- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.761
bacım ben adetlide adetsiz de yapamam galiba o kürüiçemem ya soğan suyunu heralde .. Allah muhtac etmesin tabii de... zor geliyo ne bilim..
ses veriyorum...beklemedeyimtest yapmıcam bikaç gün daha,stresten mi gecikiyorum yoksa bişey mi var,bikaç gün sonra kesin sonuçla öğrenmek istiyorum..
kısacası bikaç gün askıya aldım bu işi..düşünmicem bile
yok kız bende öyle düşünüyodum tadın ın çok kötü olcağını sanıyodum normal sudan farkı yok tadının
Keşke abartmasaktamam çok kötü değil ama çokda güzel sayılmaz.ama insan burnunu tutunca hiç bişi anlamıyo bide üstüne burnunu açmadan bi kaşık bal çal ağzına hiç bişi olmuyo:)hadi bakalım inşallah şifa olur
Kızlar kayınvalidem aradı moralimi bozdu kapattı ya hiç aramayan kadın aradı. Dün niye gelmediniz kandilde dio ya sanki beni çok istio ya oğlunu istio babam küsmüş gelmediler die. Dün eşimin çok işi vardı gece 1 e kadar iş yaptı bende biraz rahatsızdım derken gidemedik işte. Ya benim annemi arasam anne dün arayamadım desem kızım olurmu siz çalışıosunuz yoruluosunuz dio ana gibi olurmu hiç
benim annem kendi söylüyor zaten kızım hafta içine denk gelince kandil gelmeyin diyor, çalışıyorsun zaten dua edip namaz kılmaya vaktin kalmıyor diyor. hakkatende öyle kızlar ya, bi onun annesine bi kendi anneme gitsem 1 er saat otursam zaten eve dönüşüm 11 i geçiyor, o saatten sonrada uyku bastırıyor valla duayı bile jhızlı ediyorum bitsin diye. ilk defa bu kandil gitmedim ikisinede oh be dedim doya doya içlene içlene dualarımı ettm kuran okudum namaz kıldım. kayınvalidem bişey demedi ama içinden bişey dedimi acaba bilemiyorum :)Kızlar kayınvalidem aradı moralimi bozdu kapattı ya hiç aramayan kadın aradı. Dün niye gelmediniz kandilde dio ya sanki beni çok istio ya oğlunu istio babam küsmüş gelmediler die. Dün eşimin çok işi vardı gece 1 e kadar iş yaptı bende biraz rahatsızdım derken gidemedik işte. Ya benim annemi arasam anne dün arayamadım desem kızım olurmu siz çalışıosunuz yoruluosunuz dio ana gibi olurmu hiç
Keşke abartmasaktamam çok kötü değil ama çokda güzel sayılmaz.ama insan burnunu tutunca hiç bişi anlamıyo bide üstüne burnunu açmadan bi kaşık bal çal ağzına hiç bişi olmuyo:)hadi bakalım inşallah şifa olur
kızlar hamiş haberleri gelmiş..
ben beklemedeyim..bugün günüm..:18:
graddesinger neden konusmuyosun kuzum bugun..
graddesinger neden konusmuyosun kuzum bugun..
lafımı geri aldım
haklısın kız şaka yapıyorum benenaabeeee cnm inan ki hışım çıktı bak abartmıyorum
umarım öyledir ama yine de henüz denemeye hazır değilim :)yok kız bende öyle düşünüyodum tadın ın çok kötü olcağını sanıyodum normal sudan farkı yok tadının
sabır basır bunlara da sabır güzel kardeşim, cennet kolay kazanılmıyor ki:)Kızlar kayınvalidem aradı moralimi bozdu kapattı ya hiç aramayan kadın aradı. Dün niye gelmediniz kandilde dio ya sanki beni çok istio ya oğlunu istio babam küsmüş gelmediler die. Dün eşimin çok işi vardı gece 1 e kadar iş yaptı bende biraz rahatsızdım derken gidemedik işte. Ya benim annemi arasam anne dün arayamadım desem kızım olurmu siz çalışıosunuz yoruluosunuz dio ana gibi olurmu hiç
nasip :) biz her an beklediğimiz için olmuyor öyle, oluruna bırakabilsek inan ki öyle olur bize de :))ya kızlar ya adete 4-5 gün kala çıkıyormuş bazılarında bizde nie olmuyor buuuu
ibadetler çok daha mühim tabii ki ama onları ziyaret de cok sevap ona göre bacılarrr :))bende dün gitmedim..k.v ve anneme gideyim derken ben ibadetlerimi yapamıyorum bu sefer..
senden de hayırlı haberler gelir inş:)kızlar hamiş haberleri gelmiş..
ben beklemedeyim..bugün günüm..:18:
canım benim demekki kalp kalbe karşıymış
kızlar listedeki batım geçti orda görünce merak etmeyin niye gecikti diye, ilaç kullandım bu ay söylemiştim onun için hala beklemedeyim. ama varya hamilede olabilrim belkide , ilaçtan önce çünkü 2 kere denememiz olmuştu. ama denemelerin ertesi günü kan testi yaptım çıkmamıştım. 1 hafta sonrasında da idrar testi yapmıştım orda da tek çizgiydi ama tabi o testler çok erken yapılan şeylerdi. yarın bidahamı yapsam bilemiyorum :18:
hafta sonu gelsin artık
hayırlısıyla değil mi :))
benim de bugün yarın yumurtlama günüm ama bu ay içimde i isteksizlik var, akıntım da çok değil sanki birşey olmayacakmış gibi.. belki de yumurtlamamışımdır bilmiyorum ... geçen ay çok yoğun akıntım olmuştu yumurtlama zamanı..
evet cnm hayırlısıyla gelsin inş.
hayırlısıyla değil mi :))
benim de bugün yarın yumurtlama günüm ama bu ay içimde i isteksizlik var, akıntım da çok değil sanki birşey olmayacakmış gibi.. belki de yumurtlamamışımdır bilmiyorum ... geçen ay çok yoğun akıntım olmuştu yumurtlama zamanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?