- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.121
efsuncum bugun benimde son iş günüm..2 hafta kadar bende yokum..gelince baya kalabalık olucak..hamiş haberlerini alıcaz kızların :))
günaydın kızlarr..hayırlı cumalar..
listede ebebruli nin batı 8 temmuz olarak gözüküyo..
canım ben bugun sanıyordum..sen en iyisi p.tesi yap canım testi..
Arkadaşlar ben 45 dk önce test yaptım negatif çıkmıştı.. şimdi ikinci cizgi çok silik şekilde var.. anlamadım.. 8-9 gün gecti adetim.. varmı yokmu yarım saat gecince yanlışmı çıkıyodu
bende ticket istiyooom canım çekti.nasıl yapıcam acaba yada biri banada yapıp linki atabilirmi tarih 11.09.2011
Arkadaşlar ben 45 dk önce test yaptım negatif çıkmıştı.. şimdi ikinci cizgi çok silik şekilde var.. anlamadım.. 8-9 gün gecti adetim.. varmı yokmu yarım saat gecince yanlışmı çıkıyodu
http://davf.daisypath.com/V6AFp3.png
senin ki pek bi romantik oldu, aşkkk kokuyorr :)))
linki kontrol panelinden çizelge kutusuna yapıştırman gerekiyor canım, sontra da kaydedersin..
geçen ay 12 haziran da oldum cnm 25 gunde bir olurum hiç şaşmaz yani bugun bat tarihim hesaplamadan 8 temmuz yazdırmışım
hemen seve seve :)) ayyy bayılıyorum yaa ticket yapmaya :)))
çizelge kutusunu bulamadım cnm
PROFİLİ düzenleye gir orda
efsuncum bugun benimde son iş günüm..2 hafta kadar bende yokum..gelince baya kalabalık olucak..hamiş haberlerini alıcaz kızların :))
günaydın kızlarr..hayırlı cumalar..
listede ebebruli nin batı 8 temmuz olarak gözüküyo..
canım ben bugun sanıyordum..sen en iyisi p.tesi yap canım testi..
arkadaşlar ticketını beğenmeyen ya da daha sonra değiştirmek ya da jkendisi yapmak isteyenler şu adresten hazırlayabilirler
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers
foruma yapıştırma kısmında sıkıntı çıkıyor o kısmındada yardımcı olabilirim...
ilginize..
NASIL AMA EDİTÖRÜM PİRE GİBİ ÇALIŞIYORUM VESSELAM :)))
kızlar ya ne oldu biliyonuzmu bitane siprey varmış nasıl bişi bilmiyom ama içeri sıkıyomuşun o sipermlerin hızlıca ilerlemesini kaymasını sağlıyormuş önümüz ramazan doktora gitmeyeyim bu ayda onu deneyeyim diyorum.bir o halt kaldı yemediğim afedersiniz
kızlar ya ne oldu biliyonuzmu bitane siprey varmış nasıl bişi bilmiyom ama içeri sıkıyomuşun o sipermlerin hızlıca ilerlemesini kaymasını sağlıyormuş önümüz ramazan doktora gitmeyeyim bu ayda onu deneyeyim diyorum.bir o halt kaldı yemediğim afedersiniz
http://davf.daisypath.com/6FNEp3.png
al gülüm seninki de hazırr :)
bu linkikontrol panelinden çizelge kutusuna yapıştır, kaydet oldu bitti:)) hayırlı olsun umarım beğenirsin..
bilfiğim kadarı ile ilk 5*-10 dk geçerliliği var.aklında takıldıysa bir test daha yap canım
hiç gelemeyecekmisin 2 hafta.ay inşallah canım
maşallahın var valla.takdirle izliyorum
canımın içi bence de her duydugunu kullanma.. zararlı olabilir... doktorlar birşey yok bekle dediyse yapacak tek şey sabırla beklemk oluyor bazenkızlar ya ne oldu biliyonuzmu bitane siprey varmış nasıl bişi bilmiyom ama içeri sıkıyomuşun o sipermlerin hızlıca ilerlemesini kaymasını sağlıyormuş önümüz ramazan doktora gitmeyeyim bu ayda onu deneyeyim diyorum.bir o halt kaldı yemediğim afedersiniz
bence yeni evli bir çifte göre çok tatlı oldu :)yapıştırdım oldumukine çok sağol canım be ellerine sağlık :))
çoook tşk ederim cnm pekte guzel oldu bu tıcket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?