Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

geçen ay 12 haziran da oldum cnm 25 gunde bir olurum hiç şaşmaz yani bugun bat tarihim hesaplamadan 8 temmuz yazdırmışım

arkadaşlar ticketını beğenmeyen ya da daha sonra değiştirmek ya da jkendisi yapmak isteyenler şu adresten hazırlayabilirler

Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers

foruma yapıştırma kısmında sıkıntı çıkıyor o kısmındada yardımcı olabilirim...

ilginize..

NASIL AMA EDİTÖRÜM PİRE GİBİ ÇALIŞIYORUM VESSELAM :)))

kızlar ya ne oldu biliyonuzmu bitane siprey varmış nasıl bişi bilmiyom ama içeri sıkıyomuşun o sipermlerin hızlıca ilerlemesini kaymasını sağlıyormuş önümüz ramazan doktora gitmeyeyim bu ayda onu deneyeyim diyorum.bir o halt kaldı yemediğim afedersiniz

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 45 dk önce test yaptım negatif çıkmıştı.. şimdi ikinci cizgi çok silik şekilde var.. anlamadım.. 8-9 gün gecti adetim.. varmı yokmu yarım saat gecince yanlışmı çıkıyodu

bilfiğim kadarı ile ilk 5*-10 dk geçerliliği var.aklında takıldıysa bir test daha yap canım

hiç gelemeyecekmisin 2 hafta.ay inşallah canım

maşallahın var valla.takdirle izliyorum

canım bendi bi ara ona benzer bişe görmüştüm gg de kremdi sanırım.alsam dedim ama sonra düşündüm belki zarar verir sperm e flan cesaret edemedim. almam bence sende alma

canım kullanma öyle her duydugunu..doktora gittinmi hiç sen.

canımın içi bence de her duydugunu kullanma.. zararlı olabilir... doktorlar birşey yok bekle dediyse yapacak tek şey sabırla beklemk oluyor bazen acı da olsa...
yapıştırdım oldumukine çok sağol canım be ellerine sağlık :))
bence yeni evli bir çifte göre çok tatlı oldu :)
çoook tşk ederim cnm pekte guzel oldu bu tıcket

çok romantik di mi vuuuuvvvvv :)

ben de özendim kendime de bi değişiklik yapiimm dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…