- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.661
günaydın kızlar ...bir umutsuzda benim benim sorunum c.tesi tatile gidiceğiz kalabalık olacak aynı evdeyiz ve benim ovulasyon zamanına geliyor
günaydın kızlar ...bir umutsuzda benim benim sorunum c.tesi tatile gidiceğiz kalabalık olacak aynı evdeyiz ve benim ovulasyon zamanına geliyor
ooo canım uçak tehlikeli o zaman sen git kanda baktır eğer bebek çıkarsa uçakla gitmezsin.allah muhafaza uçak olmaz canım.sonra tekrar baktırırsın kanda sonuçlarını doktora kontrol ettirirsin.valla canım meleklerimiz sağ sağlim gelsinde ben tatile gitmemeye rağzıyım[/QUOT
hadi ya uçak tehlikeli mi? bilmiyordum yani şöyle ki son aylarda olmadığı için sanmıyordum tehlikeli olduğunu en iyisi dediğin gibi doktora gitmek.. ama çok korkuyorum ya inan içimde korkudan başka hiç bir his yok.. belirtim olsa keşke başım dönse midem bulansa hiç birisi yok.. bu akşam korka korka kana gidiyorum ben o vakit.
Lale sende durumlar nasıllll....benim bel agrılarım var kasıklarım sızlıyor gögüslerimdede agrılar var..7 gün var adetimee
hiçbişe yok şekerim arada ağrı giriyo 2 dk sonra geçiyo o da günde 1-2 defa falan.
kızlar adet oldum yaaaaa
geldim geldim test yapmadım bat a son 1 aman allah ım az kaldı kasıklarım da çok ağrı var dun çok namaz kıldım dua ettim ağlamaktan gözlerim şişmiş sabah namazınada kalktık eşimle
kızlar adet oldum yaaaaa
oğlım bak gitbi de hamile kalan arkadaşların yanına nasıl ve kaçıncı aylarında kaldığını da yazsak olur mu:) amma şey istiyorum hee :) ya millete sorup rahatsız etmemek için..
mesela: ENABE (6.ay, klomen)
ya da ENABE (1.5 yıl, hayıt hapı)
ya da ENABE (9.ay, bal+çörekotu+tarçın)
ya da ENABE (5.yıl, aşılama)
ya da ENABE (11.ay, tüp bebek)
ya da ENABE (2.yıl, normal)
gibi gibi gibi :)))
amma örnek vermişim hee:))
nasıl güzel olmaz mı )))
editör bana oğlum bak git dicek şimdi :))
kuzumm günaydınnnn, benim de dişçiye gitmem lazım aslında ama hep sallıyorumgitsemmiki ne etsem :18: hiçte sevmem dişçiye gitmeyi tırsıyorummmm:26:
hadi ya bereketli geçer inşallah 15 günün.biz aynı durumda olucaktık o yüzden başbaşa bi tatile çıkmaya karar verdik eşimle..
ve son 2 gün kızlar..15 gün yokum..
ya örneğin ben kızımda bir ayda 1 gece korunmadık oda 7.gündü tuttu 2 aydır habire deniyoruz tutmadı.bu işler hhiiiiçç belli değilamaninnnnnnnarada bi kaçamak yapcanız artık canım sıkma canını.. topicte bi ara şu konuşulmuştu; başkasının evinde olunca tutuyomuşşşş ümidini kesme kimisinin ayda 1 gün ilişkisi oluyor ve tutuyor, Allahım ol dedikten sonra herr şeyy olur.. kendini çok strese sokmadan deneme durumunuz olup olamayacağının analizini yaparsınız bir, daha heyecanlı olur hatta
kızlar adet oldum yaaaaa
geldim geldim test yapmadım bat a son 1 aman allah ım az kaldı kasıklarım da çok ağrı var dun çok namaz kıldım dua ettim ağlamaktan gözlerim şişmiş sabah namazınada kalktık eşimle
kızlar bu forunmda genelde hepimiz yeni kk cılarız galiba mesaj sayılarımız epey az.. o yüzden mi tiket yapmıyrosunuz(
lütfen yapınnn hadi hepimiz yapalım çok güzel oluyor.. bilmeyenlerinkini ben yapabilirim ya da tarif edebiliri m:)
hadi kızlatrr nüffeenn nüüffeeennnn
üzülme tatlım... adet olmak da büyük rahmet biliyorsun değil mi.. ya olamasan günlerin uzasa ve düzenin bozulsa.. ne kadar kötü olur o zaman sakın üzülme.. çok şükür rabbim sağlıklı bir şeklide vakti gelince adetim de geldi de..
ve önündeki diğer maçlara konsantre ol :))
hiç sıkma canını herşey güzel olacak...
o kadar yeniyim ki tıket ın ne oldugunu bile bilmiyorum 52:
kız kuzucum bak benim altımda görünen evliliğimin yılının ayının yazılı oldugu şeyin adı ticeket.. iki dk da yapılıyor, diyorum ki hepimizi bebk bekliyoruz birbirimize soruyoruz ama sonra yine unutuyoruz ne kadarlık evliydik falan diye.. o yüzden altımızda bu ticket olsun ki her defasında sormak zorunda klmayalım, sonra hamile kalınca da bunun bebekli olanı var ondan yapcaz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?