Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

doktorun kim aklımda bulunsun..

benim hiç gecikmezde ondan dedim aslında herkeste farklıdır..
bazılarında gecikme olabiliyormuş..haklısın yani cnm.
sen 2 yıldır mı istiyosun cnm yoksa 2 yıllıkmı evlisin :)hayırlısıyla kucağına alırsın yavrucuğunu inşallah..
bende geçen ay doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi.biraz geç hamile kalabileceğimi söyledi doktorum hayırlısı çok takıntı haline getirmiyorum artık bende doğru zamanda nasipse gelecek zaten bebiş :)

ebruli bunları zaten satmamk için yamıyor musun ki??
bence de çok güzeller..

taliha canım senin bugünkü durumun ne canım bnm agrılarım azaldı bnm moralim bozuldu bat yaklaşırken belirtiler azadıkça umudum da azalıyooo

doktorun kim aklımda bulunsun..
Opr. Dr. Sare Davutoğlu

2 yıllık evliyim ama hikaeym uzun :)
ilk 6 ay pek düşünmedik, sonra istedik, birkaç ay içinde hamile kaldım, sonra tam yıldönünüme 2 gün kala kürtaj oldum
sonra bir süre bekelem verildi, bekledik sonra istedik, 6 ay sonrasında hamile kaldım çok şükür, ikiz gebelikm oldu hemde :)) çok heyecanlıydık...
sonra bebeklerimi 3,5 aylıkken kaybettim.. iki tane paşa oğlum olacaktı şimdi annelerini cennette bekliyor kuzularım, isimlerini de koydu baabsı, abdullah ve şamil...
şimdi kürtaj olalı 2 ay oldu, doktorum bu ay da hamile kalmazsan gel biraz uyaralım yumurtalıkları dedi...
durumujm bu şekerim.. ayrıca son gittiğimde polikistikover de çıktı.. şekere bağlı.. ilaç verdi bana onu da kullanıyorum...

velhasılı kelam KARI OLMAZ ZOR ANACIMMMMM...........

cnm bu resimleri buraya nasıl ekleyebilirim bilgin varmı?

ben biliyorum galiba bir dene istersen...

yorum yazma sayfasında üstteki simgelerden, ortadaki sıranın sonundan 5. (insert image) onu tıkla.... sonra "dosyaları seç"e tıkla bilgisayarından seç.. (o sayfadaki from computer sekmesinde olduğunu da emin ol).

inş. olur

buraya derken? bizim topiğemi ?
ben hiç resim eklemedim ama enabe biliyormusun ticket uzmanımız biliyordur belki

hiç yapmadım ama bana birkaç dk verin biraz araştorayım belki çözerim...

acar iş başında :)))

anladım canım.nasip değilmiş bunların hepsi imtihan.oğulların sana ahirette şefaat edecek inşallah annesi..polikistikover olup hamile kalan çok burada çok okudum belki gene ikzlerin olur hem :)

olmuş fallaaa :)))
bak tarif ediyorum..
kanitanın dediği gibi cevap ver kısmını aç hani yorum yazdığımız...
yazı yazdığımız kutunun üzerinde bazı buttonlar var.. 3 sıra halinde..
ortadakine bak.. sonlara doğru dünya işareti zarf işareti yine silik bir dünya işareti var onun yanındaki çerçeve işaretini tıkla..
karşına bir pencere açılacak ordan dosya yükleyi bul bilgisayarından yükle de oldu da bitti maşallah nazar da değmez inşallahh :)))

kan pıhtılaşma sorunun olabilirmi acaba senin..
bir arkadasımda senin gibi 2 düşük yaptı..onda ki sorun pıhtılaşma..

kızlar çıkıyorum ben azcıkte temizlik yapayım :)
bu arada açık kahverengi lekelerim devam ediyor adet desem adet gibi de değil.bilmiyorum sökülüp devamı gelecekmi yoksa yerleşme kanaması denilen şeyimi yaşıyorum..
batım 13 temmuzdu.oluruna bıraktım artık adet olsamda üzülmücem sanırım bu ay.
dua edelim birbirimize ..

kan pıhtılaşma sorunun olabilirmi acaba senin..
bir arkadasımda senin gibi 2 düşük yaptı..onda ki sorun pıhtılaşma..
bilmiyorum canım ama sürekli doktor kontrolündeyim ve doktorum böyle şeyleri atlayacak birisi değil.. ikinci gebeliğim ikizdi hem de tek yumurta onların tutunması biraz zor oluyormus zaten nasip..

editörüm ekleyelim bacımızı listemize de şu listeyi bidaha görüp öyle gidimm bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…