Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Son düzenleme:
canım kullanma öyle her duydugunu..doktora gittinmi hiç sen.

Yani 1.5 yıl hiç gitmedim sonra gittim yumurta tembelliği var sende eşinde bişi yok dedi.klomen verdi kullandım yumurta olmuş çatlamış ama neden hamile kalmadın dedi?(aptal doktor ben bilsem saten sana niye geleyim) neyse dediki adet bitince rahim filmi çektir çektirdim.çektirdiğim yer tüp bebek merkeziydi oradaki çeken doktor dedi bi tüpün açık ama diğeri bayağı zor sıvı geçti ama o tarafta hafif şekil bozukluğu var dedi.ne demek istedi bilmiyorum.bende dedimki ben kendi doktoruma göstereyim o yorumlasın dedim benim özeldeki doktor baktı hiç bişi yok gayet güzel açık dedi.ben anlamadım bu işten bi iş.sonra kızdım özel doktorada gitmedim çektirdiğiğim tüp bebek merkezinede velhasıl 2 aydır bekliyorum.ama sanırım tüp merkezindeki doktora gitcem yani kafam karıştı.birazda uzun oldu ama kusura bakma artık

teşekkür ederim cnm ellerine sağlık .)

adetim 1 gün bile geçse kan testi yapardım ben olsam :)
sende yapsana cnm aile hekimlğine zaten günüm geçtidedğinde emen kan testi yapıyolar

canım sen daha yeni evli oldugun için günün geçtiği gibi test yaparsın ama biz iki yılı devirenler artık bunları çok görmüş ve alışmış oluyoruz, gün geçmeleri sancılar, hamilemiyim diye düşünmeler, testler sonra da hüsranlar ...

en iyiysi biraz sabretmek.. 2-3 gün oynama payı vermek sonra teste gitmek ya da yapmak..
bence.. nacizane..

ne kusuru açık açık anlattın işte ne güzel..
aslında tek doktorla sınırlandırmamak lazım..
bence her iki doktorda sebebin ne oldugu hakkında fikri yok..
senin tek ihtiyacın iyi bir doktora muayene olmak tüm tetkiklerini göstermek..

kızlar bebek pastası yaptım 2 adet kız erkek için :)) ticarete döküyorum artık
resimlerini koysana bacımmmm

gülüm nerde oturuyorun.. düzgün bir doktora git lütfenn.. eğer istanbuldaysan ben doktorumu tavsiye edebilirim.. tüp merkesine verdiğin parayı ona verirsin hem inançlı hem işini çok iyi yapan hem de çok dikkatli bir kadın.. açık mı kapalı mı net söyler sana.. bide çok düşünceli hastayı hırpalamamak için çok narin davranıyor elide çok hafif.. ben iki kürtajımı da onda oldum.. Allah ondan razı olsun bin kere...

valla canım işte tüp merkezindeki doktor dediki kadın doğum uzmanları herşeye bakar ama benim tek amacım çocuk dedi.yani o çocuk yolunda ilerleriz dedi sıcak bi adama benziyodu ama tabii benim kendi doktorum var diye fazla ilgilnmemiştim.ama şimdi düşününce gerçekten orası mantıklı gelmeye başladı.yani sanırım bu ay orası için randevu alcam

yok canım istanbulda değilim keşke olsam orası daha gelişmiş ama bakacaz artık hakkımızda hayırlısı hepimiz için

Son düzenleme:
hee şimdi anladım 5 yıl bitiyor ya ondan tickettin sonunda

bu arada yıllar sonra kutluycaz ilk kez bu akşam yıllardır bişey yapamıyorduk bugün bizim için özel bir yere yemeğe gidicez

nice yıllara sağlıkla büyütün kızınızı..Bu yeni yıl sana hayırlısıyla bi oğlan doğurmak nasip etsin Mevla..

herrkese hayırlı cumalar bn geldim
ne kadar erkencisiniz oku oku bitiremedim valla .Ama hamile haberi alamadım henüzzz inşallah bundan sonraki gün ve art arda haberler geliir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…