- Konu Sahibi lady_eliph
-
benide ekleyin listeye arkadaşlar, bat 6 temmuz
başlardan biraz okudugum kadarı ile haziran topiği uğurlu gelmiş..bizde temmuz topiğine transfer olalaım bari..gerci benim bat ya 3o haziran yada 1 temmuz.son adetim 25 günde geldi.hiç gelmezdi oysaki öle..bende şaşırdım.genelde 29 günde gelir.31 e kadar çıkar.neyse bu arada ben de 1 yıldır uğraşıyorum ama her ay hüsran..eşim benden çok istiyor ve her ay çok üzülüyor.Rabbim kimseyi bebek hasreti ile sınamasın.Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin
ekledim cnm.
inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursum.sanada uğurlu gelir inşallah bu topik
inşallah canım.hepimize uğurlu gelsin.az önce burdan bir arkadaşın yazsını okudum.uzun süredir bebegi olmuyormuş.sonra öle bi anlaqtmış ki ilk kalp atışını duyduğu anı...ağlamaya başladım.hala da ağlıyorum.ben bu anı yaşayabilecekmiyim ya?hiç bi zaman olmayacak gibi geliyor.4 yıl oldu evleneli.eşim benden çok istiyor. çok zormuş
Amin hayatımmm daha çok küçük ama yeni öğrendik geçen haftaa. Darısı başınıza olsun inşallah... Oh ne güzel yumurtla yumurtlaaİnşallah verimli olur bu yumoş dönemi
günaydın kızlar, güzel haberler alalım bugünde inşallah, valla 2 gündür sırf dcl_xcl için giriyorum hamilemi diye bakıyoram. çok merak ettim inşallah iyi haberler verirsin
Günaydın kızlar... Elif bebeğin hayırlı olsun sana ne kadar sevindim bilemezsin.. ne kadarlık şimdi bebeğin... :) selinden haberin var mı..bu arada..
geç kalınmış bir tünaydın canımmgünaydın anne adaylarıı
canım benim bat tahminen 5 temmuz inşallah temmuz umudum olur..
ben yerimi aldım bakalım bu topiğimizinde uğuru olur inşallah
Kızlar...
Bu topicin Kaynağı: Şeytanın Bacağını Haziran'da Kırıyoruz Topiğidir.
Haziranın ilk haftası olan bu günlerde tam 12 HAMİŞ çıkardık. Bu topiğin uğuru tüm KK tarafından test edilip onaylandı
Biz devam ediyoruz Temmuzda'da Şeytanı parça pinçik etmeye.
Eğer siz de bize katılıp çift çizgiyi görmeye niyetliyseniz.Buyrun; Burdan yakalım ucunu
Bu da Temmuzun İlk Bekleyenleri Bayanlar
kelam------------------------------------------------------> BAT ?
funda30----------------------------------------------------> 1 Temmuz
islambol----------------------------------------------------> 1 Temmuz
nevra000---------------------------------------------------> 2 Temmuz
orkide2------------------------------------------------------> 4 Temmuz
18eylul------------------------------------------------------> 5 Temmuz
evasude-----------------------------------------------------> 5 Temmuz
efsunn07----------------------------------------------------> 5 Temmuz
papilloamour-------------------------------------------------> 6 Temmuz
Tülay--------------------------------------------------------> 6 Temmuz
Yok mu Arttıraannn????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?