- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #3.781
ne kadar şeker olmuş bi bilsen :))
evet cnm hayırlısıyla gelsin inş.
ebruli sende ticket yapsana :))
Kızlar bi yoğun oldu koptum yinehaftasonu gelseee ya artık çok yoruldum uyumak istiyorum bolca güzelce ohhhh misssss
Benim de yumurtlama günüm bugün sanırım ama aynen hiçbir şey yok. Ne akıntı var ne bir şey. Daha baştan yenilgiyi kabullendim sanki bu ay. soğan suyu içiyordum onu bile bıraktım bu sabah. Artık hiçbir şey yapmak istemiyorum. Şimdi uyusam ve bir ay sonra uyansam ne güzel olurdu.
kızlar bi yoğun oldu koptum yineHaftasonu gelseee ya artık çok yoruldum uyumak istiyorum bolca güzelce ohhhh misssss
geçen ay adet tarihin neydi.. benim 19 haziran dı..
21 hazirandı. bu ay 18-19 gibi bat.
Bende iki ay önce kimyasal bir gebelik yaşadım. sevincim kısa sürdü. o ay akıntım hep devam ettiği için kendimi buna şartladım sanırım, bilmiyorum belki de her hamilelik kendine hastır.
Tabiki hala şansımız var en azından buna inanmak zorundayız. İnanmak istiyorum yani ama niye bu kadar umutsuzum bende bilmiyorum.
canlaaaaar yaaa , bnm kasıklarım ağrıyoo batıyoo niye ki acaba yaa regl de bitti
yaa peki ne zaman kürtaj oldun, ya da oldun mu? eğer olduysan kürtaj tarihlerimiz de aynı olabilir :)
[sıze=2]canlaaaaar yaaa , bnm kasıklarım ağrıyoo batıyoo niye ki acaba yaa regl de bitti[/sıze]
ne bilek bacııı..
kadınız biz her herbiryerimizden bir ağrı sancı çıkıyor.. hepsini bilebilsek..
normaldir korkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?