Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

selam kızlaaaaaaar akşam girdiğimde kimsecikler yoktu şimdi de oku oku yoruldum ne haber ne durumdasınız hamile adayları beliritler nasılll
bu arada bu ticker midir nedir bn onu yapmaya çlışıypm ama kontrol paneli nerede oraya kopyalama işim kaldı yardım der misinz.

yok olmadım. yeniydi zaten kendiliğinden düştü

ne güzel en azından o tarz sıkıntılar yaşamamışsın.. sen ne kadarlık evlisin? ne zamandır istiyorsunuz?

ya arkadaşlar hepiniz ticket yapın ki bu evlilik yılı sorma meselesi ortadan kalsın olma mı yaa..
bak yapamayanlara özenle yaparım hee yeterki olsun :))

şekerim kontrol paneli sayfanın üstsağ köşesinde. onu tıkla. kullanıcı adının yazdığı yerde. üst sağ köşe.

kızlar bana bi cvp lütfenn... Bu ay bide bunu deniyeyim bari

canım ben internetten aldım 20 ovulasyon 6 gebelik testi 20 lira ama bozuk olduğunu düşünüorum internetten alınanların üzerinde son kullanma tarihleri yazmıo bozuk oluyor diolar gebelik testleri bozuk yaptım ve hiç çizgi çıkmayanlar oldu içini açıp baktım eczannede ne kadar bilmiorum

yok canım adet oldum ya ben bugün o yüzdenn....

aaaa adetmi oldun of ya ne güzel bekliyoduk üzülme ama lütfen rabbim en kısa zamanda versin inşallah bebeğini.canım ya bu ay kür falan yap bence kafan oyalanır bide tabii ovulasyon testi iyi geliyo en azından yumurtladığın zamanı bilirsin.bak boş geçme günlerini

yok canım adet oldum ya ben bugün o yüzdenn....

öyle mii,geçmişi okuyamadım da kaçırdım demek..
hayırlısı aeangincim,o kadar bırakma kendini,bu ayı da iyi değerlendirmeye bak..biz elimizden geleni yapalım da,Allah zamanını belirlemiş zaten,ona kalmış gerisi..

Ya kızlar bu yumurtlama testi neydi ben hiç yapmadım ondan nasıl yapılıyo bide eczaneden mi alınıyo

canım ben coretest aldım ben yumurtlama günlerimi bilmediğim için 30 adet aldım ama içinde 15 adette erken gebelik testi varmış(bence gebelik testi almaya gerek yok) hepsi 68 tl tutdu.ama ben direk yerinden aldım gg den değil yani.fark olurmu bilmiyorum.birde ben çok memnun kaldım.yumurtlama günüme kadar silik bile görmedim hatta yumurtlamıcam sandım ama sonra bi baktım ikisinin koyuluğuda birbirine yakın iki çizgi anladımki yumurtladım ve 3 gün üst üste ilişki.sende bundan alabilirsin.rabbim inşallah yüzüne güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…