün 12.günüm çok heyecanlıyım merak ediyom çift çizgiyi yakalayabilcekmiyim.yakalarasam beni tutabilene aşk olsun
ınsallah hazıranın bereketı temmuzda da olurr
günaydın güzeller.
inşallah temmuzda peşi sıra patlatırız haberleri bizde. izin dönemi işler çok yoğun arada bakıcam artık buraya.
haftamız güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?