Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Kızlar kayınvalidem aradı moralimi bozdu kapattı ya hiç aramayan kadın aradı. Dün niye gelmediniz kandilde dio ya sanki beni çok istio ya oğlunu istio babam küsmüş gelmediler die. Dün eşimin çok işi vardı gece 1 e kadar iş yaptı bende biraz rahatsızdım derken gidemedik işte. Ya benim annemi arasam anne dün arayamadım desem kızım olurmu siz çalışıosunuz yoruluosunuz dio ana gibi olurmu hiç

ya kızlar ya adete 4-5 gün kala çıkıyormuş bazılarında bizde nie olmuyor buuuu

yok kız bende öyle düşünüyodum tadın ın çok kötü olcağını sanıyodum normal sudan farkı yok tadının

Keşke abartmasak tamam çok kötü değil ama çokda güzel sayılmaz.ama insan burnunu tutunca hiç bişi anlamıyo bide üstüne burnunu açmadan bi kaşık bal çal ağzına hiç bişi olmuyo:)hadi bakalım inşallah şifa olur

bilmem ben o kadar zorlanmadım gerçekten abartmıyorum yani içtim gitti

bende dün gitmedim..k.v ve anneme gideyim derken ben ibadetlerimi yapamıyorum bu sefer..

benim annem kendi söylüyor zaten kızım hafta içine denk gelince kandil gelmeyin diyor, çalışıyorsun zaten dua edip namaz kılmaya vaktin kalmıyor diyor. hakkatende öyle kızlar ya, bi onun annesine bi kendi anneme gitsem 1 er saat otursam zaten eve dönüşüm 11 i geçiyor, o saatten sonrada uyku bastırıyor valla duayı bile jhızlı ediyorum bitsin diye. ilk defa bu kandil gitmedim ikisinede oh be dedim doya doya içlene içlene dualarımı ettm kuran okudum namaz kıldım. kayınvalidem bişey demedi ama içinden bişey dedimi acaba bilemiyorum :)

canım aynı benim yöntemimi yazmışsın, sana sonuna kadar katılıyorum. içerken burnunu tıkıyorsun, burnunu açmadan arkasından hemen 1 kaşık nutella yada bal gibi bişey yersen hiç anlamıyorsun. ben hatta badem yiyordum, onun tatlı bir kokusu var, eşim ne güzel kokuyor ağzın ne yedin sen diyordu hatta varya inanırmısınız
benim şiddetli derecede adet düzensizliğim vardı 3-4 ayda bir olurdum, soğan suyu ile çok şükür maşallah düzene girdim, kesinlkle yapın kızlar doğal yoldan ne güzel. ben 10 larca ilaç kullandım hiçbiri düzene sokamadı beni, soğan çare oldu.

graddesinger neden konusmuyosun kuzum bugun..

lafımı geri aldım

canım benim demekki kalp kalbe karşıymış
kızlar listedeki batım geçti orda görünce merak etmeyin niye gecikti diye, ilaç kullandım bu ay söylemiştim onun için hala beklemedeyim. ama varya hamilede olabilrim belkide , ilaçtan önce çünkü 2 kere denememiz olmuştu. ama denemelerin ertesi günü kan testi yaptım çıkmamıştım. 1 hafta sonrasında da idrar testi yapmıştım orda da tek çizgiydi ama tabi o testler çok erken yapılan şeylerdi. yarın bidahamı yapsam bilemiyorum :18:

enaabeeee cnm inan ki hışım çıktı bak abartmıyorum
haklısın kız şaka yapıyorum ben
yok kız bende öyle düşünüyodum tadın ın çok kötü olcağını sanıyodum normal sudan farkı yok tadının
umarım öyledir ama yine de henüz denemeye hazır değilim :)
sabır basır bunlara da sabır güzel kardeşim, cennet kolay kazanılmıyor ki:)
ya kızlar ya adete 4-5 gün kala çıkıyormuş bazılarında bizde nie olmuyor buuuu
nasip :) biz her an beklediğimiz için olmuyor öyle, oluruna bırakabilsek inan ki öyle olur bize de :))
bende dün gitmedim..k.v ve anneme gideyim derken ben ibadetlerimi yapamıyorum bu sefer..
ibadetler çok daha mühim tabii ki ama onları ziyaret de cok sevap ona göre bacılarrr :))
kızlar hamiş haberleri gelmiş..

ben beklemedeyim..bugün günüm..:18:
senden de hayırlı haberler gelir inş:)

biraz bekle gülüm yaparsın sonra bir iki gün geçsin bari

hafta sonu gelsin artık

hayırlısıyla değil mi :))
benim de bugün yarın yumurtlama günüm ama bu ay içimde i isteksizlik var, akıntım da çok değil sanki birşey olmayacakmış gibi.. belki de yumurtlamamışımdır bilmiyorum ... geçen ay çok yoğun akıntım olmuştu yumurtlama zamanı..

Annenin Yıkıldığı An !

Genç Kadın, bebeğin, güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve Cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde:

- Dokunma bana!. diye bir ses duydu. Beni okşamaya hakkın yok senin!...

Kadın, korkuyla irkilip etrafa baktı. Bebekle kendisinden başka kimse yoktu. Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü. Aman Allah'ım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu.
Bebek

- Bana yaklaşmanı istemiyorum!. diye devam etti. Hemen uzaklaş benden!.

Kadın, biraz olsun kendini toparlayıp:

- Çocuklarımız hep erkek oluyor, dedi. Onlar da güzel ama, kız çocukları başka. Bu yüzden seni öpmek istemiştim.

- Beni öpemezsin!. diye ağlamaya başladı bebek. Benim de seni öpmem mümkün değil.

- Neden? diye sordu kadın. Neden öpemezsin ki?
Bebek, hıçkırıklara boğulurken:
- Bunun sebebini bilmen gerekir!. dedi. Düşünürsen mutlaka bulacaksın
Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan genç doktor, kadına bir demet çiçek uzatıp:
- Geçmiş olsun hanımefendi, dedi. Başarılı bir kürtajdı doğrusu. Ha..! Sahi, "kız" mış aldırdığınız...

evet cnm hayırlısıyla gelsin inş.

Benim de yumurtlama günüm bugün sanırım ama aynen hiçbir şey yok. Ne akıntı var ne bir şey. Daha baştan yenilgiyi kabullendim sanki bu ay. soğan suyu içiyordum onu bile bıraktım bu sabah. Artık hiçbir şey yapmak istemiyorum. Şimdi uyusam ve bir ay sonra uyansam ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…