Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

günaydın kızlar ...bir umutsuzda benim benim sorunum c.tesi tatile gidiceğiz kalabalık olacak aynı evdeyiz ve benim ovulasyon zamanına geliyor

inşallah karı koca size bi oda düşer valla odanız ayrıysa hiç sallama başka bişeyi vur gözüne gitsinhiç affetme

günaydın kızlar ...bir umutsuzda benim benim sorunum c.tesi tatile gidiceğiz kalabalık olacak aynı evdeyiz ve benim ovulasyon zamanına geliyor

amaninnnnnnn arada bi kaçamak yapcanız artık canım sıkma canını.. topicte bi ara şu konuşulmuştu; başkasının evinde olunca tutuyomuşşşş ümidini kesme kimisinin ayda 1 gün ilişkisi oluyor ve tutuyor, Allahım ol dedikten sonra herr şeyy olur.. kendini çok strese sokmadan deneme durumunuz olup olamayacağının analizini yaparsınız bir, daha heyecanlı olur hatta

bacım kalabalık evde kuytu köşede daha verimli olur sen sakın geri durma :) bakarsın orda nasip olur :)

geldim geldim test yapmadım bat a son 1 aman allah ım az kaldı kasıklarım da çok ağrı var dun çok namaz kıldım dua ettim ağlamaktan gözlerim şişmiş sabah namazınada kalktık eşimle

inşallah kızlar deniycez artık.eşim hatta ne diyordu anne siz bi gidin biz bebek yapcaz ben derim diyordu :)

kızlar adet oldum yaaaaa

üzülme tatlım... adet olmak da büyük rahmet biliyorsun değil mi.. ya olamasan günlerin uzasa ve düzenin bozulsa.. ne kadar kötü olur o zaman sakın üzülme.. çok şükür rabbim sağlıklı bir şeklide vakti gelince adetim de geldi de..
ve önündeki diğer maçlara konsantre ol :))
hiç sıkma canını herşey güzel olacak...

kızlar bu forunmda genelde hepimiz yeni kk cılarız galiba mesaj sayılarımız epey az.. o yüzden mi tiket yapmıyrosunuz (
lütfen yapınnn hadi hepimiz yapalım çok güzel oluyor.. bilmeyenlerinkini ben yapabilirim ya da tarif edebiliri m:)
hadi kızlatrr nüffeenn nüüffeeennnn

oğlım bak git yok yok sorarız hamişlere hertürlü istek görüş ve eleştireye açığız
kuzumm günaydınnnn, benim de dişçiye gitmem lazım aslında ama hep sallıyorum gitsemmiki ne etsem :18: hiçte sevmem dişçiye gitmeyi tırsıyorummmm:26:

of bende .. ailemin yanına gidicem ya c.tesi orada baktırırım artık.bu arada tatilde bilgisayar işini hallettim kısmet olursa ayrı düşmeyeceğiz kızlar
bu akşam düğünümüz var geri kalan kurtları dökücem inşallah.

biz aynı durumda olucaktık o yüzden başbaşa bi tatile çıkmaya karar verdik eşimle..
ve son 2 gün kızlar..15 gün yokum..
hadi ya bereketli geçer inşallah 15 günün.

ya örneğin ben kızımda bir ayda 1 gece korunmadık oda 7.gündü tuttu 2 aydır habire deniyoruz tutmadı.bu işler hhiiiiçç belli değil
kızlar adet oldum yaaaaa

üzülme tatlım bir sonraki aya inşallah beraber kalırız hamile

geldim geldim test yapmadım bat a son 1 aman allah ım az kaldı kasıklarım da çok ağrı var dun çok namaz kıldım dua ettim ağlamaktan gözlerim şişmiş sabah namazınada kalktık eşimle

ah kuzum ya allah kabul etsin duanızı çok istiyorum ben senin hamiş olmanı.canım inşallah güzel haberini alırız bu ay

Son düzenleme:

o kadar yeniyim ki tıket ın ne oldugunu bile bilmiyorum 52:

taliha bacımmm :) senle geçenlerde konusmustuk hatırlıyorum bu ticket meselesini gel sana da yapiim kızz zhadi nolurrrr

ya öyle tabide her ay her ay aynı şey çok zor geliyo artık çok kötü hissediyorum kendimi

kız kuzucum bak benim altımda görünen evliliğimin yılının ayının yazılı oldugu şeyin adı ticeket.. iki dk da yapılıyor, diyorum ki hepimizi bebk bekliyoruz birbirimize soruyoruz ama sonra yine unutuyoruz ne kadarlık evliydik falan diye.. o yüzden altımızda bu ticket olsun ki her defasında sormak zorunda klmayalım, sonra hamile kalınca da bunun bebekli olanı var ondan yapcaz inşallahhh
o kadar yeniyim ki tıket ın ne oldugunu bile bilmiyorum 52:

nasıl yapılıyo yapalım banada ::::::::::::::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…