- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.681
gunaydın kızlar nasılsınız
naz gebemı haber varmı ??
kızlar bu forunmda genelde hepimiz yeni kk cılarız galiba mesaj sayılarımız epey az.. o yüzden mi tiket yapmıyrosunuz(
lütfen yapınnn hadi hepimiz yapalım çok güzel oluyor.. bilmeyenlerinkini ben yapabilirim ya da tarif edebiliri m:)
hadi kızlatrr nüffeenn nüüffeeennnn
o kadar yeniyim ki tıket ın ne oldugunu bile bilmiyorum 52:
ya öyle tabide her ay her ay aynı şey çok zor geliyo artıkçok kötü hissediyorum kendimi
nasıl yapılıyo yapalım banada ::::::::::::::
aslında en eski ben bile olabilirim eskiden de yani 5 -6 yıl öncesinde hamileliğimde ve doğumumdan sonra güzel paylaşımlarda bulundum ama yıllar sonra yeni nickle girdim
öyle deme kuzum aşk olsun.. ne kadar oldu ki her ay her ay diyorsun.. ben 2,5 yıllık evliyim ben de öyle aylar geçiriyorum senin gibi ve buradaki birsürü arkadaşın da.. önemli olan öncelikle sağlıklı olmak.. bak düzenli adet oluyorsan geriside gelir Allah ın izniyle.. hiç canını sıkma diyorum..
gel sana da tiket yapalım mı mutlu olursun azıcık he ne dersin kuzum.. üzülme lütfenlütfen
şimdi yavru kuş kendin yapmak istersen şu linke tıkla Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers..
bu arada link verebiliyor muyduk:18:
ing varsa azcık ordan yaparsın..
yok yapamam diyorsan sen seç beğendiklerini sonra beni haberdar et ben sana yardım edeceğim.. ya da bana hangisini beğendiğini söyle bi de düğün tarhini ben sana yapayım hemen
oğlım bak gityok yok sorarız hamişlere hertürlü istek görüş ve eleştireye açığız
of bende .. ailemin yanına gidicem ya c.tesi orada baktırırım artık.bu arada tatilde bilgisayar işini hallettim kısmet olursa ayrı düşmeyeceğiz kızlar
bu akşam düğünümüz var geri kalan kurtları dökücem inşallah.
hadi ya bereketli geçer inşallah 15 günün.
ya örneğin ben kızımda bir ayda 1 gece korunmadık oda 7.gündü tuttu 2 aydır habire deniyoruz tutmadı.bu işler hhiiiiçç belli değil
üzülme tatlım bir sonraki aya inşallah beraber kalırız hamile
ah kuzum ya allah kabul etsin duanızı çok istiyorum ben senin hamiş olmanı.canım inşallah güzel haberini alırız bu ay
yapamıyorum galiba.s denedim ama olmadı
e neden yapmıyorsun ticket kuzum, hem senin bir bebeğin de varmış, anne baba ve bir çocuklu olanlar da var cok seviyorum ben onları :)) sen ondan yap.. hadi sen forum abklamız sayılırsın sen yap ki diğer kardeşlere de örnek olsun:)) olma mı ::)))
ya öyle tabide her ay her ay aynı şey çok zor geliyo artıkçok kötü hissediyorum kendimi
Amin cnm benim inş.ya cnm yarında olmam hepimize dua ettim çok
düğün tarihihni yaz bana bi de hangisini beğendiğini söyle yoksa ben sana bir tane rastgele yapayım istersen hemen.. ilerde öğrenince değiştirirsin
seni mi kırıcam yapayım dur ama nasıl yapıldığını unuttum:44::44::44:
öyle deme kuzum aşk olsun.. ne kadar oldu ki her ay her ay diyorsun.. ben 2,5 yıllık evliyim ben de öyle aylar geçiriyorum senin gibi ve buradaki birsürü arkadaşın da.. önemli olan öncelikle sağlıklı olmak.. bak düzenli adet oluyorsan geriside gelir Allah ın izniyle.. hiç canını sıkma diyorum..
gel sana da tiket yapalım mı mutlu olursun azıcık he ne dersin kuzum.. üzülme lütfenlütfen
şimdi yavru kuş kendin yapmak istersen şu linke tıkla Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers..
bu arada link verebiliyor muyduk:18:
ing varsa azcık ordan yaparsın..
yok yapamam diyorsan sen seç beğendiklerini sonra beni haberdar et ben sana yardım edeceğim.. ya da bana hangisini beğendiğini söyle bi de düğün tarhini ben sana yapayım hemen
27.11.2011 canım hiç farketmez yap gitsin:::::)
lütfen umutsuz olma bak gördün mü zaten bu ay beklemiyormussun.. hem beklesen de olmayabilir... hem sadece hamile kalmak da yeterli değil ki.. o bebeğin sağlıkla sıhhatle meydana gelmesi var onu yetiştirmek var... sen rahat ol.. hem ne kadarlık evlisin ki.. hadi düğün tarihini ver sana da bir ticket yapayım, mutlu olursun işte... belki azıcık yüzün güler :) heh olmaz mı bebeğim :))
ya bi yöndende hemen umutsuzlığada kapılmak istemiyorum çünkü ben bu ay soğan kürü uyguladım burda forumlarda şey yazıyodu bu soğan kürünü uyguladığın ay adet oluyomuşsun yine sonraki ay hamile olduğun anlaşılıyomuş inşallah öyledir diye düşünüyorum ama yinede sonuç ortada.....
27.11.2011 canım hiç farketmez yap gitsin:::::)
seni çok iyi anlıyorum inanki ama ben her reglim bitince yeni bir umudum başlıyor Allah ım daha fazla arattırmadan verir inş.dua et cnm bol bol ben dün çok yalvardım ağladım bağıra bağıra evdeherşeyde vardır bir hayır hayırlı zamanlarda gelsin inş.bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?