- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.141
canımın içi bence de her duydugunu kullanma.. zararlı olabilir... doktorlar birşey yok bekle dediyse yapacak tek şey sabırla beklemk oluyor bazenacı da olsa...
bence yeni evli bir çifte göre çok tatlı oldu :)
çok romantik di mi vuuuuvvvvv :)
teşekkür ederim cnm ellerine sağlık .)http://davf.daisypath.com/6FNEp3.png
al gülüm seninki de hazırr :)
bu linkikontrol panelinden çizelge kutusuna yapıştır, kaydet oldu bitti:)) hayırlı olsun umarım beğenirsin..
Arkadaşlar cvp verin nolurrr...
canım kullanma öyle her duydugunu..doktora gittinmi hiç sen.
teşekkür ederim cnm ellerine sağlık .)
adetim 1 gün bile geçse kan testi yapardım ben olsam :)
sende yapsana cnm aile hekimlğine zaten günüm geçtidedğinde emen kan testi yapıyolar
PROFİLİ düzenleye gir orda[/QU
kızlarrrrrrrrrr napıyonuzzz yarın kaynanamlar yemege geliyormuş bana haber aldım şimdiii.ne yemek yapayım yaaa bana fikir verinnn
bugün herkes yoğun sanırım ya ayaz naptı acaba ya
Yani 1.5 yıl hiç gitmedim sonra gittim yumurta tembelliği var sende eşinde bişi yok dedi.klomen verdi kullandım yumurta olmuş çatlamış ama neden hamile kalmadın dedi?(aptal doktor ben bilsem saten sana niye geleyim) neyse dediki adet bitince rahim filmi çektir çektirdim.çektirdiğim yer tüp bebek merkeziydi oradaki çeken doktor dedi bi tüpün açık ama diğeri bayağı zor sıvı geçti ama o tarafta hafif şekil bozukluğu var dedi.ne demek istedi bilmiyorum.bende dedimki ben kendi doktoruma göstereyim o yorumlasın dedim benim özeldeki doktor baktı hiç bişi yok gayet güzel açık dedi.ben anlamadım bu işten bi iş.sonra kızdım özel doktorada gitmedim çektirdiğiğim tüp bebek merkezinede velhasıl 2 aydır bekliyorum.ama sanırım tüp merkezindeki doktora gitcem yani kafam karıştı.birazda uzun oldu ama kusura bakma artık
benim ticketlar bie böyle ya sanki yolun sonuna gelmişiz gibi duruyo töbe töbe ya
benim ticketlar bie böyle ya sanki yolun sonuna gelmişiz gibi duruyo töbe töbe ya
resimlerini koysana bacımmmmkızlar bebek pastası yaptım 2 adet kız erkek için :)) ticarete döküyorum artık
Yani 1.5 yıl hiç gitmedim sonra gittim yumurta tembelliği var sende eşinde bişi yok dedi.klomen verdi kullandım yumurta olmuş çatlamış ama neden hamile kalmadın dedi?(aptal doktor ben bilsem saten sana niye geleyim) neyse dediki adet bitince rahim filmi çektir çektirdim.çektirdiğim yer tüp bebek merkeziydi oradaki çeken doktor dedi bi tüpün açık ama diğeri bayağı zor sıvı geçti ama o tarafta hafif şekil bozukluğu var dedi.ne demek istedi bilmiyorum.bende dedimki ben kendi doktoruma göstereyim o yorumlasın dedim benim özeldeki doktor baktı hiç bişi yok gayet güzel açık dedi.ben anlamadım bu işten bi iş.sonra kızdım özel doktorada gitmedim çektirdiğiğim tüp bebek merkezinede velhasıl 2 aydır bekliyorum.ama sanırım tüp merkezindeki doktora gitcem yani kafam karıştı.birazda uzun oldu ama kusura bakma artık
ne kusuru açık açık anlattın işte ne güzel..
aslında tek doktorla sınırlandırmamak lazım..
bence her iki doktorda sebebin ne oldugu hakkında fikri yok..
senin tek ihtiyacın iyi bir doktora muayene olmak tüm tetkiklerini göstermek..
resimlerini koysana bacımmmm
gülüm nerde oturuyorun.. düzgün bir doktora git lütfenn.. eğer istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye edebilirim.. tüp merkesine verdiğin parayı ona verirsin hem inançlı hem işini çok iyi yapan hem de çok dikkatli bir kadın.. açık mı kapalı mı net söyler sana.. bide çok düşünceli hastayı hırpalamamak için çok narin davranıyor elide çok hafif.. ben iki kürtajımı da onda oldum.. Allah ondan razı olsun bin kere...
hee şimdi anladım 5 yıl bitiyor ya ondan tickettin sonunda
bu arada yıllar sonra kutluycaz ilk kez bu akşam yıllardır bişey yapamıyorduk bugün bizim için özel bir yere yemeğe gidicez
talihammm kız seninkide ayrı bi şık bir asil olmuş heee ticketın :)))PROFİLİ düzenleye gir orda[/QU
kızlarrrrrrrrrr napıyonuzzz yarın kaynanamlar yemege geliyormuş bana haber aldım şimdiii.ne yemek yapayım yaaa bana fikir verinnn
yemek olarak da krepli tavuk yapabilirsin beşamel soslu.. hem çık hem lezzetli olur.. beya z et de yaz günü o kadar ağır olmaz
töbe töbee :))) bu daha iyi olmuş diğerinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?