- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.641
canım üzülme sen kafaya takma bence hamilesin ve rabbim bu sefer seni üzmicek lütfen sabırlı ol ve adetin bayağı geçsin ondan sonra kana git.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
canım işte burda
kızlar günaydın nasılsınız...
Ben de bi listeye bakmak istiyorum ama gören var mıı:))
bu arada günü geçen kardeşleri biraz bekleyin ama çok da ertelemeden doktora gidin, allah korusun boş gebelik ya da dış gebelik ise ilerlemeden teşhis edilsin, yaşadığım için uyarıyroum sakın yanlılş anlamayın lütfenn..
benden bu ayda bişi çıkmazeee o zaman ben ağustos başlığınamı gitcem banane ya ben burda kalcam
günaydın kızçelerim bendende birşey çıkmaz sol kasığım fena ağrıyor ama diğer batım da temmuzda kurtulamadınız yine :))
canım bi önceki sayfada listeiz
kızlar bu gece sabaha kadar bebekle uğraştım rüyamda. ve ilk defa rüyamda test yaptığımı ve silik çizgi çıktığını gördüm rüyada bile içim bi hoş olmuştu tüylerim ürperdi
benden bu ayda bişi çıkmazeee o zaman ben ağustos başlığınamı gitcem banane ya ben burda kalcam
Günaydın hamişlerrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz..
iyiyiz tatlım sen nasılsın? aramızda umutsuz kelebeklerrrrrr var ama tez zamanda hamiş kalırlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın canlarım
yok yok ya ben de öyle dün dişçiye gittim 2 dolgu bir çekme gerek dedizaten bu ay kocayıda göreceğim yok bende ağustosa kaldım aslında.şimdi bu topiği temmuzun son gününe kadar götürür sonra hep beraber ağustosa atlarız ama sen niye umutsuzsun ki ya biz senden çok umutluyuz topik olarak
canım benimm ya ağlamamak için zor tutuyorum işyerinde kendimi.. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordum ama inan bu kadar korktuğmu ben bile bilmiyordum.. şimdi aslında mantık olarak bende senin gibi düşünmüştüm ben bekleyeyim üzerinden 10 gün geçsin bu sefer dedim diğer her iki sorunlu konuda da doktorlar erken geliyorsun bekle bir hafta demişlerdi.. birde ben 15.günüm de yumurtlama testinde çift çizgiyi görmüştüm yani henuz olsa da çok küçük 15 günlük bişey ama şu da var biz pazar günü Allah kısmet ederse uçakla tatile gidiyoruz.. kısmete bakar mısınız ben diyorum ki bu akşam gidip kan testi yaptırayım.. sonra ctesi günü gideyim artış varsaaa sevineyim yoksa yine korkmaya devam edeyim doktordan randevu alayım mı? Kızlar ya sizce ben ne yapmalıyım.. bekliyim mi yada belki adetim gelir diye ama tatil konusu var.. eşimde çok bunaldı onada kıyamıyorum.. 1 yıl içinde hem dış gebeliğimle hem düşüğümle o da çok yıprandı bi akıl verin lutfen
günaydın kızlar ...bir umutsuzda benim benim sorunum c.tesi tatile gidiceğiz kalabalık olacak aynı evdeyiz ve benim ovulasyon zamanına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?