- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.161
resimlerini koysana bacımmmm
gülüm nerde oturuyorun.. düzgün bir doktora git lütfenn.. eğer istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye edebilirim.. tüp merkesine verdiğin parayı ona verirsin hem inançlı hem işini çok iyi yapan hem de çok dikkatli bir kadın.. açık mı kapalı mı net söyler sana.. bide çok düşünceli hastayı hırpalamamak için çok narin davranıyor elide çok hafif.. ben iki kürtajımı da onda oldum.. Allah ondan razı olsun bin kere...
canım sen daha yeni evli oldugun için günün geçtiği gibi test yaparsın ama biz iki yılı devirenler artık bunları çok görmüş ve alışmış oluyoruz, gün geçmeleri sancılar, hamilemiyim diye düşünmeler, testler sonra da hüsranlar ...
en iyiysi biraz sabretmek.. 2-3 gün oynama payı vermek sonra teste gitmek ya da yapmak..
bence.. nacizane..
ne kadar güzeller valla bence de ticarete dök tatlım sen bunu
talihammm kız seninkide ayrı bi şık bir asil olmuş heee ticketın :)))
yemek olarak da krepli tavuk yapabilirsin beşamel soslu.. hem çık hem lezzetli olur.. beya z et de yaz günü o kadar ağır olmaz
töbe töbee :))) bu daha iyi olmuş diğerinden :)
dimi bence de diğeri küçücüktü
nice yıllara sağlıkla büyütün kızınızı..Bu yeni yıl sana hayırlısıyla bi oğlan doğurmak nasip etsin Mevla..
sağol canım benim inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
ne kadar güzeller valla bence de ticarete dök tatlım sen bunu
ebruli bunları zaten satmamk için yamıyor musun ki??
bence de çok güzeller..
Opr. Dr. Sare Davutoğludoktorun kim aklımda bulunsun..
benim hiç gecikmezde ondan dedim aslında herkeste farklıdır..
bazılarında gecikme olabiliyormuş..haklısın yani cnm.
sen 2 yıldır mı istiyosun cnm yoksa 2 yıllıkmı evlisin :)hayırlısıyla kucağına alırsın yavrucuğunu inşallah..
bende geçen ay doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum şimdi.biraz geç hamile kalabileceğimi söyledi doktorum hayırlısı çok takıntı haline getirmiyorum artık bende doğru zamanda nasipse gelecek zaten bebiş :)
cnm bu resimleri buraya nasıl ekleyebilirim bilgin varmı?
cnm bu resimleri buraya nasıl ekleyebilirim bilgin varmı?
buraya derken? bizim topiğemi ?
ben hiç resim eklemedim ama enabe biliyormusun ticket uzmanımız biliyordur belki
Opr. Dr. Sare Davutoğlu
2 yıllık evliyim ama hikaeym uzun :)
ilk 6 ay pek düşünmedik, sonra istedik, birkaç ay içinde hamile kaldım, sonra tam yıldönünüme 2 gün kala kürtaj oldum
sonra bir süre bekelem verildi, bekledik sonra istedik, 6 ay sonrasında hamile kaldım çok şükür, ikiz gebelikm oldu hemde :)) çok heyecanlıydık...
sonra bebeklerimi 3,5 aylıkken kaybettim.. iki tane paşa oğlum olacaktışimdi annelerini cennette bekliyor kuzularım, isimlerini de koydu baabsı, abdullah ve şamil...
şimdi kürtaj olalı 2 ay oldu, doktorum bu ay da hamile kalmazsan gel biraz uyaralım yumurtalıkları dedi...
durumujm bu şekerim.. ayrıca son gittiğimde polikistikover de çıktı.. şekere bağlı.. ilaç verdi bana onu da kullanıyorum...
velhasılı kelam KARI OLMAZ ZOR ANACIMMMMM...........
Opr. Dr. Sare Davutoğlu
2 yıllık evliyim ama hikaeym uzun :)
ilk 6 ay pek düşünmedik, sonra istedik, birkaç ay içinde hamile kaldım, sonra tam yıldönünüme 2 gün kala kürtaj oldum
sonra bir süre bekelem verildi, bekledik sonra istedik, 6 ay sonrasında hamile kaldım çok şükür, ikiz gebelikm oldu hemde :)) çok heyecanlıydık...
sonra bebeklerimi 3,5 aylıkken kaybettim.. iki tane paşa oğlum olacaktışimdi annelerini cennette bekliyor kuzularım, isimlerini de koydu baabsı, abdullah ve şamil...
şimdi kürtaj olalı 2 ay oldu, doktorum bu ay da hamile kalmazsan gel biraz uyaralım yumurtalıkları dedi...
durumujm bu şekerim.. ayrıca son gittiğimde polikistikover de çıktı.. şekere bağlı.. ilaç verdi bana onu da kullanıyorum...
velhasılı kelam KARI OLMAZ ZOR ANACIMMMMM...........
bilmiyorum canım ama sürekli doktor kontrolündeyim ve doktorum böyle şeyleri atlayacak birisi değil.. ikinci gebeliğim ikizdi hem de tek yumurta onların tutunması biraz zor oluyormus zatenkan pıhtılaşma sorunun olabilirmi acaba senin..
bir arkadasımda senin gibi 2 düşük yaptı..onda ki sorun pıhtılaşma..
kızlar çıkıyorum ben azcıkte temizlik yapayım :)
bu arada açık kahverengi lekelerim devam ediyor adet desem adet gibi de değil.bilmiyorum sökülüp devamı gelecekmi yoksa yerleşme kanaması denilen şeyimi yaşıyorum..
batım 13 temmuzdu.oluruna bıraktım artık adet olsamda üzülmücem sanırım bu ay.
dua edelim birbirimize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?