Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Lale sende durumlar nasıllll....benim bel agrılarım var kasıklarım sızlıyor gögüslerimdede agrılar var..7 gün var adetimee

canım üzülme sen kafaya takma bence hamilesin ve rabbim bu sefer seni üzmicek lütfen sabırlı ol ve adetin bayağı geçsin ondan sonra kana git.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

canım benimm ya ağlamamak için zor tutuyorum işyerinde kendimi.. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordum ama inan bu kadar korktuğmu ben bile bilmiyordum.. şimdi aslında mantık olarak bende senin gibi düşünmüştüm ben bekleyeyim üzerinden 10 gün geçsin bu sefer dedim diğer her iki sorunlu konuda da doktorlar erken geliyorsun bekle bir hafta demişlerdi.. birde ben 15.günüm de yumurtlama testinde çift çizgiyi görmüştüm yani henuz olsa da çok küçük 15 günlük bişey ama şu da var biz pazar günü Allah kısmet ederse uçakla tatile gidiyoruz.. kısmete bakar mısınız ben diyorum ki bu akşam gidip kan testi yaptırayım.. sonra ctesi günü gideyim artış varsaaa sevineyim yoksa yine korkmaya devam edeyim doktordan randevu alayım mı? Kızlar ya sizce ben ne yapmalıyım.. bekliyim mi yada belki adetim gelir diye ama tatil konusu var.. eşimde çok bunaldı onada kıyamıyorum.. 1 yıl içinde hem dış gebeliğimle hem düşüğümle o da çok yıprandı bi akıl verin lutfen

kızlar günaydın nasılsınız...
ben de bi listeye bakmak istiyorum ama gören var mıı:))
bu arada günü geçen kardeşleri biraz bekleyin ama çok da ertelemeden doktora gidin, Allah korusun boş gebelik ya da dış gebelik ise ilerlemeden teşhis edilsin, yaşadığım için uyarıyroum sakın yanlılş anlamayın lütfenn..

canım bi önceki sayfada listeiz

benden bu ayda bişi çıkmaz eee o zaman ben ağustos başlığınamı gitcem banane ya ben burda kalcam

günaydın kızçelerim bendende birşey çıkmaz sol kasığım fena ağrıyor ama diğer batım da temmuzda kurtulamadınız yine :))

Yakaladımm siziii Daha batları gelmemiş, bişiy olmamış hemen kaçmacaaaaa.. Hiç biyere gidemessiniz bırakmıyorum Bizımlasınızzzz Kızlarr İnşallahhhhhhhhh mercimeklerde sizinledir güzel güzel haberler alırız 3 4 güne

canım bi önceki sayfada listeiz

gördüm:) ben de çok mutlu oluyorum listeyi görünce bazı arkadaşların morali bozuluyormuş sırf o yüzden liste istemiyorlarmış ben aksine oradakileri görünce hadi bana kısmet ne zaman diye heyecanla bekliyorum:))
ve evet topiğimiz pek bi bereketli daha ilk hafta başı itibariyle 4 hamilemiz var bile, Allah ın izniyle bacakları kırılacak şeytanın:)))))

ya kızlar sdizde evlilik ticket larınızı yapsanıza görelim kim ne kadarlık evli ne kadardır bekliyor bize umut olsun böyle şeyler olma mıı :)

günaydın canlarım

benden bu ayda bişi çıkmaz eee o zaman ben ağustos başlığınamı gitcem banane ya ben burda kalcam

yok yok ya ben de öyle dün dişçiye gittim 2 dolgu bir çekme gerek dedi zaten bu ay kocayıda göreceğim yok bende ağustosa kaldım aslında.şimdi bu topiği temmuzun son gününe kadar götürür sonra hep beraber ağustosa atlarız ama sen niye umutsuzsun ki ya biz senden çok umutluyuz topik olarak

bi de hamile kalan arkadaşların yanına nasıl ve kaçıncı aylarında kaldığını da yazsak olur mu:) amma şey istiyorum hee :) ya millete sorup rahatsız etmemek için..

mesela: ENABE (6.ay, klomen)
ya da ENABE (1.5 yıl, hayıt hapı)
ya da ENABE (9.ay, bal+çörekotu+tarçın)
ya da ENABE (5.yıl, aşılama)
ya da ENABE (11.ay, tüp bebek)
ya da ENABE (2.yıl, normal)

gibi gibi gibi :)))
amma örnek vermişim hee:))

nasıl güzel olmaz mı )))
editör bana oğlum bak git dicek şimdi :))

iyiyiz tatlım sen nasılsın? aramızda umutsuz kelebeklerrrrrr var ama tez zamanda hamiş kalırlar inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

UMUTSUZZ olmayınnn güzelliklerrr..Ne diyoruz..Ya Sabır..Mevlam neylerse güzel eyler..
çok bunaldıgımız bi an bakmısız hamileyiz..Çıkmadık candan ümit kesilirmi yahu..
Rabbim dün ettiğimiz dualarımız kabul eylesin..karnımıza mucizesinden bizlerede tattırsın..AMİN..

kuzumm günaydınnnn, benim de dişçiye gitmem lazım aslında ama hep sallıyorum gitsemmiki ne etsem :18: hiçte sevmem dişçiye gitmeyi tırsıyorummmm:26:

günaydın kızlar ...bir umutsuzda benim benim sorunum c.tesi tatile gidiceğiz kalabalık olacak aynı evdeyiz ve benim ovulasyon zamanına geliyor

ooo canım uçak tehlikeli o zaman sen git kanda baktır eğer bebek çıkarsa uçakla gitmezsin.allah muhafaza uçak olmaz canım.sonra tekrar baktırırsın kanda sonuçlarını doktora kontrol ettirirsin.valla canım meleklerimiz sağ sağlim gelsinde ben tatile gitmemeye rağzıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…