Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

sid16 cab-nım bırakma soğan suyunu bak çok faydalı kız yapmasan söylemem, içmeye değer yani, bende ne kist kaldı, nede düzensizlik, demekki içimi temizledi, ee tabi için temizlenince ne olaaaccaccaaaakkkk??? bebek tertemiz yerde yapışıp kalacak ve tutunacak sana inşallah.

ay yaa sid16 kader arkadaşıyız seninle :) başka bir forum sayfasında da böyle birşey olmuştu biliyor musun, bir arkadaşla aynı gündü adetlerimiz berbaer hamile kaldık güle oynaya devam ederken sonra ben yarı yolda kaldım, geçenlerde öğrendim ki onun da bebeği onu bırakmış ( böyle olmaz inş tabii.. beraber hemde hiç umdumuz bile olmayan bu aya beraber hamile kalırız inş..
ama hiç akıntım yok bu iyi birşey değil geçen ay o kadar yogun yaptıkda ne oldu... koca bir hiç.. boşverrr o değil mesele .. nasip olunca gelir bir şekilde biz yine umudumuzu yitirmeyelim inş..

geçen ay adet tarihin neydi.. benim 19 haziran dı..

21 hazirandı. bu ay 18-19 gibi bat.
Bende iki ay önce kimyasal bir gebelik yaşadım. sevincim kısa sürdü. o ay akıntım hep devam ettiği için kendimi buna şartladım sanırım, bilmiyorum belki de her hamilelik kendine hastır.
Tabiki hala şansımız var en azından buna inanmak zorundayız. İnanmak istiyorum yani ama niye bu kadar umutsuzum bende bilmiyorum.

yaa peki ne zaman kürtaj oldun, ya da oldun mu? eğer olduysan kürtaj tarihlerimiz de aynı olabilir :)

selam arkadaşlar ben dün dayanamadım kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim ve rahimde yara var dedi ama ne şlaç verdi ne başka bişey.

ne bilek bacııı..
kadınız biz her herbiryerimizden bir ağrı sancı çıkıyor.. hepsini bilebilsek..
normaldir korkma..

ztn bu aralar bi acaip hallerdeyim herbi yerim değişik günlerde ağrıyo bi de war yaaa bura buuzzz gibi kapı pencere kapalı yatıyoruz yine de üşünüyo o derece belki üşüttüm

bi de ahh şu migren haplarım , altüst ediyor iç dünyamı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…