- Konu Sahibi lady_eliph
-
- #4.221
ben böyle davrananlara inanamıyorum ya, hayret ediyorum.. bu kadar meraklı bu kadar işgüzar olunamaz bazı insanlarda bile bile yapıyor farkında olduklarını düşünüyorum kötü niyetli tipler.. boşver tatlım ne düşünürse düşünsünler biz işimize hayatımıza bakalım bebikolarımız geldiğinde mutlu çok mutlu olalım inşallahhı az önce başıma geldi de... bir bayan sordu. bende dedim hayırlısı... oda dedi ki "eveet mi hayır mı" yani. bende şok. utanıyorum ama ben... ne dicem evet düşünüyoruz, çalışıyoruz mu ... gıcık oluyorum beni sıkıştıranlara.... "yaparken sana söylerim" yada "nezaman yapalım, söylede ozmn olsun", diyesim var.. ufff sinir oluyorum....cahil olsa diyen kişi, cahil der geçerim. eğitimci olcak birde....
her listeyi yayımladığında hamiş var sanıyorum...
inş.bendeolucam Allah ın izniyle
hı az önce başıma geldi de... bir bayan sordu. bende dedim hayırlısı... oda dedi ki "eveet mi hayır mı" yani. bende şok. utanıyorum ama ben... ne dicem evet düşünüyoruz, çalışıyoruz mu ... gıcık oluyorum beni sıkıştıranlara....
"yaparken sana söylerim" yada "nezaman yapalım, söylede ozmn olsun", diyesim var.. ufff sinir oluyorum....
cahil olsa diyen kişi, cahil der geçerim. eğitimci olcak birde....
kizlar bende varimmmmmmmmmbatim 26 temmuz
ekledim canım inşallah 2. olacak galiba senin de
mavihayal yaaa olcam galiba bençenemi sivilceler bastı gene...gögüslerim şişti ve agrımaya başladı baya.kasıklarımdada hafif hafif sancılar var....bacaklarım sızlıyor birazda olcam kesin benn yaaa
valla bana bebek düşünmüyonuzmu halaaaaaa diye soranlara düşünmüyoruz seneye düşünüyoruz diyorum ama bu seneye olayıda 2 seneyi geçti yani yakında kaba bi şekilde çocuğunuz olmuyomu diye soracaklar.doğrusu arkamdan konuşuyolarmışta yüzüme karşı kimsenin bişi dediği yok.aman niyetleri neyse onu bulsunlar.
efet arkadan konuşmaları önemli değil. yüzüme değince sinir oluyorum. düşünüyorum desem dediğin gibi olmuyormu derler... çok sinir oldumda az önce... nasip ve hayırlısı demişim. yetmedi...
Çok cahil insanlar var ya kızlar kendinizi üzmemeye çalışın birde okumuş insanında cahili fena oluyor
aynen aynen....
inşallah hepimiz hamile kalırız bu ay da onlaraa diyecek laf kalmaz
kızlar ben bugün de rüyamda bebekle alakalı şeyler gördüm bat a kadar böyle devam edecek heralde. rüyalarda seviniyorum hep:2:
inş. dünyandada bebeğin gelir...
cnm maalesef artık bn de olacağım gibi geliyor gögslerim de kasıklarım da çöyle diyolar meymenetsizler:)bu ay da olmadı galibaaaaaaa
Asyam görüşürüz şekerpareee, ilahi ayoll hepimiz hamiş kalalım inşallahhhKızlar ben kaçıyorum allaha emanet olun ailem gelcek bugün erken eve gideyim.hafta sonu görüşemeiz ama ben fırsat bulunca girip bakıcam hamiş varmı diye.sizi seviyorum inşallah bu yazımı şimdi okuyanlar hamile kalırşaka şaka şimdi okuyumayıp sonradan okuyanlarda hamile kalsın amannnnnn okuyan okumuyan herkez hamiş olsun inşallah
napcaz yaaapufffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?